Кралски работи и клюки - юни 2023

• 101 843
  • 1 267
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Тук има малко шапки от Аскот, тази с часовника е много яка. 😃https://m.dnevnik.bg/photos/2023/06/21/4498418_fotogaleriia_nai- … nadbiagvaniia_vuv

# 961
Знам, че мнението ми не е споделено, но Шарлен с тъмна коса ми изглежда доста по-добре.
Аз пък мисля, че с по-светла коса е по красива.

# 962
  • Някъде там
Знам, че мнението ми не е споделено, но Шарлен с тъмна коса ми изглежда доста по-добре.
Средното положение избирам но с малко по дългичка коса. 😉😀 Ей така например

# 963
  • София
Това с имиграционните не приключи ли? Отхвърлиха искането за отваряне на деклрацията му и съвсем резонно.

Да, Шарлийн не е чак толкова напълняла, но понеже е висока и едра, осоебно в раменете, изглежда по-добре с по-малко килограми. И определено в ръцете има някакви натрупвания. Иначе дрехите ѝ без ръкави ги харесвам, но по-добре ще изглежда чисто естетически, ако има някакво ръкавче.
Примерно Максима има страхотни ръце и гръб, дори и на 50+ и може спокойно да си носи роклите без ръкави.

Споделям го донякъде. Харесвам я с тъмна коса, но с руса е по-впечатляваща.

# 964
Без никакво колебание заявявам, че зеленият тоалет с панталон от предната страница ми е голямо НЕ. Най-вече асиметричното подобие на ръкав от едната страна.

# 965
Лана, това че са отказали да направят декларацията му публична не означава, че казусът е приключил.
Междувременно американското патентно ведомство е отказало на Меган да си регистрира Archetypes като нейна запазена марка. Имало вече такава регистрирана на други хора. Доста отдавна.

# 966
  • Някъде там
Ули отказа на Симеон да даде "изчезналите" тиари за изложба ги обсъдихме без проблем и инфото не е изтрито.
За първи път я виждам тази шведска лодка.Като водна карета, много интересна. Били са на празнична вечеря за годишнината на кметството.
Много елегантна Силвия.

# 967
Много на кралско синьо залага напоследък г-жа Мидълтън.

Шарлийн е чудна на снимките, показани от Давиз. Май и аз най-много я харесвам с точно този цвят и дължина на косата.

# 968
  • София
Лана, това че са отказали да направят декларацията му публична не означава, че казусът е приключил.
Междувременно американското патентно ведомство е отказало на Меган да си регистрира Archetypes като нейна запазена марка. Имало вече такава регистрирана на други хора. Доста отдавна.
Кой казус не е приключен, нещо го разследват ли? Не съм чула.
Това за патентното не го ли писа някой 2-3-4 страници назад. Не е биг дийл ми се струва.

# 969
Процесията за днес. Уелс ще са в една карета с Моцини.

# 970
Средното положение избирам но с малко по дългичка коса. 😉😀 Ей така например

Тук Шарлийн изглежда най-добре като цвят и дължина на косата, както и като килограми.

Eiger, какво ти пречи да посетиш Аскът и без да разбираш от коне Simple Smile  Сигурна съм, че болшинството хора там не са отишли заради конете Grinning
Тъкмо ще имаме снимки от първа ръка в темата Grinning

# 971
И аз нищо не разбирам от коне, но съм ходила на няколко коледни партита там. Залагах на симпатични жокеи и спечелих £20. Няма да казвам колко загубих.
Не съм проверявала цените на билетите обаче.

# 972
  • София
И аз това щях да кажа, защо е нужно да разбираш. Била съм на конно надбягване (на плаж), беше много интересно, без грам да се интересувам от коне. Предполагам и на Аскот също е забавно, пък и ако заложи човек 10-15 лири съвсем става ангажирано.

ПП Точно като G&B бих постъпила Joy

# 973
  • София
Да дам 100 паунда, за да гледам шапки ми се струва недобра сделка, ама щом казвате че си струва, ще помисля. Simple Smile

# 974
  • София
Само за информация, относно интервюта в Архитипи
https://www.hellomagazine.com/celebrities/496142/andy-cohen-hits … fy-drops-podcast/

Е ще гледаш и надбягвания Joy, шапките и в нета можеш да видиш.

Общи условия

Активация на акаунт