Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 414
  • 735
  •   1
Отговори
# 150

Оффф разправят, че тази втори опит за самоубийство имала, този път в Босфора Grinning

Да не са решили да я изкарат като светица от дизито Smirk

Дано този път се справи със задачата и да ни оттърве от присъствието си през сезон 2

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 10:47 от mery_poppins1

# 151
Здравейте, следя сериала от извстно време, но не мога да намеря  информация колко епизода има и ще има ли втори сезон. Прочитам тук там в темите тук, че ще има 2ри септември месец, но дали е потвърдено?
За 36ти епизод имате ли някакви spoiler-и?

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 10:53 от veronika_2837428

# 152
Офф, много се надявам да няма много спойлери за сезон финала. Наистина е много неприятно и се убива вълнението.

Втори сезон ще има наесен с песен Grinning

# 153
36 епизод е финал на първи сезон ! Ще има  втори сезон !! Чесно казано и аз предпочитам да няма спойлери искам да има тръпка и да чакам !!

# 154
Да, редактирам коментара от мен, да не развалям кефа със спойлери.
Найстина много добра игра от главните герои. Откровенно казано не са ми допадали турските сериали, може би заради езика и факта, че не съм свикнала да го слушам, ноо с тез 2мата просто са качили летвата на съвсем друго ниво. Силно се надявам да успея да намеря и някои друг такъв зарибяващ сериал с такива харизматични актьори.

# 155
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, Тере Heart

Обаче ги признавам за песните, които вмъкват в сериите. Винаги са попадение в десятката.

Потърпи, перла моя, чакай ме

Моят вариант на превод Wink

Перличке моя

Не намирам изход, трябва да си кажем сбогом
Заминавам надалеч, ухаейки на теб…

В спомените подслон ще намерим и копнежа ще преодолеем
Ще се сбъднат нашите надежди и мечти, потърпи

Потърпи, перличке моя, чакай ме ти
Непременно ще се върна, потърпи
Не плачи, моля те, не се отказвай – чакай ме ти

Не ме притесняват морета, планини, чужди земи,
Разстоянията не са пречка за любовта!

Раздялата е временна, сън е – така си мисли,
Накрая ние ще победим, потърпи…

Оставих "перличке моя", въпреки че за мен значението е "единствена моя" Heart

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 11:18 от Reni 🧿

# 156
Дано искат да ни кажат какво ще се случи именно с тази песен.Че раздялата ще е временна и те ще победят

# 157
Е, това искат да кажат. Но защо го казват сега? При положение, че знаем, че Ферит е в Антеп.

# 158
Е ние знаем , ама на дали цялата турска аудитория знае.Не всички следят спойлери особено по-възрастните жени които гледат вкъщи.

# 159
Благодаря за превода на песента ❤️

Четейки текста се сещам не само за Ферит и Сейран, а и за баба и дядо...неговата перличка цял живот го чака. Сама му каза, че не е обичала друг, а и сто живота да има пак той ще е в сърцето й.
Защо това малко долно човече, този гаден нафталин не се вслуша в думите на своята перличка и не разръчка това сърце?
Благодаря за новата тема, Тере Heart

Обаче ги признавам за песните, които вмъкват в сериите. Винаги са попадение в десятката.

Потърпи, перла моя, чакай ме

Моят вариант на превод Wink

Перличке моя

Не намирам изход, трябва да си кажем сбогом
Заминавам надалеч, ухаейки на теб…

В спомените подслон ще намерим и копнежа ще преодолеем
Ще се сбъднат нашите надежди и мечти, потърпи

Не ме притесняват морета, планини, чужди земи,
Разстоянията не са пречка за любовта!

Раздялата е временна, сън е – така си мисли,
Накрая ние ще победим, потърпи…

Оставих "перлички моя", въпреки че за мен значението е "единствена моя" Heart

# 160
Добро утро или добър ден! От снощния епизод запомних две неща- едното е, че за да ни олекне много често се опитваме да вменим вина някому другимо- Халис на Сейран, Орхан на Сейран, дори Ферит на Сейран. Тя все пак събра сили да не се врътне пак. Опита се да се отзове на обещаното, но Орхан я спря подло. Второто, което запомних е, че Хатуч търсеше Сейран по телефон. Има ли последно Сейран телефон или не? Какво пречеше на Ферит да и донесе един телефон и да има връзка с нея. А Аби въобще изпадна от състезанието. Иначе тези деца играят над нивото на този сценарий, което е жалко за тях. Хареса ми, че Ферит не се прости с изменника- Орхан. Отиде дори при гатвачката и Халис, но не и при Орхан. Ифакат беше много грозна седнала на перваза в кабинета- като "маман" на публичен дом. Отвратителна. За Буче каквото и да напишете - все съм съгласна. Събина каза, че са съкратили една серия преди ваканцията заради мач на националния отбор. Хубав уикенд!

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 11:37 от victoria vassileva

# 161
Е ние знаем , ама на дали цялата турска аудитория знае.Не всички следят спойлери особено по-възрастните жени които гледат вкъщи.

Нещо не ми се връзва на мен. Кой знае коя песен ще пуснат на финала.

# 162
  • Яко в Матрицата...
Прочетох, че песента била химнът на отиващите в казармата...

Някой беше питал какво означава името на Кязъм. Името е арабско и означава толерантен, милостив, прощаващ, търпелив... Името има ли нещо общо с героя? Wink

Ела, дедето е неспасяем, няма надежда да се оправи. Не знам какво трябва да се случи, за да се откаже от егото си.

Гледах няколко сцени от серията. Радвам се, че са махнали онази на брега, в която Кязъм публично унижава Сейран и иска да я хвърли в морето. Можеха да оставят тази с Ферит и Пелин от фрага. Тарък и Ферит (Баран и Мерт) имат голяма химия. Много ми харесват сцените им. Сейран-Тарък - тц, нещо не ми достига там...

В общи линии не е лоша серията, просто вече ни беше разказана и нямаше никакво вълнение.

# 163
Здравейте Благодаря за споделеното и превода на песента Ще почакаме да видим какво ще измислят за края Те май се поуплашиха от спойлерите

# 164
Вероника, ще намериш. Аз никога не съм гледала турски сериали, и то точно защото по телевизията пускат тежки драми...ехе далеч от реалноста. Съвсем случайно попаднах на едно клипчета в инстагрям с откъс от един сериал и реших да го потърся, та така започнах. ... Турците имат доста талантливи актьори, а явно и режисьорите и операторите също не им отстъпват.
Аз лично се натоварвам от тежките драми и често се случва да загледам и да захвърля сериал- този също щеше вече да е далеч от съзнането ми ако не беше Мерт. Това момче просто кърти. Красив, талантлив, и най- хубавата му чеерта , стеснителен...страшен сладур. Афра по всякъкъв начин се опитва да не му отстъпва и това ги прави невероятен екип.
На скоро гледаните сериали от мен са Между мен и Света  с Демет Йздемир. ( много съвременен сериал. Също така и Полетът на птицата с Ибрахим Челиккоул( също доста динамичен) И двата са по 6 епизода. По дългички ми харесаха Навсякъде ти с Фуркан Андъч и Халка със Серкан Чаяоглу и Ханде - последния са го спряли заради нисък рейтинг...въпреки, че е доста добър според мен.Ама те Турците имат доста странен вкус за филми 🤔  
Да, редактирам коментара от мен, да не развалям кефа със спойлери.
Найстина много добра игра от главните герои. Откровенно казано не са ми допадали турските сериали, може би заради езика и факта, че не съм свикнала да го слушам, ноо с тез 2мата просто са качили летвата на съвсем друго ниво. Силно се надявам да успея да намеря и някои друг такъв зарибяващ сериал с такива харизматични актьори.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 12:05 от Ela1

Общи условия

Активация на акаунт