Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
#ТарФер💘  😂😂
Напрежението е високо 💘💘😂
Знаем, че Тарък е с психични проблеми, но един до друг да ги гледаш, Ферит и Тарък (Мерт и Баран), ми е много интересно, забавно даже - напомня ми настроенията от началото на сериала.
Говорят сериозни неща, заплашват се, обаче с такава лекота го правят... С удоволствие ги гледам 😄😄💘🌟

# 181
ТарФер ми напомнят за Керем и Аксел от "В очакване на слънцето". И онези си правиха страшни номера и се надиграваха.

# 182
И Тарък в Антеп... те всички отидоха там... остава и Пельо да иде 🤦‍♀️🤦‍♀️

# 183
До 6 юни щели да снимат 1 сезон

https://twitter.com/balmsedit/status/1664947732312719365/video/1

https://twitter.com/flooweeerrs/status/1664957656040108036

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 14:39 от dterziiska

# 184
Строго съдите Корханови
Всъщност те не са видели това,което виждаме ние
Те виждат едно момиче,което напуска имението вече два пъти
Виждат и чуват непрекъснатите крясъци и сълзи в очите и на двемата
Виждат и чуват,как главата на семейството -Халис вика Сейран и и казва да забравят всичко и да се прибере.Виждат и чуват как тя затваря телефона в лицето му с думите,че няма сила,която да я върне там
С допълнение алчен и жесток  баща и безволевата си майка-семейството на Сейран не е от най-желаните за никои сватове
Всъщност никой не знае какво се е случило с тях двамата и защо се стигна до тук
Никой не знае за коварния план на Ифакат и Зерин
Виждат едно невъздържано и самоблюбено момиче от една страна и едно друго,което е готово на всичко,защото обича Ферит-Пелин
Виждат и чуват Ферит,който по някаква незнайна причина се е влюбил и зациклил на една неблагодарница
Ако аз бях на мястото на тези хора и виждах и чувах това,със сигурност бих реагирала по същия начин
Ние сме свидетели от първия ден на ставащото в сериала,но никой друг не знае какво се е случило между тях двамата
Та само преди 4-5 дни те се изправиха в съда и заявиха,че искат да се развеждат
Как сега това семейство да приеме с широко отворени обятия същото това момиче
И ако...
Ако Ферит така...Ако сейран онака....
Но,винаги в основата  ще бъде Сейран,защото наистина всичко стигна толкова далеч,заради нея
Нямаше да бъде този Ферит,ако тя не се беше държала така-написа някой по-напред в темата
Може би,а може би любовта му беше започнала да го променя вече
Винаги,когато се стигне до нечия смърт се търси причина/виновник за това
Така е,ако тя не беше напуснала имението,а беше повярвала на Ферит,че Зерин нарочно иска да ги скара,нищо от това нямаше  да се случи
В това Ферит беше прав,но въпреки всичко и се извини и я помоли да му прости
Той застана пред дядо си и каза,че много се е влюбил.Но тя не посмя да каже на Кязъм,че е била с Ферит и,че много го обича-за пореден път
Трудно ми е да повярвам в любовта и,която дойде тогава,когато се разбра,че Тарък я иска и,когато тя разбра,че те са хора с психически отклонения
Трудно ми е да повярвам в любовта и,която я връхлетя от страх да се последва съдбата на сестра си
Едва тогава Сейран разбра какво е имала,какво е загубила и какво ще има оттук-нататък
Но това не ми стига

Малко тъпо и скълъпено ми дойде срещата на двамата-Баран и Мерт
Ни вклин,ни в ръкав
Сейран в дома на Тарък,а той заплашва?
И уж "хитрия ход" на Тарък да я върне на баща и-и това май е нагласено,за да зарадва феновете
Да се влюби Сейран в Тарък?!?Голяма тъпотия

За Аби-нямам думи.Толкова слаб образ...Ферит обърна света и влезе в дома на Сейран да види тя как е,а Аби си седи на пейката и чака някой отгоре да го светне,че жена вече няма

Много често Зерин повтаря на Пелин,че всичко ще се оправи и ще имат деца с Ферит,та да не излезе истина накрая

Пиша 6+ на лелята,че ако не беше нейният телефон нямаше как да се свържат двамата

Аз,за разлика от някои от Вас съм благодарна за спойлерите-така гледам сериите по-спокойно,без да подскачам от ужас за следващата сцена

# 185
След като объркаха психиката на всички...
Междувременно Мерт и Гюлсерен 😂

# 186
Онур също бил там.

# 187
Koй беше Онур?

# 188
Продуцентът.

# 189
Леле, гледам клипчета от Антеп, та те едвам се придвижват. Афра я бяха обградили, не знам дали бяха охрана или хора от екипа. Щом и Търо предизвика яко крясъци.
Голяма популярност добиха, дано се справят с нея.

Монтажиста е потвърдил, че са изрязали сцената с Казъм и Сейран, заради реакцията на феновете. На 6ти юни са обявили последен ден на снимки.

Беле, много интересно за турските мъже. Много ти благодаря, че сподели. Ние доста работим с турски офиси, но честно казано ми направило впечатление, че почти няма нетатуирани и мъже, и жени, пушат много, всички са с прически и много от тях с боядисани и присадени коси, но най-много по една верижка тънка на врата като на Ферит. Такива атрактивни модели като Търо не съм виждала.

Понки, благодаря за Есме. Много яко.

Ох, сега гледах клипче на Саффет, как щеше да получи инфаркт, че жена му тича с боси крачета по двора. Ама пусто дребосък, няма как да вдигне на ръце, за да спаси скъпоценните крачета. Grinning
Много си отиват Феро и Търо да враждуват, но до Сейран някак не ми стои добре.

Ферит оставил майка си, но пък, когато Сейран не тръгна с него заради майка си и сестра си пак не бяхме доволни.

Един Мерт в бяло. В черно повече го харесвам.

# 190
  • Яко в Матрицата...
Семейство Корханови ли съдим строго, Вал? 😳 А какво направи семейството за Ферит? Кога застана зад него и го подкрепи? Кога го попитаха какво му е? Кога попитаха какво се случва между него и Сейран? Не беше ли Гюлгюн тази, която ги пращаше в стаята им да си оправят отношенията на четири очи? Не беше ли Ифакат тази, която влезе да се кара, че много викали, но и не й мина през има да пита защо се карат? И най-вече не бяха ли цялото семейство тези, които ги ожениха? Двама души, които не се познават. Сейран е виновна, че има гордост и не иска да живее като Гюлгюн… Виновна е, че имаше мечти, а я ожениха насила.

Сейран каза защо напусна втория път, явно си пропуснала тази сцена. И първия път беше ясно защо напуска. Корханови не видяха нищо, не защото не можеха, а защото не искаха да си развалят рахатлъка. Няма оправдание за Корханови, начело с Халис, който е истинският убиец. Дори да оставим настрана всичко друго, оставяме настрана Сейран, ти можеш ли да кажеш на внука си, че е убиец, за да приспиш собствената си съвест и прехвърлиш вината си на друг.

Да не отварям дума сега какво правят Корханови, отново само и само да се върнат към стария си ред… Айде Сейран не им харесва, разведоха се, от какъв зор трябва да се жени за Пелин, която сто пъти каза и показа, че не иска в живота си.

И да, ако не беше отношението на Сейран, Ферит и досега щеше да си е същият.

# 191
Тежката артилерия на сериала е отишла в Антеп Grinning
Гюлсерен много още целувки трябва да раздаде на Мерт  
От клипчетата оставам с впечатлението , че ще гледам само Търо/Баран  , който може би само аз не харесвам Grinning

# 192
  • Яко в Матрицата...
Тежката артилерия на сериала е отишла в Антеп Grinning
Гюлсерен много още целувки трябва да раздаде на Мерт  
От клипчетата оставам с впечатлението , че ще гледам само Търо/Баран  , който може би само аз не харесвам Grinning
А, не си сама, Търо и Феро стават, но иначе тц. Ама сега него ще го бутат явно, но зрителите няма да издържат втора Пелин Rolling Eyes

# 193
Ще вдигнат ръце от феновете Афра

https://www.instagram.com/p/CtByyfuo7LG/

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 15:39 от dterziiska

# 194
Ако не ги оженят отново сега в Антеп , за какво ги върнаха там  Ще ядат баклава , ще се нацелуват на моста и ..  Какво точно ще ни покажат Знаем , че се обичат и са разведени и без да са отишли до там Разделиха ги отново и как ще ги съберат да живеят заедно . Хайде Ферит могат да го прилъжат с майка му да се върне , ами Сейран ? Каква ще е причината да се върне , освен да я заженят за Търо И къде ще остане идеята за Сейфер

Общи условия

Активация на акаунт