Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 423
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета, много не вдявам от турски, но останах с впечатление снощи че Търо и Казъм намислиха план Сейран в Антеп и те след нея да я женят или така ми се е сторило?

# 196
  • Яко в Матрицата...
Ако ги оженят, това ще е смъртната присъда на дизито … Освен, ако ги оженят, а малко след това някой убие Тарък.

# 197
Видяли са Афра и Мерт в заведение в Антеп.Той й целунал ръцете , тя се изправила и го целунала.За свидетелите нямало съмнение , че те са двойка.Мерт не спирал да се усмихва.
Нека се поусмихва момчето , че го съсипаха в тоя сериал.

# 198
Пратиха я в Антеп, да стои далеч от Ферит, а Тарък можело да отиде и той

На тази ясна снимка били Мерт и Афра. Мерто целувал ръцете й, после Афрош станала и го целунала.

Направо е панаир в Антеп, Афра била много красива Heart Eyes

# 199
# 200
https://twitter.com/normrumzz/status/1664920259093045250

Малко да се посмеем JoyJoyJoy Изненада.

# 201
Ренко,ти казваш това,защото си гледала сериала от първата му серия.
Т.е.,ти наблюдаваш и виждаш реакциите и постъпките на всички герои
В поста си нямам коментар за  отношението на Халис и Орхан към Ферит
Аз изказвам мислите си,защо те не харесват вече Сейран,защо толкова искат да ги разделят
Това са различни неща

# 202
Не знам за Вас , но аз всичко виждам И ръцете и Афра и Мерт 😂Всичко 😂Т

# 203
Тоя път, аз нищо не виждам 😂

# 204

кОООО Joy

# 205

кОООО Joy

шегувка се

# 206
Между другото, бяха пуснали общ въпрос в туитър, кога пак ще отидете в Италия? Майката на Афра беше писала, дай Боже това лято. Бяха се изредили да я питат ама с Афра ли, Мерт ще ходи ли...

# 207

кОООО Joy
Love in the Air 😀

# 208
# 209
Виждам Мерт, че е с бяла тениска с къс ръкав, има и дама явно Афра срещу него, ама като че ли има шапка на главата. Явно сега той се протяга да целуне ръцете й . Grinning

Какъв финал искам, който едва ли ще видим. Кязъм връщайки Сейро в Антеп й гласи нов избраник, за който да я омъжи. Тя се дърпа, не иска, реве, той я бие както цял сезон гледаме, скубе, влачи, затваря в мазето, оставя я гладна и жадна.....Идва вечерта...все пак Сейран иска не иска се приготвя за годежа....влиза момъкът....няма да повярвате това е....Ферит Корхан Grinning Идва да си вземе антепското фъстъче отново, ех да си помечтая де .

Общи условия

Активация на акаунт