Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 820
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Да, да, файдата при мен е налице - от как стана въпрос за развода им, започнах да вечерям по веднъж, вместо по два пъти поне 😂😂😂

Рязко май секна откъм спойлери? Само сцени намирам. Май това с втория опит на тая риба, не било вярно.

# 256
  • София
Да, да, файдата при мен е налице - от как стана въпрос за развода им, започнах да вечерям по веднъж, вместо по два пъти поне 😂😂😂

Рязко май секна откъм спойлери? Само сцени намирам. Май това с втория опит на тая риба, не било вярно.
Тюх!

Давайте спойлери, че да знам, дали да гледам.

# 257
Халис: Искам наследник
Те в стаята: 😄
https://vm.tiktok.com/ZGJxVReTo/

# 258
И аз това викам - язък. Така се надявах да е успешен този опит. ЕДните викат има, другите няма.
Не съм попадала на нови спойлери аз, само четох утро с кого ще имат сцена Сейферите.
Писали са, че чакат и други от актьорите в Антеп.

# 259
Абе поимва спойлери.
От нерви дебеля аз, та освен на психиката и на физиката ми се отразява този сериал. Като се разстроя в петък и спирам да ям чак в сряда. Та да олекотят малко сюжета, че освен ПА и кантара взе да крещи.

Явно обаче главния клюкар са го оставили в Истанбул, че малко са едни такива измислени спойлерите. Ич няма да ги споменавам, че на всички, на които се смеех и си мислех, че няма начин се сбъднаха.

Разбрахме се без спойлери за последния епизод. Ако на някой много му напира поне да са в скрит текст и спойлерите, и коментарите по тях.

# 260
  • София
Все се надявам, че Феро бей е оправил нещата, и наследникът е вече напът. Satisfied

Скрит текст:
И аз това викам - язък. Така се надявах да е успешен този опит. ЕДните викат има, другите няма.
Не съм попадала на нови спойлери аз, само четох утро с кого ще имат сцена.
Писали са, че чакат и други от актьорите в Антеп.
Че те само Пело, дедето, Зерин и Сафет-обувката останаха в Инстанбул. Освен да ги изсипят всички в Антеп и двойна сватба- в едната къща Пело и Ферит, в другата- Сейран с Търо, и да си викат "наздраве от наш'та маса за ваш'та маса".

Скрит текст:
Абе поимва спойлери.
От нерви дебеля аз, та освен на психиката и на физиката ми се отразява този сериал. Като се разстроя в петък и спирам да ям чак в сряда. Та да олекотят малко сюжета, че освен ПА и кантара взе да крещи.

Явно обаче главния клюкар са го оставили в Истанбул, че малко са едни такива измислени спойлерите. Ич няма да ги споменавам, че на всички, на които се смеех и си мислех, че няма начин се сбъднаха.

Скрит текст:
Разбрахме се без спойлери за последния епизод. Ако на някой много му напира поне да са в скрит текст и спойлерите, и коментарите по тях.
Давай ги, де! Да се посмеем дружно, преди в петък да извадим кърпичките и да се духаме през сълзи.

# 261
Аз от качените снимки тук, мисля, че само Сейран, Ферит, лелята, Тарък  и Абидин са в Антеп.

# 262
  • София
Аз от качените снимки тук, мисля, че само Сейран, Ферит, лелята, Тарък  и Абидин са в Антеп.
Значи остават Пелин и Суна и заформяме многострадалната шестица. И Сафет Обущаров за разкош.

# 263
Утре ще снимат Афра и Мерт , Ерсин май се е върнал в Истанбул , поне така писаха.

# 264
Мертооо 😍
Снимката може и да е стара, но се разпространи в Т..

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 00:13 от Николета Кирилова 736837

# 265
  • София
Ауууу, че хубав този Мерт! Heart Eyes

# 266
Елчин и Борко с тия стиснати усти, изобщо не са им конкуренция на Афра и Мерт 😂 Даже им показаха как се прави😂

Мен много ми харесва Мерт като мъж. Особено с тази брада😂 Веждите са му чар.
Умирам от смях с Ферит в старите епизоди 😂😂😂

# 267
Тери, представи си го, когато си обръснал веждите Grinning

Относно спойлерите, има призив от даващите спойлери дори, поне за финалния епизод на сезона да не се пускат спойлери.
Лозунгът е: АфРам - да, СейФер - не.

Затова моля, нека и ние си пишем за актьорите и да се ограничим в спойлерите до там, къде ще са снимките, кой къде е и прочее, без описание на събития в подробности.
Днес Афра и Мерт ще снимат в баклаваджийницата, но майстора преместил магазина си на многолюдно място, та се очакват много снимки и клипчета.

# 268
Елчин и Борко с тия стиснати усти, изобщо не са им конкуренция на Афра и Мерт 😂 Даже им показаха как се прави😂

Скрит текст:
А бе то,по едно време хич не им бяха стиснати,даже се коментираше,че Елка първа си е разтворила устните и е станало истинска целувка.Имаше драма там,защото приятелката,тогава приятелка на Баръш-Гюпсе доста се беше активирала да спами Елка .Даже го беше напуснала по едно време.Някой от тях двамата не се реши да продължи каквото е имало помежду им,та всичко приключи след като направиха и филма "Време за щастие" под огромния натиск на феновете им да ги видят отново заедно на екран.Само,че филмът не оправда очакванията.Нямаше нищо общо с химията в сериала.Но,песничката беше готина.Пускам я за който иска да я чуе.https://www.vbox7.com/play:fbea0d6608
Много готин Борко....Много секси глас

За спойлерите-какво толкова?
Това е за чувствителни кадъни като мен:laughing:-да се подготвят психически:smiles:
Аз и книга когато чета и ме заинтригува отварям и прочитам края
Интересно ми е как се стига до този край,а не елемента на изненадата.Хич не обичам изненади
Предпочитам да съм подготвена и да знам как да реагирам-това в реала

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 08:41 от VAL*

# 269
https://www.instagram.com/reel/CtCjSERgfpl/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ето кой го е научил на правилата😂

Общи условия

Активация на акаунт