Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 787
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Вал, фенките на Енго нонстоп въртят трафик в туитър, затова е най-харесван сериал сигурно Stuck Out Tongue Winking Eye

То имаше и ракета емоджи, но не летяха в космоса

# 421
  • Яко в Матрицата...
Тере, и аз така съм чела - Афра не искала да снима интимни сцени, но когато го е казала, е била много малка.

Може би в реала АфРам го играят friends with benefits. Хубавото е, че това не влияе на показаното в сериала. Раздават се във всяка сцена.

# 422
  • София
Дано не сменят сценариста. Защото колкото и кусури да намираме на Гюнтер, добре се справяше. Обичайно като го сменят и рейтинга тръгва надолу.

Скрит текст:

Точно това идвах да напиша и аз.

Абе само на мен ли ми се струва странно Мерт/Фери да носят тез бели чорапиииииии. Побърква се амо като го видя.
Видях на едно интервю Мерт пак беше с бели чорапи, черен панталон, черни обувки....... сега че си е ергенче, такъв е, амааааааааааа все паккккккккккк

Хммм, само да кажа, че и аз доскоро бях потресена от масовото носене на бели чорапи, но се оказа, че е мода.
Скрит текст:
Остарявам явно. Thinking

Четири финала???? OMG!
Ако Мерт е вече в Истанбул, значи ли това, че СейФер не са заедно?

# 423
Дано не сменят сценариста. Защото колкото и кусури да намираме на Гюнтер, добре се справяше. Обичайно като го сменят и рейтинга тръгва надолу.

Скрит текст:

Абе само на мен ли ми се струва странно Мерт/Фери да носят тез бели чорапиииииии. Побърква се амо като го видя.
Видях на едно интервю Мерт пак беше с бели чорапи, черен панталон, черни обувки....... сега че си е ергенче, такъв е, амааааааааааа все паккккккккккк

Хммм, само да кажа, че и аз доскоро бях потресена от масовото носене на бели чорапи, но се оказа, че е мода.
Скрит текст:
Остарявам явно. Thinking

Четири финала???? OMG!
Сцените се снимат смесено, мисля че Мерт се върна в Истанбул за да заснеме сцените за началото на серията, вчера е заснета последната сцена на която са присъствали Сейран, Тарък и Ферит

# 424
Заснемали са хаотично сцените , за да могат да вкарат определени сцени във фраговете.

# 425
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
Остарявам явно. Thinking

Четири финала???? OMG!
Сцените се снимат смесено, мисля че Мерт се върна в Истанбул за да заснеме сцените за началото на серията, вчера е заснета последната сцена на която са присъствали Сейран, Тарък и Ферит
А, ясно! Значи все още има малка надежда. Smiley

# 426
най-ще ме зарадва финална сцена,на която присъстват Халис,Кязъм,Тарък,Сейран и Ферит
И когато в най-сублименния момент насочват оръжията си към Ферит,например,Афра застава пред него и изкрещява,че носи неговото дете
Ей това ще ми е балсам на душата

# 427
Представям се сега лятото , малко като отминат емоциите по финала  и ще се започне Афра е с еди-кой си , Мерт е с еди-коя си . То от сега се почна как Мерт нямал кураж да хване ръката на Афра , ако са заедно
 Пък и,  ако снимки има някъде с някой друг , не ми се мисли Ще заклеймят и дизито Grinning То колко синьо око и сърца има по соц мрежи  не е истина Grinning

# 428
Аз не мисля , че Мерт няма кураж.Стига да имат чувства и Афра фа има нуждата да се покажат, той ще го направи.
Не е до липсва на кураж , а да запазят това което имат далеч от хорските очи , така си мисля аз.
Мерт е много чисто и добро момче според мен , скромен и възпитан.Не го влече да е по таблоидите и надали иска да ги разкъсват именно там.
Със сигурност няма да му е приятно и да я спрягат с друг , та евентуално ако има такива неща , може би ще се разкрият.

# 429
Здравейте

https://twitter.com/eModitor/status/1665725699330637829

Emrullah Hekim
@eModitor

Tayfa o kadar iyi bir bölüm ki tanıtıma ne koyacağımızı bu kadar şeyi emojilerle nasıl anlatabileceğimizi bilemiyoruz🥳 O nedenle bu hafta böyle:)
🔥🧿🔥36/1🔥🧿🔥
 #Yalıçapkını #SeyFer #Gurgutayfa #antepfıstığı ve #baklavacıferit

# 430
И аз така мисля за Мерт. Чисто и добро момче ми изглежда. Плюс това не са длъжни да се отчитат на никой, има и доста други двойки които с години са във връзки и не са потвърдили само за да не бъдат закачани.
Аз не мисля , че Мерт няма кураж.Стига да имат чувства и Афра фа има нуждата да се покажат, той ще го направи.
Не е до липсва на кураж , а да запазят това което имат далеч от хорските очи , така си мисля аз.
Мерт е много чисто и добро момче според мен , скромен и възпитан.Не го влече да е по таблоидите и надали иска да ги разкъсват именно там.
Със сигурност няма да му е приятно и да я спрягат с друг , та евентуално ако има такива неща , може би ще се разкрият.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 17:47 от Ela1

# 431
значи в първия фрагман ще има пожар-т.е пожар между двамата и да не им е уроки
вече във втория трябва да има пищови-ако ни го дадат такъв,разбира се

# 432
  • Бургас

От Емруллах:
"Фенове, толкова отлична серия се получи, че и аз не зная какво да сложа във фрагмента и  с какви икони да ви го опиша.И заради това, тази седмица така Simple Smile 36/1"

Бреее, ха да видим с какво ще ни изненадат! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 433
Емрулах е сложил хаштагове антепски фъстък и баклаваджията Ферит Grinning

# 434

Честит рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт