Капсули за отслабване или номера на китайката

• 26 765
  • 335
  •   1
Отговори
# 210
Стига бе хора, баси, що се аз не мога да сваля Sad
Уууф, аз с моя цикъл не мога да разбера смъквам ли нещо или не newsm78 Все играя с едно -две кила надолу-нагоре. #2gunfire Май ще стане ясно след като ми свърши.
Уф, и аз съм в цикъл.
Не, не, отивам утре и си взимам розовите.Ще си взема 2 опаковки.И ако и те не ми действат, ще се гръмна Cry

# 211
За магазина да питам аз, първо писахте че е в пряка на Пиротска, сега , че е на самата Пиротска. Къде е всъщност този магазин, от който взимате хаповете -розови и зелени?

Къде прочете, че магазина е на Пиротска? Защо не четете всичко бе хора. Магазина е на Цар самуил, това е пряка между Пиротска и Екзарх Йосиф. Китайския магазин е в горната част на пряката по-близо до Пиротска!!!!! book
Абе аз чета, ама ти май не четеш ... я виж на 9стр. какво пише ® - "... Аз така и не намерих време да ходя да търся топките на китайския по Пиротска ..." / ® извинявай , че те цтирам/.
Отделно имаше линк към адреса на магазина на Пиротска незнам кой си номер, да не говориме , че и wiara ти е показала адрес.
Иначе и Самуил и Пиротска са ми пределно ясни  Laughing .
Иначе аз не разбирам това писане само да трупаме мнения ли, или ей така да си пишеме само.  Чудя се и аз що ти отговарям, Thinking всъщност за да бъдеш по-внимателна с езика към съфорумките  .

# 212
MALVINA,благодаря за уто4нението оште днес ще преско4а до там и за си ги купя.Колкото до темата-аз я следя от преди ножа година,но е вазможно да съм пропуснала някаде из вси4ките мнения твоето обяснение за Бургас newsm78. АХ'НЕ  ако ти знаеш каде се предлагат капсулите с розовата опаковка казвай!  Simple Smile

# 213
  • Варна
Е как може!?
Във Варна кога успяхте да ги изкупите тея розовите за 2 дена, за мен не остана днес!! Аз тъкмо се навих след толкоз четене ...   af  comp03 #Sniper Rage
Спокойно след два дни пак ще има или поне така обеща мацката Grinning

# 214
  • София
За магазина да питам аз, първо писахте че е в пряка на Пиротска, сега , че е на самата Пиротска. Къде е всъщност този магазин, от който взимате хаповете -розови и зелени?

Къде прочете, че магазина е на Пиротска? Защо не четете всичко бе хора. Магазина е на Цар самуил, това е пряка между Пиротска и Екзарх Йосиф. Китайския магазин е в горната част на пряката по-близо до Пиротска!!!!! book
Абе аз чета, ама ти май не четеш ... я виж на 9стр. какво пише ® - "... Аз така и не намерих време да ходя да търся топките на китайския по Пиротска ..." / ® извинявай , че те цтирам/.
Отделно имаше линк към адреса на магазина на Пиротска незнам кой си номер, да не говориме , че и wiara ти е показала адрес.
Иначе и Самуил и Пиротска са ми пределно ясни  Laughing .
Иначе аз не разбирам това писане само да трупаме мнения ли, или ей така да си пишеме само.  Чудя се и аз що ти отговарям, Thinking всъщност за да бъдеш по-внимателна с езика към съфорумките  .
Ами като четеш всичко още на стр.2 съм обяснила на sisin4e къде се намира. А ® явно чете толкова добре колкото и ти.
 Stuck Out Tongue

# 215
Привет, шангхайски русалки!  Mr. Green

Току що изпих първата жълта капсула от розовата опаковка.
Започвам да чакам ефекта.  Praynig

# 216
  • Варна
Охххх, нямам време да изчета всичко. Къде във Варна се продава това чудо?

# 217
MALVINA,благодаря за уто4нението оште днес ще преско4а до там и за си ги купя.Колкото до темата-аз я следя от преди ножа година,но е вазможно да съм пропуснала някаде из вси4ките мнения твоето обяснение за Бургас newsm78. АХ'НЕ  ако ти знаеш каде се предлагат капсулите с розовата опаковка казвай!  Simple Smile
И аз искам да пробвам розовите..обаче в Бургас не съм ги открила. Rolling EyesОт прочетеното  до тук оставам с впечатлението,че розовите са по-ефективни.. Thinking

# 218
Охххх, нямам време да изчета всичко. Къде във Варна се продава това чудо?
Дрогерията,която се намира от ДСК на Чаталджа посока Червения,по едни стълбички има магазин за бельо,точно до него е дрогерията ,преди нея има кит ресторант

# 219
Чшшшш, алоууу, delyana и Биляна * , нема ми се карате у темата, щот ше ви биЕм.

# 220

имат, но не и на български - на китайски се казват "Йоу Мей Рен" - само за "мей рен" знам че значи красив/а.

Просто ги търси като Китайски Капсули за Отслабване с F.D.T. , тропическо растение, канела, лотос, бадеми, червен женшен, Rheum Officin благодаря ГУШ още не съм много наясно с този форум и ВИ моля за извинение

# 221
  • Варна, България
Еееееееееех, голяма съм ПАТИЦА   newsm57 / по пекински  Mr. Green /
Вчера от мерак да ги пия съм объркала цветовете - сутринта пих от зеленото  #2gunfire  #2gunfire Вечерта пропуснах да пия от жълтото, та да не ме хване нервата посред нощ...
Та така за мен вчера не се брои! Днес е ден 1!
И пак нямам сухота, и маааааааалко ми се хапва! Ама засега съм на кафе и няколко солети. Смятам да хапна салатка наобяд  bowuu Решила съм да не се качвам на кантара, докато не свърша опаковката, та накрая ще докладвам.
Във Варна - от розовите има в Дрогерията под Китайския ресторант на Чаталджа, а от зелените има с предварителна заявка на тел. 601972 в аптека Лазур, на ул. Бр. Миладинови - до Ало-Ало в посока Червен площад.

# 222
Ами аз искам да се оплача... SadШести ден ми е от втората опаковка/зелена кутия/ и от 2 дни пак ми се хапва...не че припадам от глад,ама...яде ми се....Много бях доволна до преди тези 2 дни и не знама какво ми стана изведнъж... #Cussing out

# 223
Здравейте момичета.След толкова много коментари и хвалебствени слова по адрес на тези прословути капсули и аз сега си направих една поръчка през нета пък да видим кога ще ми ги пратят.Ама да ви кажа не знам защо нещо ме е шубе с това сърцебиене и съхнене на устата дето казвате.Има ли някоя от вас която да ги е пила по отдавна тези капсулки и реално да си е запазила килата след като ги е спряла?

# 224
  • Варна
SeXy_MaMa, voltage13, благодаря ви   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт