Тема 7 - за любителите на корейски и китайски сериали

• 32 281
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • пак на Рив Гош
Изгледах The Rational Life (2021).
След всеки епизод се питах кога ще започне мелодрамата, все пак китайски съвременен сериал.
Скрит текст:
Не започна, до финал всичко беше много добре и завърши добре.
Писах му 10 и попадна в списъка ми с любими сериали.
Вече нямам търпение да завърша Пепелта... или не (да не я завърша, имам предвид Joy)

# 121
  • България
Изгледа ли вече земното им изпитание?

# 122
  • пак на Рив Гош
Не, още съм на 4ти епизод - в небесното царство са, Тя му се лепи, Той я пъди. А Тя се запозна и с Дракона (много е хубав тоз ми ти Дракон!)
Тия дни скитосвах, пък и гледах повече корейско, затова съм още до под кривата круша Grinning

# 123
  • вятърничава
Роца, поплака ли си снощи?
За Where Stars Land съм 100% съгласна, че даже и 200%. Много чаровни мъже събрани на едно място, много добри женски и мъжки образи и една главна героиня, която не знае какво иска. Малко фантастичен елемент, който не ме дразни. И много сюжетни линии са заложени във взаимоотношенията на героите, които се разкриват стъпка по стъпка. Дай ми на мен такива сериали за летища, болници, затвори, полицейски участъци, пожарникари, "Болница на края на града", "Жената зад щанда" JoyJoyJoy

# 124
  • пак на Рив Гош
Роца, поплака ли си снощи?
Не, снощи купонясвах с приятелки Joy
Сълзите ги оставих за след малко (последните 2 епизода наведнъж), приготвих си и питие, ча да мине по-лесно.

пожарникари, "Болница на края на града", "Жената зад щанда" JoyJoyJoy
Лелеееее, къде ме върна! И двата страшно ги харесвах навремето Heart Eyes
Като стана въпрос за пожарникари - гледала ли си Forest? https://mydramalist.com/33186-secret
Също беше добра изненада за мен.

# 125
  • България
Не, още съм на 4ти епизод - в небесното царство са, Тя му се лепи, Той я пъди. А Тя се запозна и с Дракона (много е хубав тоз ми ти Дракон!)
Тия дни скитосвах, пък и гледах повече корейско, затова съм още до под кривата круша Grinning
Първите 15на епизода са така и после започват мъките.
Затова и не се наканвам да го гледам втори път.
Интересното е, че няма сериал, който да замести Пепелта на първото място в моя китайски списък.
Все нещо не достига.
В този има много драма, но и добра история, декори, актьори, приключения, даже музиката е шест.

# 126
  • вятърничава
Като стана въпрос за пожарникари - гледала ли си Forest? https://mydramalist.com/33186-secret
Също беше добра изненада за мен.
Не, но май помня коментари за него.
Ох, видях познато лице от летище Инчон, Терминал 2.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 00:53 от bb6

# 127
  • при най-добрия мъж...
Oooo. Forest и Park Hae Jin! Ммммм, много горещ...много. С Джо Бо А бяха много химична двойка. Тя е една от малкото корейски актриси, които харесвам. Как ми липсваше в новия сезон на лисика. Дано слуховете за трети отново с нейно участие се окажат верни.

# 128
  • пак на Рив Гош
Dr Romantic (2023) - сезон 3 изгледан - https://mydramalist.com/711113-dr-romantic-3
Обичам всички герои, обичам всички актьори, така че каквото и да напиша за този сериал, ще е силно пристрастно Joy . Накратко - 10* и отива да прави компания на първи и втори сезон в "любими" Heart Eyes
След някой и друг месец ще го повторя, но нека първо да обяват платформа за излъчването му в Европа (та да не ми се налага пак да мамя Дисни, че съм в Сеул Joy).
Оставиха си не вратичка, ама направо порта за четвърти сезон и в това отношение съм малко раздвоена. От една страна, има още какво да се разкаже, така че да има логичен завършек цялата история на Учителя Ким, от друга - все ме е страх да не се окаже само фен-сервис (е, аз имах подобни опасения и за втори, и за трети сезон, които за щастие не се оправдаха). Все пак не мога да кажа, че останах безразлична в последните 30 секунди на последния епизод, когато на екрана по нощите едно такси спря пред болницата... а аз изтръпнах в очакване кракът, който ще се подаде от него дали ще носи мъжка или дамска обувка Joy
Та, ще видим в близките 3 години. Ако ще има четвърти сезон, ще трябва или да побързат, или да отложат повечко, понеже Ким Мин Дже, който играе един от главните второстепенни герои, до 2 години трябва да влезе в казармата. И като споменах Ким Мин Дже - за минута на екрана с партньорката си от Dr Romantic, So Ju Yeon имаха повече химия, отколкото с Kim Hyang Ji за два сезона  на сериала Poong, the Joseon Psychiatrist.

Тази сутрин преди работа загледах половината на първия епизод на новия сериал на Джуно - King the Land (2023) - https://mydramalist.com/726273-king-the-lander
Първото ми усещане е, че ще се окаже малко от типа на Business Proposal - безумно скучен, ако го приемаш буквално, но забавен, ако го приемаш с ирония. Което и да е от двете, заслужава си дори само заради тази гледка:

# 129
  • Дубай
Е, щом Джуно е там всичко друго няма значение... Благодаря, не знаех, че има нов сериал с него.
Някой ме пита за тайландските сериали и насилието, което показват... Като цяло, който и тайландски да подхвана все има някаква форма на насилие и лошото е че в тези сериали се приема за нормално от жените.
Ужасно и тъжно за мен.

# 130
  • България
След като няколко пъти се коментира The Penthouse реших да гледам, но още в началото разбрах, че не е моят сериал.
Изгледах първите епизоди и последните на всеки сезон и ми е напълно достатъчно.
Ако някой не е е гледал и не обича престъпления, драми, отмъщения, може да пропусне.
Не че не чета и не гледам, но тук нещо не можаха да ме спечелят.
Иначе актьорите са много прилични.

# 131
  • при най-добрия мъж...
Добро утро, напоследък се подвизавам повече на японския и тайландския фронт, но вчера почна новия сриал на Kiddo Gao и смятам да му обърна внимание. За всички, които чакат бг буквички да кажа, че след "Пътят към дома" ще пуснем републиканската драма "Circle of love/Обречени на любов" и розовата бозичка за поредното хахо СЕО на голяма компания и асистентката му - "Love me like I do/Обичай ме , както аз теб". После излизам за малко в заслужена отпуска и след това продължаваме с нови сили.

# 132
  • гр. София
Благодаря, чакам с нетърпение Simple Smile

Аз гледам Fall in love, принципно съм на 20 епизод, но си гледам многократно любими моменти в изгледаните серии и интересни сцени в Youtube, които предстоят Simple Smile

# 133
  • при най-добрия мъж...
Благодаря, чакам с нетърпение Simple Smile

Аз гледам Fall in love, принципно съм на 20 епизод, но си гледам многократно любими моменти в изгледаните серии и интересни сцени в Youtube, които предстоят Simple Smile
И на мен като ми залипсват маршалите си пускам с тях клипчета в Ютуб. Любимият ми момент е когато тя се напи, докато го чакаше и после го замъкна горе в планината, където се разбраха най-накрая кой кой е. Много адекватна мацка и двата пъти тя си го намляска, докато той се правеше на големия играч Simple Smile

# 134
  • гр. София
Даааа. И на мен! Simple Smile Епизод 17 Joy И двата пъти той се шашна. Даа, страхотна е главната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт