Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от Utopia Resort & Residence в Alanya?
Какво мога да очаквам от ваканцията в Otium Sea Light Beach Resort 5* в Кушадасъ?
Какви са отзивите за Diamond Beach Spa 5* в Сиде?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от Utopia Resort & Residence в Alanya?
Utopia Resort & Residence в Alanya предлага прекрасно изживяване с обширни зелени площи, чисти стаи, пясъчен плаж с кристално чиста вода, разнообразна и вкусна храна, добра анимация за деца и възрастни, както и чист и поддържан детски кът. Интернет връзката е добра, а стаите са чисти, нови и добре поддържани.
-
Какво мога да очаквам от ваканцията в Otium Sea Light Beach Resort 5* в Кушадасъ?
-
Какви са отзивите за Diamond Beach Spa 5* в Сиде?
-
Какви са очакванията за ваканция в Arcane Side Resort?
-
Какво мога да очаквам от ваканцията си в Дидим?
мнение за Delphin Botanik и Delphin Botanik Platinum - Алания.
:
. Много басейни, дори не знам колко на брой, из цялата тази зелена територия - и детски, и активни, и няколко релаксаа с джакузи вътре. Пълзалките са на 3 места, със съответните басейни към тях. Много шезлонги и шатри (и по територията и на плажа са безплатни - такава е концепцията на хотела). Сградата на Платинум е лъскавка и модерна. Вечер в основното фоайе има жива музика - пиано и китара. Поради лошото време, си прекарахме доста време вътре основно на фитнеса, сауната, вътрешния басейн, парната баня и хамама. Спа - то е добро. Не съм плащала за масажи, бяха на цени 60-80 евро. Има лунапарк за по-малки деца, ние се повозихме на няколко пъти поотделно на блъскащите колички с кеф
, много татковци също се възползват отделно от децата си.
., само това не видях 🤣..Иначе морски дарове на корем, на всяко основно хранене - отделно калмари, миди, скариди (не общо в салата), задължително и готвено ядене с едно от изброените; панирани миди; калмари пане, отделно коктейлни чаши салата със споменатитите.. Риби на всяко хранене - ципура, сьомга, пъстърва; лаврак - не всеки път. Отделно на една маса - пушени и салатни риби - копърка, пушена сьомга, тон, скумрия...Отядох си на риба и въобще морска храна. Меса - телешко, агнешко, пилешко, пуешко - на всяко хранене, по няколко начина приготвено - на скара, кълцано, в манджички; имаше и дробчета.. Турско кухня - мноооого вкусно приготвена - на всяко хранене. Салатите са ясни. Поне 7-8-10 вида баклави, техните сладкиши, пастички, суфле, току-приготвено, шоколаадов фонтан, сладолед, насипен - 7-8 вида. Плодове - диня, пъпеш (много сладък беше), киви, ябълки, ананас, сливи, кайсии.....Това на основните хранения - ясно е, че не мога да опиша цялото изобилие. Оттам постоянно нещо за ядене между тях - гюзлеми, дюнери, хамбургери, хотдоци, гофрети, тостери, пълен картоф, сладолед - през целия ден (сладоледа е на няколко места по територията). Алкохол - без вносен. Аз пия коктейли - бях ги подкарала по менюто от първи до последен