На море в Турция - тема 79

• 73 475
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Добър ден, извинявам се че така нахлувам в темата. Пуснах търсачката, но нещо не се справих.
Въпросът ми е в Сиде, Манавгат какъв е плажът - пясъчен или пясъчно-каменист?
Харесах си едно непретенциозно хотелче ...

# 226
А каква е цената за индивидуален трансфер от Алания,Сиде?

# 227
  • София
Добър ден, извинявам се че така нахлувам в темата. Пуснах търсачката, но нещо не се справих.
Има Tripadvisor има Гугъл мапс, там ако няма снимки, рейтинг, отзиви на въпросното хотелче, подминавай.

# 228
Има Tripadvisor има Гугъл мапс, там ако няма снимки, рейтинг, отзиви на въпросното хотелче, подминавай.
Много ми помогнахте, аз не питам за самия хотел, справила съм се с посочените от Вас търсачки, питам за самия плаж. То и Нестинарка като я гледаш на снимки е друго например, нищо че е в БГ.

# 229
  • София
Роже или друг, ако има впечатления 🙂 ползвахте ли местна агенция за land of legends? Мислим утре да отидем и ще купя билетите онлайн, но ако има по-добра цена от 100$ на възрастен, ще погледна. Някой с впечатления от тази година? Ние отиваме заради Маша и мечока 😁

# 230
  • София
Роже или друг, ако има впечатления 🙂 ползвахте ли местна агенция за land of legends? Мислим утре да отидем и ще купя билетите онлайн, но ако има по-добра цена от 100$ на възрастен, ще погледна. Някой с впечатления от тази година? Ние отиваме заради Маша и мечока 😁
Аз купих за юли месец за land of legends и като Вас основно заради Маша и Мечока билети от местна агенция- 70€ на възрастен, 55€ на дете с включени трансфери от и до парка. Плаща се на място в деня на посещението
Ето агенцията:
https://www.alanyabesttrips.com/en
ПС. Сега влязох в сайта на агенцията, гледам, че билетите са по 110€ на възрастен и 90 на дете.
Ето нашата резервация, най-добре е ако и на Вас излиза тази цена да им се обадите на телефона в уатсап
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 10:35 от Роже

# 231
  • София
Много благодаря за помощта, както винаги си невероятно полезен 🙂 ще се свържа. Като се приберем, ще пиша и подробни впечатления. Една снимчица от хотелската зоо градина, радост за децата

# 232
Харесах си едно непретенциозно хотелче ..
Видимо и от картите, Сиде е морският квартал н Манавгат.
Ако питате за плажовете около Антики Сиде, то от собствен опит мога да Ви кажа: на запад от храма на Аполон плажът е тесен, едър пясък, докато в източна посока е много широк, като че ли с по-фин пясък. Този е и доста ветровит.

# 233
Миналата година бяхме в Сиде на 3. 5 км от Магнавт се намираше хотела. Плажа беше широка пясъчна ивица,пясъка бе хубав ситен ,чист,без камъни-може би най добрия в Турция който съм виждала, но бързо ставаше дълбоко децата  не ги пускахме без на в морето на 1-2  м от брега и вече ми беше до гърдите почти. До колкото чух коментари - всичките хотели били с такъв преход към морето - бяхме Азура аква соргун.

# 234
# 235
  • Някъде в Европа...
Къде точно в Сиде и къде точно в Манавгат?...В самия Манавгат ли е хотела? Около Антично Сиде ли? Или в районите? Защото един е плажът в Сиде - Чолаклъ, а съвсем друг в Сиде - Къзълот...

# 236
  • На зелено

Сега съм в Манавгат (TUI Majic Jacaranda) и плажът е доста добър. Има малко камъчета към брега и в началото на водата. Пясъкът е ситен.

# 237
  • София
Много ми помогнахте, аз не питам за самия хотел, справила съм се с посочените от Вас търсачки, питам за самия плаж. То и Нестинарка като я гледаш на снимки е друго например, нищо че е в БГ.

Това не са търсачки, влезте там, напишете името на хотела, ще ви излязат хиляди снимки буквално, трипа специално е по раздели направен, плаж, басейн, храна, общи снимки, не може някъде да няма снимки на плажа. Или дайте тоя тайнствен хотел ще ви кажа какъв му е плажа.

# 238
Скрит текст:
quote author=storm76 link=topic=1561863.msg46579575#msg46579575 date=1686898576]
[/spoiler]

Това не са търсачки, влезте там, напишете името на хотела, ще ви излязат хиляди снимки буквално, трипа специално е по раздели направен, плаж, басейн, храна, общи снимки, не може някъде да няма снимки на плажа. Или дайте тоя тайнствен хотел ще ви кажа какъв му е плажа.
[/quote]
Доколкото разбрах, хотелът е с нов мениджмънт. От Абакс се предлага за първа година по препоръка на турските им партньори. Става въпрос за Hotel Elysium Side Bella ***  - преди това е бил  Emir Beach Armas Bella Luna Side Bella Luna. Най-новите коментари в Гугъл са от 2018, в Трипа също са стари, а  след това явно е бил затворен, даже и в момента обектът е отбелязан в Гугъл като затворен.   Плажът го виждам на снимки, питам по принцип как е плажът в Сиде - пясъчен ли е, бързо ли става дълбоко. Едно са снимките, друго са лични впечатления.
Местоположението по Гугъл мапс е Side, Bingeşik Mevkii, 07330 Manavgat/Antalya, Турция

Търся нещо сравнително бюджетно и отговарящо на български 4 звезди.

# 239
В този район най-близкия хотел, в който сме били, е Sunrise Queen Luxury Resort & SPA. Плажът му беше хубав, пясъчен 🤔

Славейчето сигурно събира тен по плажа... да се отчете😄

Общи условия

Активация на акаунт