Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 718
  • 592
  •   1
Отговори
# 375
Сдобих се вече и със статив, взех и маслени бои. При нас имаше само големи платна за рисуване, но се сетих да взаимствам идея от един училищен урок - да опитам рисуване върху картонена чиния.

# 376
Обиколих целия магазин, нямаше кой да питам, но на мястото, където стои по принцип беше празно, нямаше и етикет. Жалко ако са го спрял, много хубаво беше.
п.п. Сега се сещам, че е седмица на американски продукти, а те пускат подобно май, ама в магазина не се сетих да проверя.
Даже не знам каква седмица е 😂
Вече много рядко пазаруваме в Лидъл.
По затишието е темата,  бих предположила, че и други са решили така.
Браунито от американската седмица е по-хубаво. Дано да успееш си вземеш.

# 377
И аз започнах да влизам все по-рядко, само за точно определени неща. За бърза почерпка са ми доста удобни, защото имат голям избор от сладко и солено, нарязани, пакетирани поединично и т.н. 
Цените не ми харесват никак напоследък, дразня се и на това, че ми спират разни продукти, които харесваме вкъщи и не намирам логика в това. Определено не пазарувам вече хаотично и каквото ми попадне пред очите. Правя списък и излизам само с нещата от него.

# 378
И аз смятам да пропусна днес ..така ,като гледам и утре май ще пропусна - нищо хубаво от купоните.
Другата седмица набелязах няколко неща - шунка,картофи , кашкавал на Железница, пиле ,пилешки   хапки и май толкова.
Любимият ми чипс са го вдигнали с още 40 ст. - и вече го бойкотирам ..5.40 за чипс няма да дам . Но сладоледи ще заредя Wink Wink

# 379
  • Sofia
Здравейте,някой да си е купил парочистачката silver crest?

Аз взех, от тази, която е 2 в 1 и съм много доволна. Бързо загрява парата и работи около 10тина минути без проблем. После веднага може да се допълни и продължава работа.

# 380
Възможно ли е килограм лук да е 0.99 лв. от следващия четвъртък, или нещо са овапцали цената в брошурата?! Намален от 1.25 лв.?! Колко струва в момента, някой да е обърнал внимание?

# 381
  • София
Възможно ли е килограм лук да е 0.99 лв. от следващия четвъртък, или нещо са овапцали цената в брошурата?! Намален от 1.25 лв.?! Колко струва в момента, някой да е обърнал внимание?
В Била жълтият лук днес беше 2,60. Едва ли е драстична разликата между двата магазина.
Явно ще си остана без роклята, която си харесах от миналата гръцка брошура. Все се надявах и тук да я пуснат, ама няма.
Скрит текст:

# 382
Аз имам ръчната парочистачка. По-добра е, отколкото очаквах. Наистина чисти много добре без препарат, вкл. бързо махам пастели от ламиниран паркет и въпреки притеснението ми, нищо му няма.

# 383
А някоя от вас да иска да си продаде касовата бележка😀
Взех я за подарък,отказаха ми я и ММ ме направи луда,че купувам бвзсмислени подаръци.Естествено не мога да я върна без бележка.
P.S.Или ако някой има нужда и иска да я купи на по-ниска цена:)

Последна редакция: чт, 22 юни 2023, 17:36 от DTDT5

# 384
  • София
Взех я за подарък,отказаха ми я и ММ ме направи луда,че купувам бвзсмислени подаръци.Естествено не мога да я върна без бележка.
Ако си ползвала Лидл+, може да се върне с дигитална бележка.

а.
Явно ще си остана без роклята, която си харесах от миналата гръцка брошура. Все се надявах и тук да я пуснат, ама няма.
Скрит текст:
Как си "докарала" гръцкото приложение да ти е на български? Сменя ли държавата, автоматично се сменя и езика. Simple Smile

# 385
Нямам Лидл+ и уж я бях запазила,но не я откривам,а вече имам.🥲

# 386
  • София
Ако си ползвала Лидл+, може да се върне с дигитална бележка.

а.
Скрит текст:
Как си "докарала" гръцкото приложение да ти е на български? Сменя ли държавата, автоматично се сменя и езика. Simple Smile
А, в приложението не може. 😃 Това е от сайта, телефона ми го превежда автоматично.

# 387
Обадих се днес на националния телефон за една рекламация. Да видя какво става и има ли някакво развитие по казуса, че мина почти месец, а обикновено се обаждат по-рано...След няколко разговора се оказа, че няма информация за моята рекламация и не я откриват в системата им.😅 Та да отида в магазина за връщане на сумата.😃 За първи път ми се случва, но съм доволна (ще си купя пак продукта, като го пуснат и ще му тече нова гаранция).🙂

# 388
Днес случайно купих такива фунийки, много ни харесаха и идвам да питам редовно ли ги продават или утре да отивам да купувам няколко кутии?

# 389
  • shumen
Аз не съм ги виждала тези фуниики при нас

Общи условия

Активация на акаунт