Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 704
  • 592
  •   1
Отговори
# 435

При нас от месец може би липсват тези банички.Спряни ли са или отново до моя град не стигат Simple Smile ?

# 436
  • shumen
Аз тези банички не ги виждам и при нас.
Това Малиджано сама си го ям в нас.

# 437
  • Бургас
Долче, има лееееко разминаване с някой и друг грам със състава, дето постна Нилчето, така че виж за всеки случай:
Скрит текст:

Или вкусът ми се е  променил, че от 2-3 месеца съм ограничила сладко и ВГХ, или наистина не е толкова хубав като липсващия тук.  Мнооооого сладък ми идва, леко мазнеещ и лигав и не толкова ароматен и вкусен. Тъкмо няма да се изкушавам особено Satisfied

# 438
Пак ги изпуснах аз тия четки😠.Миналата седмица като ги пуснаха в четвъртък не можех да отида, тази седмица нямаше останали.
В Тракия днес имаше много.
Течният шоколад е много хубав, дъщеря ми си го маже на филия с фъстъчено масло Stuck Out Tongue Winking Eye гледам, че бурканът е почти празен.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 16:42 от iknik

# 439
Тенкю😘! Ще отида тези дни да взема. На редовна цена ли са там ?

# 440
Най-вероятно, имаше цял кош. Аз реших, че са от тази седмица.

# 441
  • София
Мнения за това Малиджано? Дали става?

У нас се харесва. Но му добавям чесън, копър и магданоз, малко олио и оцет. СТава подобно на кьопоолу.
Или пък малко майонеза и пак чесън.

# 442
Брада, ех, защо ли не се изненадвам, че при нас съставът е с вгх и захар в повече...🤪

# 443
Вчера влизам в магазина и чета надпис с големи букви " Изборът е твой", гледам- огромен празен стелаж Simple Smile Все по-празен ми се струва магазина. Отделно, забравих да кажа на продавачката, че съм взела туби с вода и не ми ги маркира, че се връщах обратно в магазина да си ги платя. Системата не изпищя, когато излязох с неплатените води.

# 444
Lidl- при пжение , че и К . са собственност на една и съща фирма.
Последните 2 год. направо няма избор е тая е къде ще оставиш жалките 100лв. Цените и стоките 1:1
Цените на стоките без значение от къде ги купуваш х2, х3, х5 и по-високи. Дали 3-4 милиона работещи са им увеличили доходите 5 пъти. После да не казвате българите да се връщат в България.
Един познат го повикали във фирма в България да подкрепи някаква програма за завръщане. Каза ли му ще ти дадем същите доходи като тези дето имаш. Той им обяснил; 10 000 евро месечно в момента. Пожене вдигнахте цените в България поне двойно значи разходите ми ще са двойни и на мен да ми дадете двойна заплата т.е. 20 000 евро месечно. Познайте дали го поптърсил някой вече. Искат маймуни с трици да ловят. За да можеш да плащаш Европейски заплати трябва да имаш европейска производителност и да нямаш милиони търтеи дето само цоцат по веригат пред и зад производителя преди да стигне до купувача.
Какво ли прикзавам. Вички го знаете, но щом сте в България значи това е правилно според вас.
Дъщеря ми учи в Германия, цените там са близки до нашите, даже има и по-евтини някои неща. Трябваше й стаж и реши да пробва тук в БГ фирма, познайте колко и дадоха...има няма  1000 лева. Сега работи в Германия и стартовата там за стажант без опит е 2000 евро.../не е много, но все пак е добре/и после как да я карам да се върне.

# 445
Харесала съм от брошурата за следващата седмица да взема на ММ боксерки.
Някой знае ли в кой Лидл в Пловдив зареждат в неделя вечер и могат да се закупят продукти от промоционалните за понеделник?

# 446
Точно нещата, които са нехранителни продукти се зареждат СУТРИНТА в понеделник преди да отвори магазина. Та няма такъв магазин никъде в България,  а и да има - е след работно време в неделя. Вече като е затворен магазина и е последна задача преди да си тръгнат служителите. Казвам го като някой работил там.

Харесала съм от брошурата за следващата седмица да взема на ММ боксерки.
Някой знае ли в кой Лидл в Пловдив зареждат в неделя вечер и могат да се закупят продукти от промоционалните за понеделник?

# 447
Да. Вече само нареждат кашоните на съответните места за нещата , но ги отварят или след работно време или на сутринта

# 448
Според мен ще е много по-удачно, седмицата с новата брошура да започва в събота или неделя, а не в понеделник както е сега.
Така работещите през седмицата ще могат също да си вземат някои от нещата които свършват много бързо.

# 449
Е, да, но някои от нещата са от четвъртък или от петък, така че не са свършили в края на седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт