Лидл 176 - юнска леко скучна

• 56 652
  • 592
  •   1
Отговори
# 525
  • София
*Sisi_91*, благодаря за новата брошура!
Много малко неща харесах - салатките дресинги, десерт с рикота и сладолед тартуфо.

# 526
вчера синковецът се лепна за чечила /млечните конци/.....ами няма такава солена гадост. накиснах ги във вода, дано стават за ядене.

# 527
Сега погледнах новата брошура-ще се разоря само с десерти Rolling Eyes Тези хора милост нямат Laughing

# 528
Може ли да се заменя детска книжка т като ми се повтаря , после разбрах

# 529
Може ли да се заменя детска книжка т като ми се повтаря , после разбрах
Разбира се - стига да имате к.бон и да не е смачкана - надраскана:)

# 530
Здравейте. Относно новата брошура. Миналата година по това време купих горен чаршаф и 2бр. Калъфки. Според мен в новата брошура са същите. Пише ранфорс . Смятам че за цената са удачни. Обаче!!!! Заедно с горния чаршаф взех трикотажни долни чаршафи с ластик . Зеления долен чаршаф е добре, но тъмно синия е отвратителен. Стана на топчета, които си драскат. Освен това някакси запарва, държи топло. Усещането е гадно, особено в топла нощ преди няколко вечери.
Някой има ли мнение за чаршафите, особено долните с ластик в следващата брошура. Мисля да обзавеждам студент с поне 2 комплекта и ми е важно Wink

# 531
Налага се да подменя пижама. Не искам да ми връщат парите, а да си взема същата, но правилния размер. Пак ли сторнират и после наново плащам или само разменям на касата?

# 532
  • София
Налага се да подменя пижама. Не искам да ми връщат парите, а да си взема същата, но правилния размер. Пак ли сторнират и после наново плащам или само разменям на касата?
Може би ще ти предложат замяна, но аз бих предпочела да имам бележка с точния размер, защото ако се наложи отново да се разправям, ще кажат, че касовата бележка не е за този продукт.

# 533
  • София
Здравейте. Относно новата брошура. Миналата година по това време купих горен чаршаф и 2бр. Калъфки. Според мен в новата брошура са същите. Пише ранфорс . Смятам че за цената са удачни. Обаче!!!! Заедно с горния чаршаф взех трикотажни долни чаршафи с ластик . Зеления долен чаршаф е добре, но тъмно синия е отвратителен. Стана на топчета, които си драскат. Освен това някакси запарва, държи топло. Усещането е гадно, особено в топла нощ преди няколко вечери.
Някой има ли мнение за чаршафите, особено долните с ластик в следващата брошура. Мисля да обзавеждам студент с поне 2 комплекта и ми е важно Wink
Пише ранфорс, НО с високо съдържание на памук, т.е. за мен не стават. И последните, които бяха пуснали бяха със същото описание, ако не се лъжа и ми изглеждаха едни груби и рехави... ще си чакам 100% памучни, другите за мен са компромис. За долните чаршафи пише жарсе, което, ако е това за което си мисля е една лигава хлъзгава материя Triumph

# 534
Здравейте, не намерих да е писано за това и се обръщам с въпрос към вас относно любимите ми лидл сладоледи. Имате ли наблюдения, че тази година след като се вземат “дълбоко замразени” от магазина и после ги сложите във фризера вкъщи след това колкото и да седят там са меки сеедно не са замразени добре? Може да си въобразявам или може проблема да е в моя феизер 😅

# 535
Аз съм го забелязала това още миналото лято с Лидлските сладоледи. Все ми стоят малко по-меки в сравнение с такива от други магазини. На мен лично това ми харесва, иначе трябва да чакам да се размразят и колко лъжици съм изкривила до сега. Даже мислех, че е търсен ефект.

# 536
  • София
не  е имало разлика, а сме взели няколко вида.

Иначе сладоледа с dragon fruit е топ одобрението вкъщи, ама май беше от азиатската седмица

# 537
Ох, аз си мислех че проблема е в моя фризер😅 интересно че миналата година не бяха така. Даже бях взела сладолед март месец и си беше нормален. После станаха така
Аз съм го забелязала това още миналото лято с Лидлските сладоледи. Все ми стоят малко по-меки в сравнение с такива от други магазини. На мен лично това ми харесва, иначе трябва да чакам да се размразят и колко лъжици съм изкривила до сега. Даже мислех, че е търсен ефект.

# 538
Преди май често правеха намаления на нехранителни стоки от минали седмици🤔. Сега вече я няма тази практика или аз нещо се заблуждавам.

# 539
Здравейте, някой успя ли да се сдобие с дамска пижама на промо цена? Днес сутринта към 10 ч. отскочих да си купя пижама, но се оказа, че са изкупени. Предполагам, че са сложили 5-6 бройки, колкото да отбият номер за днес. Надявам се, че от утре ще има пак, като минат на редовна цена, че съм им хвърлила око.

Общи условия

Активация на акаунт