Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 555

Ами можем и по една песна да си изпеем. Има кой да ни даде тон...
Обаче можем и да позаспим...

Скрит текст:

# 556

Здравейте🤗

Нося ви нещо от сторито на Енгин😊

Гримьорката му е започнала да чете книгата.
Да го поздравя и аз за четвъртото издание на " Безвремие"👏👏👏
Може би си почива някъде и се вдъхновява за нови истории, които ще напише. Или нови сценарии.. Творците имат нужда от усамотение и Енгин е точно такъв.
Разбрахме, че Демет е на Миконос, където си е купила имот. Браво на нея.
Надявам се, че някой ще се отбележи и на почивка с Енгин, но може и чак другия месец да е😄 Дано да прекарва добре почивката си  момчето ни и да събира сили за Тахир😉

# 557
  • Пловдив

Eнгин днес е подписал книгата си "Безвремие" на фризьора Sezar Goban/Сезар Чобан с дата 07/07/2023. Така че Енгин е в Истанбул.

Cataleya_23, как мина отпуската?

# 558
Здравейте и от мен момичета.
Хубав и усмихнат да ви е петъчния следобед.

Любимите ни.

# 559

Явно това е въпросния фризьор, но снимката е от март. Значи Енгин днес или се е подстригвал или е оформял някаква нова прическа. Няма как фризьора да не се е снимал с него отново. Направо е за убиване, че не ни пуска снимката! Вече много ми липсва Енгин!

Мариянка💕аз бях в Гърция и беше уникално! Там всичко е прекрасно и плажове и храната...без забележки! Ако можех цяло лято щях да остана. Другия месец пък ще посетя нашето море. Общо взето лятото ми се иска единствено море и плаж, но трябва и да се работи. Дано Енгин ни зарадва с някакви морски снимки. Може и да е направил прическа за почивка. Ще чакаме😆

# 560

Щом подписва книгата, значи излиза, но това си е Енгин - сигурно си седи с шапка-невидимка в някое кафе, чете си книга и си пие чайче...

# 561
  • Пловдив

За разхлаждане - при нас се опита да подуха, но за кратко.
Където и да е бил днес - няма снимка, акаунта на фризьора е заключен.
Може да се появи обаче...

От рускините, от туитър, аз не бях забелязала, но те: Г-н Тахир е в такава беда, докато грабва вниманието ни с артистичното движение на лявата си ръка, можете да видите къде се лутат пръстите на дясната му ръка.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 19:53 от mariana51

# 562

От рускините, от туитър, аз не бях забелязала, но те: Г-н Тахир е в такава беда, докато грабва вниманието ни с артистичното движение на лявата си ръка, можете да видите къде се лутат пръстите на дясната му ръка.

Ауууу, не бях забелязала🫢 Или съм помислила, че това си е нейната ръка.

Не мога да си представя колко им е било трудно да заснемат толкова страстна сцена. И ето, сигурно се е чудил къде да си постави ръката, но не всичко може да се режисира😉
Това си е доста разгорещена сцена, имайки в предвид и разголването на Фара, направо не знам как са я допуснали да се излъчи. Сцената, в която Фара беше пийнала също беше огън! Нямам идея как са я заснели, де да можеше да ни покажат, колко ли дубъла има😊 Късметлийка е Демет, завиждам й благородно.
Най-любимите ми сцени са целувките им, особено първата-изключително много ме разчуства. Беше невероятна. Смятам, че не е имало до сега по-страстни сцени на герой на Енгин. С Демет химията е на макс. Дано във втори сезон ни побъркат още повече!

# 563

Eнгин днес е подписал книгата си "Безвремие" на фризьора Sezar Goban/Сезар Чобан с дата 07/07/2023. Така че Енгин е в Истанбул.

И кво сега???? Аз от една седмица живея....под водата на Егейското море. Де що има плажче и място за гмуркане, ги обиколих, без дъх останах, белким срещна Енго - в случай, че се е гмурнал дълбоко под водата, пък той бил в Истанбул. Ми не сте честни, бе, дружки! Казвайте ги предварително тия работи...Grinning Laughing Laughing

# 564
Добро утро!

Хубави почивни дни !

И кво сега???? Аз от една седмица живея....под водата на Егейското море. Де що има плажче и място за гмуркане, ги обиколих, без дъх останах, белким срещна Енго - в случай, че се е гмурнал дълбоко под водата, пък той бил в Истанбул. Ми не сте честни, бе, дружки! Казвайте ги предварително тия работи...Grinning Laughing Laughing

Буркина, не си се измъчила като гледам Wink , нИдей рИва Stuck Out Tongue Winking Eye Освен да хванеш самолета за Истанбул и да се позиционираш на булевард Багдад, друго не виждам. Само внимавай с кафетата да не прекаляваш , че като видиш Енгин да не получиш тахикардия Joy

# 565
  • Пловдив

Добро утро, поздрав от Енгин/Умут и Бергюзар/Дениз тази сутрин.
Burkina, чакаме да ни разкажеш как мина твоето пътешествие в Турция.

# 566

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен съботен ден!

Лятото е в разгара си, отпуските също - така, че максимален релакс.

# 567
Ето,че дойде и горещото време от лятото.
Хубав, слънчев и усмихнат летен ден!
Добро утро!

# 568
  • Пловдив

https://twitter.com/_denizsever/status/1677607257066860544

Вижте на какво попаднах, виждам го за първи път.
Клик в/у линка, за да видите цялото видеоклипче.
А в акаунта пише:

Всъщност Енгин Акюрек, който се интересуваше от актьорско майсторство, докато беше студент, участва в десетки пиеси в университетския театър, спечели състезателната програма "Звездите на Турция" през 2004 г., телевизионната му кариера стартира за първи път през 2003 г., когато се появи като гост актьор в сериала Keloğlan като Али Кемал.

Keloğlan/Келоглан е името на дете, чакано дълго време от възрастна двойка живееща на село. Келоглан е показан герой, който се споменава в приказки, анекдоти и народни разкази в турската митология.

# 569

Аз си мислех, че първите му сериални роли са в "Брак с чужденец" и  "Карайълан".
Но пък и в двата сериала - героите му бяха  супер интересни.
Открих, че в "Карайълан" много успешно си партнира с Avni Yalçın и с когото се срещна отново в "До живот".

А пък с  Ilker Aksum от "Брак с чужденец" отново в "Карайълан"

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 14:51 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт