Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 11

• 52 880
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Елче Да, благодаря ви ..малко се успокоих, но усещам че няма да се случат нещата. Не знам защо. По принцип за пръв път ще правим ЗЕТ трансфер..но каквото такова. Дано късмета да бъде на наша страна 🙏🤞

Пожелавам успех на всички тук, следващия ви трансфер да бъде успешен и до финал с едно / две ревливи бебета 🙏😊

# 586
  • Варна
Здравейте, как ви се струва прогестерон 25 нг/ мл преди трансфер.

# 587
Здравейте, момичета!
Имам останала 1 опаковка Climara forte, ако някой има интерес може да ми пише на лично.
Успех на всички! 😊

# 588
Здравейте,

предстои ми ЗЕТ трансфер при д-р Владимиров.
Може ли да ми припомните как протичаше подготовката. Колко дни се ходеше на прегледи преди самия трансфер?
Сутрин на гладно ли се ходи или това нямаше значение?
На 3ти ден от цикъла може и да се отиде, или е по-добре на 1ви или 2ри ден?

Успех на всички!

# 589
Мен ме викат на 11-ти ден , това изобщо има ли шанс да е подготовка за ЗЕТ или да не се надявам изобщо...? Направи съм изумена , тука се говори за някакви 2-ри, 3-ти ден преглед....Явно ще се разходя само

# 590
Мен ме викат на 11-ти ден , това изобщо има ли шанс да е подготовка за ЗЕТ или да не се надявам изобщо...? Направи съм изумена , тука се говори за някакви 2-ри, 3-ти ден преглед....Явно ще се разходя само

Мен ме викаха на 11 ден и от тогава започнах естрофем....трансфера беше на 30 ден и беше успешен.
Сега ме викат пак на 11 ден ден...и пак ще съм на стимулиран цикъл с естрофем.  Когато си на естрофем се гледа само лигавицата (структура и размери). Не се тревожете, лекарят си е направил сметката...и всичко ще е за добро!Успех!

# 591
GULSELI Да, благодаря за успокояването. Просто ще ми е за пръв път ...имам редовен МЦ по този начин евентуално ако е неуспешен трансфера. Доста ще ми се разбалансират хормоните, но здраве да е. Мисля си за положителен развой на нещата , пък да видим.

Благодаря още веднъж, извинявам се просто съм леко изнервена от неизвестното.

Успех на всички! 🤞🙏🙏

# 592
andi, колко дневен ти е цикъла по принцип. Моят е малко по-къс - 26-27 дневен. Извикаха ме на 9-ти ден от МЦ за стартиране на ЗЕТ на естествен цикъл и още същия ден ме тригерираха, оказа се, че и фоликула е нарастнал достатъчно и лигавицата е хубава, съответно след тригера овулацията ми беше  на 11-ти ден. Ако си с нормален към дълъг цикъл 11-ти ден е ок, обаче ако си с къс, ми се струва късничко. Ти попита ли дали не  трябва по-рано да отидеш? Трансферът ми беше на 15-ти ден от МЦ.

Всъщност лекарят за естествен цикъл или стимулиран те готви? Макар че за стимулиран доколкото знам се започва от 3-ти ден естрофем, а естествения цикъл се започва по-късно.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 10:57 от S.G.C.

# 593
S.G.C. По принцип цикъла ми е на 28-29 ден.
С Доктора се разбрахме за месец Септември да започнем подготовка за ЗЕТ ( последно се видяхме на 22 Юли) понеже претърпях аборт на 30 май получих усложнения в 16 г.с. и се разбрахме за септември...
Естествено обадих се , обясних им на регистратурата ( понеже няма опция да имам директен телефонен разговор с доктора ) те естествено са говорили с него и бам заповядайте на 11-ти ден от МЦ. Явно иска да види нещата как стоят сега ли , не знам. Ще ми изследват Естрадиола и LH ...уморих се , особено с този бих го нарекла " развален телефон" Аз на Тях, Те на Него , Те на Мен 🤯
Но така или иначе времето дойде на 13 (петък) ми е 11-ти ден та ще видим.
Аз съм се настроила евентуално да остане за следващия цикъл.

# 594
Еее, щом ти е на 28-29 днвен цикъл 11-ти ден е супер. Според мен не го отписвай, дано всичко е наред и ти пожелавам да протече гладко трансфера. Така или иначе той лекарят ще пусне хормони и ако не са оптимални пак има риск да се отложи, но не мисля, че причина ще е късната дата. Стискам палци и успех!

# 595
andi, колко дневен ти е цикъла по принцип. Моят е малко по-къс - 26-27 дневен. Извикаха ме на 9-ти ден от МЦ за стартиране на ЗЕТ на естествен цикъл и още същия ден ме тригерираха, оказа се, че и фоликула е нарастнал достатъчно и лигавицата е хубава, съответно след тригера овулацията ми беше  на 11-ти ден. Ако си с нормален към дълъг цикъл 11-ти ден е ок, обаче ако си с къс, ми се струва късничко. Ти попита ли дали не  трябва по-рано да отидеш? Трансферът ми беше на 15-ти ден от МЦ.

Всъщност лекарят за естествен цикъл или стимулиран те готви? Макар че за стимулиран доколкото знам се започва от 3-ти ден естрофем, а естествения цикъл се започва по-късно.

S.G.S. Привет, може ли да споделиш при кой лекар ти беше подготовката за ЗЕТ на естествен цикъл?

# 596
Подготовката ми беше при д-р Райков, който се премести от Токуда в Афродита и зае мястото на д-р Станулов август месец. Тъй като не се познавахме изобщо, реално първият ми преглед беше още на 2-ри ден от МЦ, поне да се запознаем и той да каже дали естествен цикъл или стимулиран и след като решихме, че ще е естествен ми каза да дойда на 9-ти ден директно. Когато отидох на 9-ти ден, фоликула ми беше 17мм, а ендометриума 10 и ме таймира директно, после на 15-ти ден трансфер. Не ми е пускал никакви изследвания на полови хормони. Само прогестерон в деня на овулацията, нищо повече. Старнен подход ми се стори, но с ММ бяхме решили, че за първи път в живота си ще оставим всичко на съдбата, ще се доверим на доктора и нищо няма да контролирам. По принцип сме и с мъжки фактор, и уж при мен няма проблеми. Може да ми пишеш и на лично, ако те интересува нещо повече. Simple Smile

# 597
Момичета, отново се нареждам тук и започвам подготовка за ЗЕТ (четвърти трансфер ще ми е) ☺️
Този път ще е по-различно, защото съм с тодлър на година и половина и всяко ходене на преглед или изследвания си е приключение 😄 Но ще се справим 😉
Ще пътуваме с него за трансфера (ембриончетата ни са в болница в чужбина).

Следваме същия протокол, с който забременях, и се надяваме отново да имаме такъв резултат ☺️

Успех на всички!

# 598
S.G.C. По принцип цикъла ми е на 28-29 ден.
С Доктора се разбрахме за месец Септември да започнем подготовка за ЗЕТ ( последно се видяхме на 22 Юли) понеже претърпях аборт на 30 май получих усложнения в 16 г.с. и се разбрахме за септември...
Естествено обадих се , обясних им на регистратурата ( понеже няма опция да имам директен телефонен разговор с доктора ) те естествено са говорили с него и бам заповядайте на 11-ти ден от МЦ. Явно иска да види нещата как стоят сега ли , не знам. Ще ми изследват Естрадиола и LH ...уморих се , особено с този бих го нарекла " развален телефон" Аз на Тях, Те на Него , Те на Мен 🤯
Но така или иначе времето дойде на 13 (петък) ми е 11-ти ден та ще видим.
Аз съм се настроила евентуално да остане за следващия цикъл.
При др Стаменов ли си?

# 599
GULSELI Не , аз съм при Л.Бойчев в Тутракан.

Общи условия

Активация на акаунт