Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 11

• 51 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Момичета , непосредствено преди сами трансфер прави ли се преглед за измерване на лигавицата ? Последно ми е мерена преди 4 дни .
И прогестерон вагинален гел сутрин , вечер - циклогест вагинална глобула, достатъчни ли са за подготовка преди трансфер ? Досега не съм ползвала гел и се притеснявам дали се усвоява добре .

# 736
Да сутринта преди трансфера се прави преглед , поне на мен направиха и слезнах долу за подготовката и шишето с вода 😅

# 737
На мен последно ми я измериха 6 дни преди трансфера и сутринта на самия трансфер (днес) само кръв за нивата на прогестерон изследваха. Не съм имала преглед непосредствено преди трансфера.
А относно за това дали са достатъчни за подготовка - би трябвало, да. Аз съм на пролутекс подкожно, освен циклогест, но други жени, с които вървим заедно са си само на глобули.

# 738
На мен лигавицата ми я гледат като вляза в залата за трансфер (в 2 различни клиники), ама не знам дали я мерят.

За прогестерона - стигам до извода, че всеки организъм си усвоя различно видовете прогестеронови препарати. Успешната ми бременност беше само с дуфастон и утрогестан. При последния трансфер бях с пролутекс и прогестерона ми се въртеше около 24ng/ml, което си е добре, но виждам, че има жени със същите иженкции, същата доза, които до вдигат до над 60ng/ml. Така че определено си е индивидуално.

# 739
Прогестерон преди трансфер на сет 9.35 добре ли е ?

# 740
Здравейте, правя подготовка за замразен ембриотрансфер. Пия естрофем 3х1 и на 14 ден лигавицата ми е 6,7мм, ще я проследим отново в понеделник. До кога въобще е възможно да се изчаква лигавицата? Имаме 5 дневен ембрион и по мои сметки трансфера ще отиде на 24 ден(ако в понеделник въобще е над7 мм лигавицата).

# 741
MERA, знам, че минимума е 8-9ng/ml, така че е добре. Предполагам ще се вдигне още с прогестероновите препарати.

noname, денят няма значение. Според лигавицата преценят кога да включат прогестерон, важното е трансфера е да точния брой дни след включването му. Аз съм имала трансфер на 16, 18 и 21ви ден МЦ, според лигавицата и преценка на лекаря.

Заповядайте в НОВАТА ТЕМА и успешни трансфери на всички

Общи условия

Активация на акаунт