Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 11

• 51 613
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, на някой преди трансфер правили ли са му оперативна хистероскопия със спинална упойка. Нямам опит с такива упойки и малко се притеснявам
Няма страшно. Нищо няма да усетите. На мен ми беше странно, че около 20 минути след операцията не можех да си движа краката, което е нормално. 🙂 След като упойката отмина, не съм имала никакви оплаквания.

# 721
Здравейте, на някой преди трансфер правили ли са му оперативна хистероскопия със спинална упойка. Нямам опит с такива упойки и малко се притеснявам

Здравей на мен ми правиха без упойка … Боли си .. Уж ви биха местна на шийката всичко усетих и беше гадно после болки имах 2 ,3 часа .. След месец трансфер Simple Smile

# 722
Здравейте, момичета, искам да ви питам - ако по време на приема на Естрофем нямате нито един контролен преглед, как може да се разбере дали лигавицата нараства нормално? Ами ако дозите са прекалено ниски или прекалено високи? Чета в нета, че би трябвало да има междинни прегледи и евентуално корекция на дозата, спрямо нарастването на лигавицата. За това се чудя как се случват нещата, ако изобщо няма преглед.

# 723
Винаги съм имала преглед на 2-3 ден преди започване на естрофем, после чак на 10ти ден. След 10ти ден обикновено ми увеличават дозата, ако се готвя за трансфер.

# 724
Винаги съм имала преглед на 2-3 ден преди започване на естрофем, после чак на 10ти ден. След 10ти ден обикновено ми увеличават дозата, ако се готвя за трансфер.

Да, да, за втори ден е ясно, аз имах предвид точно това за 10 или 11 ден, както казвате. Според мен би било логично да има един такъв преглед, както казвате, ако ще се увеличава дозата. Увеличавайки я без преглед не е ли рисковано?

# 725
Питах се същото  и отидох на частен преглед при друг лекар , който ми е наблизо да ми измери лигавицата за лично успокоение.

# 726
Питах се същото  и отидох на частен преглед при друг лекар , който ми е наблизо да ми измери лигавицата за лично успокоение.

Точно това мисля да направя и аз. Много благодаря и успех! 🤗

# 727

Точно това мисля да направя и аз. Много благодаря и успех! 🤗

На междинния преглед ми измериха лигавица 10 ММ, днес доктора ми я измери 8,5 та имайте предвид , че и разминаване е възможно. Успех и на вас и на всички, на които им предстои трансфер скоро 🍀💫🙏

# 728
Реших да питам първо тук дали някоя от вас е имала подобен проблем. Поставих си 2-рата инжекция пролутекс и сутринта, и сега ми стана бучка на мястото на убождане и си боли. Досега не съм имала проблем с подкожни инжекции и малко се стреснах. Дали е нормално и има ли някоя хватка, за да се избегне това Grinning

# 729
Реших да питам първо тук дали някоя от вас е имала подобен проблем. Поставих си 2-рата инжекция пролутекс и сутринта, и сега ми стана бучка на мястото на убождане и си боли. Досега не съм имала проблем с подкожни инжекции и малко се стреснах. Дали е нормално и има ли някоя хватка, за да се избегне това Grinning

Първите 3 дни при мен бучки и синини. Смених иглата с по малка и слагам на 90 градуса не на 45 и се оправиха нещата

# 730
Да, да, за втори ден е ясно, аз имах предвид точно това за 10 или 11 ден, както казвате. Според мен би било логично да има един такъв преглед, както казвате, ако ще се увеличава дозата. Увеличавайки я без преглед не е ли рисковано?

Честно казано, освен ако няма някаква особеност на организма, не мисля че има риск лигавицата да нарасне прекалено много. Аз съм го пила и 3х2 дните преди трансфер, и 3х1, като съм започвала и съм го увеличава по различни схеми, но лигавицата ми в деня на трансфера винаги е била приблизително една и съща като дебелина.

henriette, за мен пролутекса е най-гадната подкожна инжекция. Моето тяло буквално спря да го поема в един момент, не влизаше никъде по корема разтвора в мен... Та, въпреки че го вкарвах мноооооого бавно съм има бучки, обезцветени петна, зачервени, пукнати капиляри, какво ли не. Ама търпим в името на успеха.

# 731
2402, Elderflower благодаря ви, не знаех, че е такава гад този прогестерон. Ще го изтърпя, разбира се. Снощи поразрових и видях, че не е частен случай и се подготвих психически.

# 732
Аз слагах студени компреси с риванол , само това ми беше спасението . Отделно и фракси като биех бях лилава , само компреса ме спаси .

# 733
Здравейте! Вчера ми отложиха свеж трансфер поради течност в матката и тънка лигавица. Много пъти ми е отлаган трансфер заради тънка лигавица. Въпроса ми е от лекарствата които трябва да спра, в продължение на 6дни да приемам дуфастон. Защо е необходим приема му, след като няма да се състои трансфер?

# 734
Ако спрете прогестерона сега, цикъла ви ще дойде на 18-20 ден. Целта е да има сравнително стандартна дължина от 28 дни, затова е удължения прием.

Общи условия

Активация на акаунт