СЕДМИ КЛАС - дишайте дълбоко, последна седмица (5.06 - 11.06)

• 21 165
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
Ох, дано е така, сега е на урок, ще питам пак, до колкото знам уч.  карти май са им ги събирали на другата паралелки и ще им ги дават на деня на изпита, може и с бележките да е така?!
Оф, покрай тези уроци съвсем изключих за бележката, а миналата седмица беше и болно детето…:(

# 196
Понякога се чудя колко (не) се чете в тази тема.
Служебната бележка не е сред документите, които се изискват за допускане на ученика в училището, съответно - в изпитната зала. Да, в нея са записани входящият номер и ЕГН, но съм сигурна, че квесторите в стаята ще имат списък на децата, който също съдържа тази информация. Така че не виждам проблем да се отиде с копие или дори със снимка.

# 197
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, оригиналите на сл. бележка бяха два. Днес видях, единият остава в училището, а другият се дава на децата.

# 198
Понякога се чудя колко (не) се чете в тази тема.
Служебната бележка не е сред документите, които се изискват за допускане на ученика в училището, съответно - в изпитната зала. Да, в нея са записани входящият номер и ЕГН, но съм сигурна, че квесторите в стаята ще имат списък на децата, който също съдържа тази информация. Така че не виждам проблем да се отиде с копие или дори със снимка.

Четох, че не е задължително, но днес са им натъртили, че трябва да са с бележките. Снимки си е направило детето, застраховало се е.

# 199
Ами, така е, да уж четем, ама не четем Sad.

Но нали е хубаво да си знаят входящия номер?!

Били им дали да си проверят ЕГН тата и да се подпишат някакви бележки и останали в Класната ще подивея. Подписали и проверили 
 нещо и толкова?!

# 200
Предполагам, че добър цветен принтер би свършил страхотна работа, ако им искат оригинала. Joy
Извинявам се за редакцията, но се сетих нещо друго. По-добре копирайте на хартия. Като им съберат телефоните, може да настане суматоха при попълване на бланките. Интересно как са се справили зрелостниците. На тях хем им искат задължително бележката на входа, хем е позволено да е на електронен носител.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 21:15 от Анонимен

# 201
Да, оригиналите на сл. бележка бяха два. Днес видях, единият остава в училището, а другият се дава на децата.
А, подписват ли се някъде децата, защото явно нашите оригинали са в училището и двата.
Парола за достъп до сайта за кандидтстване пак ли в тях има?

# 202
  • София, Манастирски ливади
Да, подписват се на самата бележка.

# 203
За всеки случай проверете дали информацията в служебната бележка не е посгрешена. Няма проблем детето да бъде допуснато на изпита, но де да знае човек.
Утре изключвам съботната аларма. Ура!
Снощи са излезли резултатите от последни ПИ на СМГ Учители.

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 08:57 от рони

# 204
  • Once there was a Hushpuppy...
Подписват се. И уникален код(парола), не знам как се нарича има за кандидатстването в МОН.

# 205
Благодаря Ви, значи в тази прословута бележка, която е останала в Класната има всичко и вх. Номер и парола за достъп!
Хубава работа, защо не им я дават, та входящия  номер нали се  пише в индентиф. Бележка в малкото пликче?! Как дето ще го научи като я няма бележката!
Просто страхотно?!?!

# 206
Получих бележката, влязох в инфоприем и компа ми предложи да вляза в профила на сегашната единадесетокласничка, с пеперудки в стомаха заредих номер и парола за втората реколта Simple Smile. Айде, не остана!

# 207
  • София
Bory Ana в нашето училище дават с обикновени часовници ( в София е). Преди две години големият ми син беше с такъв, сега и  малкият ще носи.

# 208
  • Sofia
Здравейте, в нашето училище имаше родителска среща на тема НВО. В деня на изпита децата трябва да са влезли до 8.30ч в школото, разрешава се ръчен часовник със стрелки, бутилка вода и нещо за хапване( да не е мазно и сладко по обясними причини). Ако не знаят къде и какво се попълва, относно идентификацията на работата да питат спокойно квесторите. Не е разрешено да се излиза по време на двете части, така че децата да не се "наливат" с вода.
И ние вече имаме бележка и знаем в кои кабинети ще сме на двата изпита.
Бях сигурна, че наборката ще иска да си ходи на училище през седмицата, но снощи ми сервира че не иска, защото почти всички съученици ще отсъстват. Та и ние така.
Успех на децата у нека късмета да е с тях!

# 209
При нас предупредиха да не носят храна. Логично е, все пак не е цял ден. Пък и рискът да ти анулират работата, защото си оцапал някой лист си е много вероятен.

Общи условия

Активация на акаунт