Какво повече НЯМА да купя - 23

• 96 331
  • 757
  •   1
Отговори
# 150
Обикновени цинкови батерии от Пепко. Масово протичат. Много зле.

Че то от пепко кое е "добре"

# 151
Алкалните им са добри. За друго не знам

# 152
  • София
Никога, ама никога повече, няма да купя тази фалшива хималайска сол !!!
А цяла София е залята с нея, продават я навсякъде, в био магазини , в аптеки.  Не мога да употребявам обикновена сол, защото я йодират и ми пречи на хашимотото.  
Значи толкова пясък и какви ли не примеси, че и оцветена с неясно какво.И на всичкото отгоре,  след като я разтворих във  вода,  за да я проверя,  на дъното на чашата блещукаше нещо като малко бяло стъкълце.Да ,наистина  беше много малко, но изтръпнах. А водата се оцвети в розово. На дъното остана  доста неразтворима утайка, от  нещо песъчливо,  с цвят на тухла.
 От" Хималайска сол ЕООД" /himalaiskasol/  заявяват, че те са  ексклузивен представител на
Wagner Life Design, Германия... егати и нахалството. Посетих сайта на германците, няма такова нещо.

# 153
  • Sofia
С такава сол ,пълна с пясък или нещо друго неразтворимо и скърцащо си развалих камбите преди 2-3год. 🤨
Преди купувах от т-маркет една фина и чиста,с рисунка на Йети на опаковката,но отдавна не я откривам...
Тази с пясъка я ползвам като варя яйца 🙄

# 154
Никога, ама никога повече, няма да купя тази фалшива хималайска сол !!!
А цяла София е залята с нея, продават я навсякъде, в био магазини , в аптеки.  Не мога да употребявам обикновена сол, защото я йодират и ми пречи на хашимотото. 
Значи толкова пясък и какви ли не примеси, че и оцветена с неясно какво.И на всичкото отгоре,  след като я разтворих във  вода,  за да я проверя,  на дъното на чашата блещукаше нещо като малко бяло стъкълце.Да ,наистина  беше много малко, но изтръпнах. А водата се оцвети в розово. На дъното остана  доста неразтворима утайка, от  нещо песъчливо,  с цвят на тухла.
 От" Хималайска сол ЕООД" /himalaiskasol/  заявяват, че те са  ексклузивен представител на
Wagner Life Design, Германия... егати и нахалството. Посетих сайта на германците, няма такова нещо.

Аз бях купила хималайска сол в сини кутии (от Била) - неизползваема .  По същия начин хруска, вероятно има голямо количество пясък в нея и е оцветена в розово.  Пълен фалшификат!

# 155
А защо не ползвате обикновена едра морска сол? Тя поне си е натурална и пъти по-евтина.

Четох, че в морската сол има  голям % микрочастици пластмаса поради замърсяването на моретата
Изтрих си коментара, защото сама си отговорих. И в нея има йод. Simple Smile

# 156
Понеже се интересувам от качествена хималайска сол ( аз съм бременна и с проблемна щитовидна жлеза, а мъжа ми има хипертония) ще си позволя да поноля за марка, от която сте доволни 🙏🙏🙏

# 157
Обикновени цинкови батерии от Пепко. Масово протичат. Много зле.

Че то от пепко кое е "добре"
+1

# 158
  • София
Понеже се интересувам от качествена хималайска сол ( аз съм бременна и с проблемна щитовидна жлеза, а мъжа ми има хипертония) ще си позволя да поноля за марка, от която сте доволни 🙏🙏🙏

Страхувам се, че мисията е невъзможна.  Цялата търговска мрежа е залята от ментето. Не зная как да се спре тази епидемия. Нещо трябва да се направи. Аз смятам да потърся някаква читава каменна сол

# 159
  • In transit

Страхувам се, че мисията е невъзможна.  Цялата търговска мрежа е залята от ментето. Не зная как да се спре тази епидемия. Нещо трябва да се направи. Аз смятам да потърся някаква читава каменна сол
С пакета, жалба в БАБХ.

# 160
Отказах се да купувам хималайска сол. Имам един пакет, така си стои, защото не соли изобщо. От опит, най-често съм пресолявала яденето с несолена сол. Купувам обикновена сол, пак слабо соли, но далеч повече от т.нар. хималайска.

# 161
  • Sofia
Краве сирене”Съединение”от СВА...,много меко,маже се като крем сирене..,а цената е над 25лв/кг 🤨
Всички сирена и кашкавали са на безумно надути цени 😤

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 09:11 от Doli

# 162
  • София

С пакета, жалба в БАБХ.

Вече им го върнах пакета, а и четох някъде, че БАБХ е  спряла  от реализация 31,40 кг хималайска сол, само защото не била достатъчно йодирана. Съмнявам се, че тези корумпета от БАБХ, ще скочат срещу "хималайската" мафия.Явно е дебела работата и с вносители и с дистрибутори.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 19:40 от мързеливка

# 163
  • София
Аз взимам тази хималайска сол. Да, не соли, като бялата, ама и аз съм свикнала на малко сол и ми е добре. Сега видях, че пише, че е йодирана, но не знам колко точно, не съм гледала
Скрит текст:

# 164
  • София
Аз взимам тази хималайска сол. Да, не соли, като бялата, ама и аз съм свикнала на малко сол и ми е добре. Сега видях, че пише, че е йодирана, но не знам колко точно, не съм гледала
Скрит текст:

Никога не е ясно колко точно е йодирана, може да е много , може да е малко... не са длъжни да го оповестяват,  пък и това е бг фирма -   СУИКО, складовете са в Малашевци. Нейни са марките KRINA . LA GARONE и
PASSIFLORA.

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 19:42 от мързеливка

Общи условия

Активация на акаунт