С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 161
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Сериозно ли има здравомислещ човек , който ще знае, че си безработна и харчиш на поразия за глупости парите на мъжа си 🤔още повече,  щом  и се хвалиш с това си умение  , а сметки и храна - от къде, то да не е бездънна яма?!
Те ли са прости или нея имат за такава - не знам.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 14:01 от ccvet

# 511
Повечето хора се "плъзгат" по повърхността, не се замислят и не отчетат реалността.
То и не случайно , като виждат публикуваните снимки - вярват, че точно това се случва
"Широко затворени очи", "Слушам и не вярвам на оЧите си" и т.н. добре определят случващото се.
А иначе, тези хора са от най-ужасните типажи, при това явно не само свекървата , а и останалите жени в разширеното семейство - зълвата и етървата на съфорумката ни.
На мен това ми говори за тип манталитет , айде свекървата да речем е на 55-60 г., обаче другите две жени трябва да са под 40г., ама и те са същите.
Като остареят след време, ако имат момчета и те ще са същите свекърви.
Явно този род проблеми са вечни, ще ги има и след 50 -100 години.

# 512
Не ми звучи като да са същите поне не другата снаха .
По скоро си го представям така - съпруга й или свекървата са и го казали и тя е знаела за свободна позиция Еди къде си и е решила да предложи .
Така си го обяснявам аз .
Пък вече за сестрата не знам ...

# 513
Аз не бих влагала време и енергия за да дразня някой. В това няма нищо градивно, а и мъжът/синът със сигурност не се чувства добре, дори привидно да е съгласен.

# 514
  • София
Ако не се чувства добре, нека да спре тези разпити към жена му.

# 515
И за мен това са глупави детинщини..ама като й харесва на авторката да си губи времето..

# 516
То пък голямото губене на време ,да направи две снимки на това което така или иначе си е закупила и да ги пусне във фейса .
Много притеснени милите за на снахата заплатата ..

# 517
  • Варна
Нейното време си е, разполага както е решила. Хората сме различни.

# 518
Ама те следят сторита и фейсбуци ли...

Ако това не е забавна измишльотина, значи никога не съм чела за по-глупаво поведение - и от двете страни. Но ми звучи доста нереално, а и отдавна биха се обадили на мъжа и той, разбира се, би им казал, че жена му изобщо не е безработна. Не вярвам и мъж да се замеси в такава нелепост.

# 519
Не, не е измишльотина и съм щастлива, че има хора, които се съмняват в думите ми - значи не попадате в такива нелепи ситуации.
Не ми отнема много време си си заслужава, защото това са 5 години разпити каква заплата взимам, на колко съм осигурена, ама платен отпуск ли съм взела, ама сега като съм болничен няма ли да взема по-малко пари. Било ли е всъщност въобще нужно с разтегнато сухожилие аз да не ходя на работа? Нали седя на стол, какво ще ми стане? Бонус не съм ли взела като толкова работя, извънредния ми труд как го плащат, имаме ли "столова" или си нося от вкъщи? ОООООО, ПОРЪЧВАМ ОБЯД? Горкият им син, яде сандвичи. Защо ползвам такси, а не ходя пеш? Ако намали разходите ще си купите това, ще си купите онова.

И не, намеренията на другата снаха не са добри, а също като дъщеричката им си пъха носа и се чуди как ПРЕЖИВЯВАМЕ. Поне до Нова година съм безработна без право на борса, щото сама съм напуснала и толкова от мен. 

# 520
  • Варна
Мен ме забавлява ситуацията, разбира се, като страничен "наблюдател" и ще ми е интересно да чуя за продължението.

# 521
I_Love_Tose , роднините на твоя мъж са направо първообрази от произведения на Чудомир.
Все съм си мислела, че той /Чудомир/ леко изкривява образите, представя ги във възможно най-лоша светлина, но явно такава е реалността и ти си имала лошия "късмет" да ти се паднат точно на теб.
Аз не мога /и не искам/ да разигравам спектакли, та със сигурност щях МНОГО грубо да ги отрежа и да преустановя контакти с тях, както в реала, така и в социалните мрежи.

# 522
И аз бих била груба, дотолкова, че със сигурност не биха искали да ми говорят повече, пък камоли да ми дават съвети. Безобразно е такова поведение.

# 523
Аз вярвам , че е истинска история , просто защото съм участвала  в много
"по-интересна"😉
Спектаклите техните глави ги сътворяват и след това  ги разиграват. Моята свекърва имах чуството, че се вживява в сериалите , които гледа. В началото възпитанието ме спираше да осмисля, че изобщо съществува подобно поведение, но с времето като видях как техния син (ММ) се държи дистанцирано ( без да го афишира) и аз ограничих напъните за цивилизовано отношение. Нооо това пък какво провокира🙃....абе простотията ходи по хората и само игнориране слага край, но не винаги е възможно.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:46 от ccvet

# 524
Моята свекърва имах чуството, че се вживява в сериалите , които гледа.
Моята направо ми съобщи, че съм някоя си Фермунде, Мермунде... нещо такова, дето била страшна гадина😂 От някакъв много известен сериал е, аз не съм го гледала, но свекървата в него 100% ше е някой ангел😅

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:15 от Чи лу

Общи условия

Активация на акаунт