С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 171
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
Пфф, егати, какви хора имало… явно скучаят и се чудят за кого да си говорят по цял ден.

# 496
Кефиш👍харесвам, ми се стори слаба дума😆
Много мой любим стил да поставям на мястото им хора, които не си го знаят и си врат носа.

# 497
А те защо толкова се интересуват от вашите финанси? Нали не ви дават пари, какъв е този зор...Дразнят ме такива разбирачи като тях. Интересен подход от твоя страна 😃

# 498
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А те защо толкова се интересуват от вашите финанси? Нали не ви дават пари, какъв е този зор...Дразнят ме такива разбирачи като тях. Интересен подход от твоя страна 😃
Родната ми майка, биологична, живо се интересува кое колко струва, колко пари съм дала за това и онова, по време на редките ни срещи...Представям си, ако бяхме по близки, и се виждахме по често.

# 499
Аз се притеснявам, че с детинското си поведение им се принизявам на нивото, но пък от друга страна чувствам някакво удовлетворение. Представете си да си мислят, че съм без доходи от началото на май, а същевременно купувам за себе си парфюми, облекло и накити. Сигурно се изприщват и трите вещици (за мен са такива) стоят, пият си кафето и ми гледат "безгрижния" живот.
Искам, насилвам се да ги уважавам поне, не мога да изпитвам други чувства към тези хора. Но се насилвам да ги уважавам, заради това, че все пак са родители на съпруга ми, че са го отгледали, че невероятно как са го възпитали добре, ахах. Не искам да тая злоба в себе си и напрежение, та това ми поведение се оказа вентил да изпускам парата.

# 500
  • София
Изчакай да идете на море и оттам пускай "скъпи забавления"

# 501
Мда и ние го минахме този период. Защо сме си купили кожен фотьойл, защо сме си купували скъпи часовници(не са скъпи), защо синът й си купувал скъпи обувки(мъжът ми е мениджър и няма как да ходи с обувки от 20лв) и тн. А имам и друго любимо изказване - майко, ще даваш ли пари за очила да си купя, че моите не стават вече? Щото нали като се роди бебето, няма да ми е удобно да ти искам.
За себе си защо харчи, ама дай пари да си купя нови очила..... Еми такова е....

# 502
I_love_ Tose супер , ама нали все пак имай мярка 😊че нали знаеш кръвта вода не става.
Оставяй им време за размисъл и осъзнаване😆

# 503
Да, да. Гледам да не е съвсем грозно, че да не го поставям него в неприятна ситуация.

# 504
Боже, колко отвратителни хора. Завиждам ти на търпението, аз бих полудявала, но харесвам подхода ти Grinning

# 505
Значи, в съвета за търсене на по-добра и доходна работа нищо лошо не виждам. Всички се съветваме така. И роднини, и приятели.
В предложената помощ за намиране на нова, също. Често околните лицемерно съчувстват, но иначе си плюят в пазвата, че при тях всичко е добре, и с нищо не помагат.
Иначе, добре им играеш по нервите 🤣, но все пак не се увличай!

# 506
Ако това не е пързалка (защото ми звучи много невероятно), то най-странното е, че мъжът подкрепя тази шега. Значи наистина и на него му е писнало от собствените му роднини, за да толерира подобна лъжа и то за дълго време. Явно са големи дразнители.
Аз лично смятам коментирането на чужди доходи, харчове и работа, проява на лош вкус и възпитание, дори и между близки хора.
Ако човек реши сам да говори за това и да сподели, може, или ако му даваш пари. Но да почнеш по собствена инициатива да разпитваш някого колко изкарва и да даваш непоискани съвети за смяна на работа... това е много, много невъзпитано и нетактично.
Между другото и на курса по език в друга държава са ми казвали, че това е нещо като тема табу и да я избягвам, така че не само тук се счита за невъзпитано.

# 507
Абсолютно съм на мнението на Опосум.
 Права е потребителката да се ядосва и дразни. Само дето за не бих се занимавала да слагам някакви сторита и прочие. Просто ще ги оставя да си живеят с догадките и няма да се занимавам.

# 508
Да , но тук проблемът е , че те спирачки( усет да се разбира) нямат. Съответно иронизиращата реакция е уж , за да се усетят , ама не , те дори варианти и работа предлагат.

# 509
Да де, ама те няма как да усетят иронията, просто защото ѝ вярват, че е безработна.

Общи условия

Активация на акаунт