Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 259
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Като гледам резултатите на децата от темата за седми клас, кротко се стресирам за следващата година.
Браво на децата, изкарали са страхотни резултати.

# 211
Става въпрос за училище с едносменен режим. И как останалите училища могат да направят организация? Санака по-горе е дала пример с реална ситуация. И не става въпрос за избор между математика, физика, информатика/литература, история, философия, а за изобщо липса на избор. Но с това спирам по темата, защото гледните ни точки явно няма как да се припокрият, за мое съжаление.

# 212
Аз също погледнах. В сравнение с преди 4 години, доста ниски резултати споделят. Явно са били трудни матури.

# 213
  • Sofia
Не мога вече, и аз ще погледна 7-мокласната Laughing Упорито я избягвам цяла година.

# 214
Какви са средните резултати там?

# 215
В темата ли? Доста трудна задача да се обобщят.
Иначе общите средни от сайта на Дидева са: български език и литература е 55,04 точки ( среден резултат от преразказа - 26 точки), а по математика - 35, 29.

# 216
И аз хвърлям по едно око на седмокласната тема и леко се напрягам за догодина. Дъщеря ми и тя се наплаши още отсега. Нейна приятелка, която завършва 7 клас  е с резултати 34 по МАТ и 87 по БЕЛ. Ученолюбиво дете е, с отлични оценки, но явно стресът е повлиял.

# 217
  • Пловдив
Здравейте!
Лека, полека всички започваме да гледаме към седмокласната тема.
Нека наборите хубаво си починат лятото, че сериозна година ги чака.

# 218
Много напрегнато в седмокласната....
Сравнявам с нашата ( 11 клас) там беше друго при  излизане на резултатите.

# 219
В седмокласната чета, има космически резултати. Направо се стряскам, още от сега

# 220
Традиционно и съвсем логично в темата се споделят най-вече високите резултати и това съвсем не е представителна извадка. Най-обективна информация може да даде статистиката - като се съпостави с миналогодишната. А пък и сегашните резултати нямат никакво отношение към нашето кандидатстване, защото не се знае каква ще е трудността догодина. Така че няма повод за паника, само можем да се радваме на високите оценки на децата Hug

# 221
Традиционно има космически резултати, но за първи път ми прави впечатление, че има и доста ниски.

# 222
Просто за пръв път биват споделени и по-ниските.

# 223
И аз влизах със същия коментар.
Винаги е имало ниски, но целта на споделянето е основно хвалба.

# 224
Понеже видях че сте качвали тестовете на Междучасие, да попитам на място ли се провеждаха, защото на мен ми ги пратиха и бяха онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт