Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 261
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • European Union
Аз не съм се стресирала от НВО-то, т.е пия си за кеф. Cocktail

И мен ме чакат две НВО-та, но поне едното ще е за 4 клас.

# 301
Аз не съм се стресирала от НВО-то, т.е пия си за кеф. Cocktail

И мен ме чакат две НВО-та, но поне едното ще е за 4 клас.
И аз така Blush
Моят стрес засега идва единствено от силно ограничените възможности за избор при нас.

# 302
  • София по рождение
Да видим дали журналистите не са го разбрали или той много се напъва.

https://www.google.com/amp/s/btvnovinite.bg/amp/predavania/tazi- … hki-predmeti.html

# 303
При положение, че си го е споделил с гордост в личния профил във ФБ, трябва да са го разбрали. Joy

# 304
  • София по рождение
При положение, че си го е споделил с гордост в личния профил във ФБ, трябва да са го разбрали. Joy
Във вчерашното интервю в 24 часа или Труд казваше друго. Интегрални изпити за ДЗИ от 2024/2025. Сега бърза и за НВО и то от предстоящата уч. година. Тези деца ще откачат ли?

# 305
Той си е така постоянно. И някак удобно е забравил, че плодовете, които берем сега, растат на дърво, посадено по времето, когато той беше зам. министър на образованието.

# 306
И моят стрес основно е от ограничените възможности за избор.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 16:52 от laurentin

# 307
Има ли отдолу недоволни, или всичко е телешки възторг както обикновено?

# 308
149 лайка, един коментар с вдигнат палец и 21 споделяния. Но то общо-взето винаги е така.

# 309
ПФФФФ значи ще ни го натресат интегралното като стой та гледай...
след 2-3 дни ще излезе и Александров да допълни картинката и готово.

# 310
  • София
Ох, този малоумник няма ли да спрат да го отразяват. Едно смислено нещо не е казал досега. Интегрираните изпити понеже ще решат и въпроса с продажбата на отговори, и проблема с "тъжните" резултати. Ове е логика! Логически издържано на макс. Титан!

Спокойно, second, той говори тъпизми от години, но слава богу, никой не го отразява.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 18:05 от sanaka

# 311
Гледам, че днес и г-н Антоан Тонев се е изказал в посока интегриране, което малко ми се разминава с едно писмо, във връзка с което тече подписка.
Като най-добрия възможен вариант той определи включването и на други предмети, освен български и математика, в оценяването след 7 клас.
Александров не съм проверявала скоро.

# 312
Дидева, малко извън темата за нашите велики капацитети в директорстването...
Кога долу горе във времето може да се види успеваемостта по училища след 7 клас? Изключвам тези, които вече са се похвалили сами.

# 313
Към средата на юли в портала за отворени данни. Но някой може да ги изиска преди това по ЗДОИ. Аз не си вадя хляба с това, та си чакам да се появят по каналния ред.

# 314
Оф, всяка година едно и също. Излязат резултатите от ДЗИ и НВО и почват драмите - ах, ох, защо така, какви трагични резултати; знайни и незнайни специалисти и широката общественост дружно почват да се възмущават. 80% от тях сигурно няма и среден резултат да докарат, ако седнат да направят изпитите. И естествено трябва да се вземат мерки - преструктуриране на материал, промяна на формати, реформи, иновации, удължаване, изместване, бла-бла-бла - всеки гони рейтинг някакъв и подобрява на приказки. Всичко това на гърба на децата, естествено Angry

Общи условия

Активация на акаунт