Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 198
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Учениците, класирани на първо, второ и трето място на националния кръг могат да участват в класирането с максимален резултат вместо резултата от НВО. Важи и за математиката.
Другият вариант е при здравословен проблем.
Когато здравословното състояние на ученик не му позволява да се яви на изпит от националното външно оценяване, защото е в болничен престой или е под карантина, но в годината на кандидатстване ученикът е участвал на областен и/или национален кръг на олимпиадата от календара на МОН по български език и литература и/или по математика, балът му се формира, като вместо резултата от националното външно оценяване се използва по-високият му резултат по съответния учебен предмет от областния или националния кръг на олимпиада, изразен в точки като процент от максималния брой точки.

# 451
  • София
Ох и аз от сутринта се напрегнах...щото още не искам да отварям "кутията на Пандора" демек кашона от големия...където чинно е събрано всичко от 7 клас. Та там са и въпросните карти, и двата вида, които големия знаеше 100%, аз му се възхищавах..
Вяра, за 6 клас имате ли картите? Ако да, бихте ли ги снимали, да не останат чедата неизучени Joy

# 452
Учениците, класирани на първо, второ и трето място на националния кръг могат да участват в класирането с максимален резултат вместо резултата от НВО. Важи и за математиката.
Другият вариант е при здравословен проблем.
Когато здравословното състояние на ученик не му позволява да се яви на изпит от националното външно оценяване, защото е в болничен престой или е под карантина, но в годината на кандидатстване ученикът е участвал на областен и/или национален кръг на олимпиадата от календара на МОН по български език и литература и/или по математика, балът му се формира, като вместо резултата от националното външно оценяване се използва по-високият му резултат по съответния учебен предмет от областния или националния кръг на олимпиада, изразен в точки като процент от максималния брой точки.

Много ти благодаря за отговора. Математиката не ни е сила, но я навивам за БЕЛ.

# 453
  • Пловдив
Неее, големият е от последния набор само с произведенията от 7-ми клас, даже нашето мини общество тук се пребори да не влизат 5-ти и 6-ти клас, понеже го обявиха в началото на 7-ми, тоест предстартово дет се вика.
Хич не ми трябват тези от 6-ти клас,  той наличните да опука все ще му е от полза....

# 454
Нали коментирате розовите и сини карти, да не се окаже че и други има?

# 455
  • Sofia
Нали коментирате розовите и сини карти, да не се окаже че и други има?

Laughing

Дами, полудяхте без време LaughingLaughingLaughing Нищо от тия карти не се падна на големите (, с които бяхме заедно).
Нашите стари 7-мокласни още са на дъното на един шкаф. Нищо не съм изхвърлила, но вече имаме натрупани нови 6-токласни. Едва ли нещо ще се ползва. Предвиждам пренареждане след 15 юли и ще ги извадя.

# 456
Оставям това
https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2023/07/08/4505327_zaradi_ … ef=home_mainStory

.....реформи...реформи....
Не мога вече.
С нашите няма да са промените, защото няма време до 15.09., но в темата имаме майки и с по-малки деца.

# 457
  • София
Моите деца се спасиха от интегрирани формати. Да му мислят внуците. Smirk

# 458
Оставям това
https://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2023/07/08/4505327_zaradi_ … ef=home_mainStory

Не мога вече.
С нашите няма да са промените, защото няма време до 15.09., но в темата имаме майки и с по-малки деца.
Хм, очакваше се, малкият на есен ще е трети клас и има време. Не го изобщо не го мисля, учи лесно и има доста възможности за него в града ни.
Сали, моля и аз за карти и всичко каквото може да помогне на наборката за подготовката.
Имам смътен спомен, че на времето ми бяха дали достъп до въпросната поща, ама като не съм я ползвала съм го застрила.

# 459
  • София
Момичета, в картите, които съм изпратила, липсват отговорите на някои от въпросите на сините карти.Намерих ги и давам линк, накрая са отговорите (зоркото око на sanaka не пропуска Grinning) За розовите карти също се оказа, че няма отговори. Ще потърся и ще пиша, и за шестокласните карти ми обещаха да проверят.

https://bg-mam.ma/p/1120391/38820849  

# 460
  • София по рождение
Ще съм много признателна, ако ми изпратите и на мен тези карти.
Ако не детето, то аз да започна да загрявам. Пък после - жална му майка!

# 461
Оставям това

Не мога вече.
Ужас, ще ме хване на 100% в следващия напън:-(

# 462
Здравейте дами, и аз се записвам при вас   за подготовка за седмокласната одисея.
Имам въпрос - знаете ли в някоя от школите в София да се провеждат пробни изпити, без детето да е ученик там? Звънях в една, но не ми вдигат, може и да са в почивка, де. Моето диване ходи при частни учители, но все пак ми се иска да го пусна да видим докъде е.

# 463
Здравейте дами, и аз се записвам при вас   за подготовка за седмокласната одисея.
Имам въпрос - знаете ли в някоя от школите в София да се провеждат пробни изпити, без детето да е ученик там? Звънях в една, но не ми вдигат, може и да са в почивка, де. Моето диване ходи при частни учители, но все пак ми се иска да го пусна да видим докъде е.
В "Междучасие" приемат външни ученици.

# 464
  • София
В "Регалия" и в "Образователни технологии" също допускат външни. Моите така се оборудваха с школа по БЕЛ за догодина - имаше някакъв пробен по формАта на НВО, но с шестоклосен материал, та намазаха Joy
Синът ми още не знае, че е записан, ще се чува вой на койот, когато разбере....

Общи условия

Активация на акаунт