Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 31 876
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Минахте ли входните нива по школите? ( които ще ходят на школи)
Моя син се издъни жестоко на входните на Веди, 15 от 30 по математика и 19 от 30 по БЕЛ

Обаче няма значение, с оглед на това, което ни се случи миналата седмица, не мога нищо да кажа, даже добре се е справил....

# 121
Не, още нямаме..

# 122
  • София
Нашият входен е на 24- ти, ама не залагам много на добър резултат. Тя напълно изключи от темата училище и математика в последните дни и не мога много да я карам да учи сега, тамън приключиха училище... Очаквам резултат ... средна работа Thinking

# 123
  • София
Минахте ли входните нива по школите? ( които ще ходят на школи)
Моя син се издъни жестоко на входните на Веди, 15 от 30 по математика и 19 от 30 по БЕЛ
Споко. Важното е да сме здрави и прекрасни.
 Моят не се сетил какво се прави, ако има отрицателна степен. По мат не му стигнало времето за 6 задачи.
Има 18 от 30 и на двете.

Има ги вече задачите по мат в седмокласната тема. Струват ми се прилични т.е. средна хубост. По Бел не ги гледах подробно.

# 124
кои задачи, от матурата ли?

# 125
  • София
Да, по-късно май и МОН ще публикува официално задачите и отговорите. Бел гледах, беше средна работа като тежест. Днес математиката гледах, но ще чакам и отговорите ако мога горе-долу да се ориентирам за тежестта на изпита.. пак по отзиви от деца са към средна работа , но по-тежък от БЕЛ, така ще излезе с тая пуста математика Thinking

# 126
  • София
МОН ще качат задачите и ще го пробвам младежа.
Той ходи и тази година на школа и изходното им е входно за догодина. По мат е 19 от 20, БЕЛ 15 от 20, но ходи на школа само по Математика. На БЕЛ е в малка група 3-4 деца, но хич не му е силата.
Онзи ден му дадох НВО по БЕЛ направи 45-50т без преразказа и тезата.

# 127
  • София
Гледах задачите по математика. Десет от тях могат да се решат с шестокласни знания, което нищо не значи, разбира се. Догодина може да е различно, стресът също си казва думата.

# 128
  • София
Гледах задачите по математика. Десет от тях могат да се решат с шестокласни знания, което нищо не значи, разбира се. Догодина може да е различно, стресът също си казва думата.

Те могат да се решат, ама въпросът е точно нашето дали ще може Simple Smile
Дадох на моята миналогодишната матура уж на шега и побеснях като видях, че нищо не е направила. А многобяха според знанията й. Другата седмица ще й я дам пак, като този път няма да е на шега и ще я накарам да мисли.

# 129
  • София
Записах си аз кои задачи могат да се решат от шестокласнии и мисля да го пробвам младежа. А 22-ра могат ли да решат, Sali?

# 130
В 22-ра няма нищо непосилно за шестокласник (хайде, няма да използвам думата "елементарна").
Нищо не пречи да го пробваш. 23-та е единствената с по-завъртяно и сложно доказателство, а там и теорията си е седмокласна, мисля.

На БЕЛ е в малка група 3-4 деца, но хич не му е силата.
Онзи ден му дадох НВО по БЕЛ направи 45-50т без преразказа и тезата.

Е, как да не му е силата. Rolling Eyes То с материала за 6 клас това си е направо максимума - около 50 т.

# 131
  • София
Даже ми се струва много. Има доста все още неизучавани произведения.

# 132
49 точки изкара моята девойка с шестокласните си знания без седмокласните произведения, тезата и преразказа. Математиката не съм и давала, че е на регионално по волейбол и е на спортна вълна.
ПП. Аз също се пробвах - 3 грешни въпроса, Термопилите веднага изникнаха в съзнанието ми. С годините все повече си давам сметка каква страхотна учителка съм имала по БЕЛ, да е жива и здрава, още поддържаме връзка, макар да са минали 25+ години от моя 7 клас.

# 133
  • София
sanaka, 22-a e съвсем подходяща за 6 клас. Нашият я реши изцяло, даже я разписа (о,чудо! ), само допустимите стойности не беше написал, защото досега не са му обяснявани. С всичко от шестокласния материал се справи, без 18-а, за която се плесна по челото и каза "Ама те търсели диаметър, а не радиус". Това недочитане ще ни изяде главите.
И по БЕЛ го пробвах - разбира се, бивните присъстваха и в нашия отговор Joy, с останалото се справи.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 22:30 от sali

# 134
  • София
Моята щерка реши най- лесните задачи от 7ми клас НВО само с поглед, без химикал....това само няколко лесни задачи , разбира се. Joy Има доста трудни и 6-сти клас трудно ще се справят. Исках да я подлъжа, че ето ще има и лесни задачи в теста 7ми клас... с цел повдигане на самочувствието и да не се шашка толкоз... Stuck Out Tongue Winking Eye Тя моята като се панира става най-зле работата

Общи условия

Активация на акаунт