Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 270
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Jsed, това пише на линка с тестовете :
“Тестът не е задължителен, а информативен за учителите и можете да го направите в удобно за Вас време до 10.09.2023 г. “
Изобщо не следва да влияе на групата в която е детето- най малкото сме избрали комбинация от учители при записване

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 17:13 от second

# 271
  • София
Не спирам да чета и аз седмокласната тема, започнах я преди 3 години и не пропускам - да не взема да изгубя тренинг.Joy
Моите хубостници се сдобиха с курс по БЕЛ  - инцидентно, синковецът не знае все още. Отсега се убедих в едно - не мога да ги хвана  да правят нищо, свързано с БЕЛ и математика през лятото. Една седмица по-късно значи НВО-та - поне няма да тръпнем дали ще има своеволия от типа "Колкото точки на НВО  - такава годишна оценка!" Ето, нещо хубаво Joy

# 272
Ами то ходенето на училище след НВО в седми клас е голяма безсмилица. Ама вместо да изтеглят НВО, да вземат да съкратят учебната година с 2 седмици и да приключват след последния изпит. И воала, всички ще са доволни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 273
  • Sofia
На мен са ми много късно тия НВО. Към дните преди тях на децата вече толкова им е писнало от мисълта, от подготовката, от чакането да се случат. Но пред опцията за интегриран тест бих приела и на 30 юни да бъдат Grin

# 274
  • София по рождение
Ми направо да почваме от сега, викам. То и тренинг си трябва Joy
Аз започнах още от сега,   чеее като чета седмокласната изпадам в шок.

Едно към едно съм като вас.
Чета седмокласната, треперя и едвам се докопвам до вкъщи след работа и се почва джин с тоник.
С големия син само с треперенето бях, сега има еволюция при мен.

# 275
Ми направо да почваме от сега, викам. То и тренинг си трябва Joy
Аз започнах още от сега,   чеее като чета седмокласната изпадам в шок.

Едно към едно съм като вас.
Чета седмокласната, треперя и едвам се докопвам до вкъщи след работа и се почва джин с тоник.
С големия син само с треперенето бях, сега има еволюция при мен.
[/quote
Аз съм на Шардоне  и ми е добре Simple Smile

# 276
  • София
Абе много рано започнахте с пиенето! Аз още пия на кандидатстудентска тематика, мислех да поизтрезнея за месец-два преди да започна на седмокласна. Rolling Eyes

# 277
Мен ме чака 7 и 12 клас едновременно. Ми пия си отсега, защото ще ми трябва тренинг. Не искам да си стресирам организма изведнъж.
И аз съм на Шардоне.

# 278
Добър вечер и от мен! И на мен ми е втора седмокласна, дай Боже по-ученолюбива и с по-малко нерви да е. Наздраве Wine Glass

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 07:23 от Amelin

# 279
  • София
Мен ме чака 7 и 12 клас едновременно. Ми пия си отсега, защото ще ми трябва тренинг. Не искам да си стресирам организма изведнъж.
И аз съм на Шардоне.
Аз този филм вече съм го играла. Че и един първолак имах за разкош.

# 280
Абе много рано започнахте с пиенето! Аз още пия на кандидатстудентска тематика, мислех да поизтрезнея за месец-два преди да започна на седмокласна. Rolling Eyes
Да ги нямаме такива ,изтрезняването чаак август 2024:)

# 281
И аз съм на Шардоне.
Аз този филм вече съм го играла. Че и един първолак имах за разкош.
Много съм зле с математиката, ама ми се струва, че за малко да повториш изживяването 7 и 12 клас наведнъж.

# 282
  • София
Е, размина ми се този път - в две последователни години са.

# 283
И аз съм две в едно 7 и 12 и аз  завършвам магистратура та още по весело се очертава. Пиенето ще започна след моите изпити, че иначе ще стане сложно.
Колега поема малкия по БЕЛ, дал ми е и материали за баткото та от сега се почва, след седмица излизам отпуска и подхващам математиката.

# 284
  • София
И аз съм на Шардоне.

И аз така. Втриса ме още отсега. Тази седмокласна при нас ще да е много по-измъчена. Събирам сили сега лятото и слънчева енергия. Друго не ми остава.

Общи условия

Активация на акаунт