До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 103 399
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 560
  • BG-DE
О-о не, не е вечна, учените дори са изчислили кога ще загине, след около 7млрд.години 😊

# 1 561
Оле хора! Какво става напоследък незнам..Вече близо сесмица покрай мен само страдащи,плачещи хора..Заради тях и аз си изплаках очите..Съжалявам ги,но виждам,че ще е за осъзнаване и това все още ме държи.
Мама плаче,баща ми,мъжът ми,неговите родители,сестрите ми! Не знам през какво преминавам/"ме".Всеки плаче за различно нещо..

# 1 562
Такава е функцията на амигдалата - разпознава чуждите емоции и ако ги пуснеш, стават твои. На някой му се е плакало и е предал на останалите.
Прекъсни въртележката Blush

Земята, докато загине, хората ще са населили доста други планети вече. Човекът е хлебарка, оцелява. Както сме оцелели при първия апокалипсис (потопът), така и при следващия ще стане.

# 1 563
Аз пък винаги съм била убедена, че след края на света ще оцелеят хлебарките, гласовата поща и българите. Joy Не може да ни се отрече, че имаме страхотен инстинкт за оцеляване. Wink

В дълбока грешка си. Българите ще оцелеят само ако я има и България, иначе пръснати по света ще се претопят изключително бързо.Няма по-бързо асимилиращи се емигранти от българите. А времето на държавата изтече, 1300 години все пак изкара. Остава само агонията, но няма да продължи 500 години, както се е случило с Римската империя, нито ще се повтори дългата агония на Османската империя, защото те все пак са били империи, а България е дребно образувание. Преди време си мислех, че поне ще ми се спести да съм свидетел на края, но сега не съм сигурна. Все още съм само на 60 г или по-точно след 2 месеца ще ги навърша.

# 1 564
Ън, нали знаеш, че това цитираното беше майтап. Wink
Пп Знам, че виртуалното общуване е трудно заради липсата на живия контакт, но все пак четейки някого може би имате представа за какво иде реч. Поне тия които не се срещаме за първи път и инцидентно. Sunglasses

# 1 565
Да си призная обърках се, съжалявам. Дали защото бях уморена, дали защото карах първосигнално и реагирах като бик на червено, но....резултатът е все същия. Поздрав!

# 1 566
Здравейте! Не знам дали сте го коментирали, интересно ми е мнението ви - мислите ли, че съществуват напълно случайни срещи(позитивни и негативни) с непознати или за да ви се случи контакт с непознат, първо трябва да има договорка на ниво Душа/Искра, за да се случи?

# 1 567
Изобщо не мисля по тези въпроси. Важни хора в живота си съм срещнала случайно. Не съм усещала договорка на ниво Душа / Искра. Когато ми говорят за сродни души от минал живот, мисля, че нещо не е наред.

# 1 568
Не съм се замисляла по този въпрос. От една страна - да се договориш с всички души, които ще срещнеш…От друга, често казвам, че няма случайни неща. Но не, не смятам, че е възможно чак така да се планира живота на Душата. Нали имаш избори все пак.

# 1 569
Договорът между душите е само за кармичните връзки/взаимоотношения. В основата им стои урок, който след като бъде научен, пътищата на хората може да се разделят.

# 1 570
  • България
Ако съществува прераждане, ако срещите са уроци, значи не са случайни.
Толкова със свободния избор.

# 1 571
Кармичните връзки не са случайни. Тук по-скоро свободната воля се проявява в това дали да приемеш урока и да продължиш напред, или да откажеш поради някакви си твои страхове.. Само където не осъзнаваш, че ако се отметнеш, изобщо не си "освободен", дори другият човек вече да го няма.

# 1 572
Кармичните връзки не са случайни. Тук по-скоро свободната воля се проявява в това дали да приемеш урока и да продължиш напред, или да откажеш поради някакви си твои страхове.. Само където не осъзнаваш, че ако се отметнеш, изобщо не си "освободен", дори другият човек вече да го няма.
Това не го разбирам. Звучи ми като да сключвам договор с всеки, когото срещна и да анализирам взаимоотношенията ни постоянно. Правя си някакви равносметки, разбира се, но това се случва предимно след разочарования,
Вие разсъдавате ли по въпроса: Аз какво научих от тази връзка, случка, човек?

# 1 573
m@ria, за кармичните връзки става въпрос, не за всеки човек, когото срещаме. За токсични отношения, въртящи се като в омагьосан кръг и преповтарящи определени ситуации говоря. Лесно е да си тръгнеш физически, но не и да прекратиш енергийната връзка.

Това не го разбирам.
...
Някои хора, като си тръгнат от такава тежка връзка, го правят с облекчението, че в следващата лошото няма да се повтори. А не се случва точно така. Или привличат партньор, с когото изживяват сходна ситуация, или си отнасят кармата за следващ живот. Други изобщо не си тръгват, като стават изцяло зависими и не могат да продължат напред като личностно развитие.

# 1 574
green_lizard, и в такава ситуация кое означава да си научиш урока - да останеш в токсичната връзка, защото това е твоята карма и душата ти е дошла тук затова? А може да е дошла, за да се научи да се освобождава от такива връзки, как да разберем кое е правилното?

Общи условия

Активация на акаунт