До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 105 125
  • 1 709
  •   2
Отговори
# 1 410
Съгласна с Кубратова.
За себе си съм забелязала, че вложа ли спонтанно повече емоции в нещо, обикновено се проваля и после не ми е от полза.

# 1 411
Съгласна с Кубратова.
За себе си съм забелязала, че вложа ли спонтанно повече емоции в нещо, обикновено се проваля и после не ми е от полза.
За мен съм забелязала, че е на периоди - с години нещата се получаваха с лекота, почти не влагах усилия или поне не такива, които да ме затормозяват. После дойде вече 20-годишен период, в който дори усилията не дават желания резултат, този период още продължава. Уморих се Sad
 Емоция влагам обаче, аз съм си емоционален човек, във всичко влагам душа и сърце, дори когато мета пода (образно казано, мета само двора в селската къща) Simple Smile

# 1 412
При мен е проработвало, но често това е било със седмици и месеци фокус върху дадено нещо. Отдавам го на ниска вибрация, иначе би станало много по-бързо. Но имам и неща, към които се стремя с години и постоянно удрям на камък. Тук постоянно чета, че ако нещо не е за мен, няма да ми се даде. И разбирам, че даденото нещо щом с години не ми се дава, значи няма смисъл да се стремя и да продължавам да се бутам. Не знам къде да си "вложа" енергията вече. Това, което искам да стане, не става.   
Работата е там, че не винаги може да се направи преценка дали нещото не ни е дадено въобще или до определено време, т.е. ще стане по-късно, което води и до несигурност в преценката дали да продължим да влагаме настойчиви усилия или да го изоставим.  Кой е моментът, в който трябва да спрем да се борим за нещо или да се опитваме да го постигнем? Ако можеше това да си изясним във всички случаи, нито щяхме преждевременно да се отказваме да постигнем нещо, нито щяхме напразно с години да го преследваме, ама на, човешка съдба...
Не визирам случаите, когато нещото е възможно или смислено да стане само до определен момент или се появяват други обстоятелства, които правят търсенето безпредметно.
Да, има го и този момент. Лично за себе си съм решила, че като не става нещо, няма смисъл да продължавам да се бутам/натискам/насилвам и т.н. Защото всичко се случва с причина и има причина, поради която да не става. Пробвам един, два или три пъти и като не стане, го оставям. Не е за мен явно. Звучи лесно написано, но всички знаем, че не е.

# 1 413
При мен метода 3,6,9 проработи. Манифестирах и си намерих работа каквато исках аз.

# 1 414
При мен метода 3,6,9 проработи. Манифестирах и си намерих работа каквато исках аз.
супер!
Винаги съм се чудила, когато знаеш точния начин не се ли случва да го ползваш и за неща, които всъщност не желаеш? Надявам се се разбира какво искам да кажа.

# 1 415
Имах методът 369,но сестра ми прояви голямо желание за нея и аз я подарих.Другото което е на нея книгата и е по-нужна.Да не се хваля ама каквото ми дойде на ум,ми идва на главата.Независимо дали положително или негативно.Откакто преди години го разбрах се опитвам да мисля в положителна насока,защото знам,че ще стане.Някой път нещата наистина ми "падат от небето" абсолютно без да си давам зор..

# 1 416
Манифестирала съм аз преди години, без изобщо да знам, че така се нарича. Наскоро си намерих тетрадката, в която съм писала и даже забравила. Направо се чудя с какъв акъл съм си пожелавала такива почти невъзможни за тогава неща. Обаче са се случили. Не всичко, голяма част. И може би не точно по начина, по който съм си го представяла.
Силно съм копняла и представяла и други неща, без да пиша, знаейки, че хем са невъзможни, хем някога ще станат. После спирам да мисля за това. Защото стане ли фикс идея, лошо, по-скоро е тормоз на съзнанието. И в един момент някак осъзнавам, че ето на- сбъднала ми се е една мечта.
Има и нещо друго. Например в момента искам нещо, но усещам, че нямам достатъчно  енергия да го визуализирам и да си го пожелая силно. Просто явно не е момента. Не може всичко  на всяка цена.
А честно да ви кажа това с манифестиране на пари и слагането в разни тефтерчета ми е малко смехотворно.

# 1 417
Смисълът да достигнеш Нирвана или да видиш съвършенството на твоята душата, в живота отвъд физическия свят, е да се отърсиш от страха.
Всичко, което ни спира в живота се основава на страх - от провал, от присмех, от нараняване, от смъртта. Осъзнавайки се като духовни същества, много от бариерите, които си слагаме сами, падат. За мен е равно на израстване и помъдряване, дано най-сетне е така Grinning
За манифестирането - в живота са ми се сбъдвали много лесно неща, които на пръв поглед не са постижими. Но, честно казано, не с натиск, както казахте по-горе.
Последните години имах много труден емоционален период, имах усещането, че колкото повече се опитвам да изляза, повече затъвах.. до степен на отчаяние.
Сега бавничко пускам това желание, в което се вкопчвах и се опитвам да се отворя към света. Обръщам се навън към духовното. Не навътре - достатъчно бях вътре в себе си сама - години. Навън! Към всички тези невероятни неща, които ни се случват, когато отворим очите и сърцето си, включително и свръхестествените.
Да сме силно сетивни и силно енергийни си е заложено в нас, забравили сме го, а е толкова нужно сега.
И в тази връзка, някой запознат ли е с Огледало на Козирев? Да се пробвам, викам Grinning

# 1 418
Не съм манифестирала нищо май.
Веднъж след развода си бях написала на едно листче с какъв мъж искам да бъда занапред. Е, мога да кажа, че се срещнахме практически веднага, а по всички точки, които съм описала, отговаря на 100%. Даже бях упоменала, че искам да е музикален и той има висше образование в областта на музиката. Крайно е невероятно, но се случи. Тъкмо всички наоколо ми обясняваха как мъжете отдалеч щели да ме заобикалят, щом съм с три деца. (Да си знаете да не вярвате на такива неща). Аз се омъжих само след година връзка. Не че е станало само заради листчето, много ясно, но съвпадението е доста голямо.

# 1 419
И аз като Кубратова винаги имам тая дилема за мен ли е това нещо и ако го получа, дали няма да си навредя

(редактирано, твърде много лична информация Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 09:47 от .Hazel.

# 1 420
О, аз имам прекалено много грижи на главата си, за да се притесня, че твърде много ще ми изсипе Вселената и после ще ме накаже Simple Smile Такива неща хич и не мисля.

# 1 421
Хазел, аз също не желая да искам много, а то реално не ни е и нужно (заради цената която се плаща).
Парфе, благодаря, че сподели.
Тук обаче съм на мнението на КРР, че ценността на този ни живот е земните опитности и как ще преминем през тях. Осъзнаването на духовното и преживяването му тук наред с травиалното ежедневие е само разширяване на мирогледа.
В смисъл, хубаво е да знам, да имам различни преживявания но ценното е земното ни обучение.
Аз имам неуспешен опит с приспособление, наречено от собственика огледало на Козирев.

# 1 422
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏, в какъв смисъл "неуспешен опит"?

# 1 423
Писала съм назад.
Семейни констелации:
Надявам се няма да се сметне за реклама. Не съм ходила точно на констелация при тази дама, не я познавам нея но съм ходила в други групи на Орлин Баев и мога да се доверя на преценката му. Ако някой има интерес да види за какво става дума. Да се обади на телефона за повече информация, защото не всички присъстващи поставят тема.
Скрит текст:
Довечера - констелационна група:  от 19 до 22 ч., ул. “Коломан” 1, администрация на к-с “Славия” до х-л “Шампион”, ет.3,  302, 40 лв.
За записване: +359897338717, Рени.https://www.facebook.com/groups/genuinepsychotherapy/permalink/3674698926146621/

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 14:22 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 1 424
Замислих се нещо, за което ми е много трудно да си отговоря сама и ще се радвам да чуя ваши мнения...

Защо този, който е невинен и няма грях, плаща греховете на родителите си , за да страдат те? Детето реално каква вина има, защо плаща то греховете за чужди съгрешения, а не ги плаща този, който е съгрешил?
Тук ми се губи чувството за справедливост всякаква в този живот.
Точно тук се получава и голямото разминаване и противоречие с максимата, че плащаме грешките си от минали животи.
В крайна сметка кое от двете е истината, ако и двете са истина, то излиза, че живеем , за да плащаме чужди грехове и собствени такива от минали животи. Какво остава тогава в настоящият живот? Мъки и лутане и чудене защо ти се случва?!

Точно тук аз усещам в себе си противоречие, че как душата ми изобщо ще израсте и ще научи нещо , когато тя само плаща грехове и страда , само проблеми решава и като цяло и тя не знае за какво !  За мен човешкият живот е буквално някаква агония и гавра ..

Та ще се радвам да чуя мнение по горното, особено за чуждите грехове?

Давам няколко примера, за които съм чувала истории от моите роднини, как са били свидетели.
Някакъв познат на баба ми в село , не обичал лястовичките и винаги , когато се излюпят малки лястовичета всяка година, той ходил и лично изрязвал езиците на всичките. Накрая детето му се ражда няма. Детето каква вина има аджеба?! Какъв смисъл да види от животга си това дете?!

Втората история - пак някакво познато семейство на нашите и на баба и дядо , но в съседното село , имали деца. Детето решило, че е много забавно , когато щъркелите ги няма , да вземе яйцето и да го свари и го връща в гнездото. Щъркелката цяло лято люпила и не излетяла за Юг, а си умряла там тъжна и мъчеща да излюпи малко ...
Това дете, остава бездетно за цял живот, а ако осинови някое дете, нещо се случва и детето умира .. Аз съм ок с това, че детето е останало бездетно, защото той сам си е направил грехът и сега си плаща за това, ама това, че е осиновявало, каква вина имат горките деца ?!

Например аз пък се раждам като нормално дете, здрава, права и всичко ми е наред, а в същото време на 3-годишна възраст поради лекарска грешка , губя част от слуха си и до ден днешен съм със слухови апарати и така и ще си умра. Какъв грях за бога може да има едно 3-годишно дете ?!

После като чуя някакви хора да ми говорят , че имало справедливост в тоя свят и че Господ е голямата работа, направо полудявам .. Аз никъде не виждам справедливост, честно!

Извинявам се за дългият си пост, просто исках да разкажа , защото наистина търся отговор,а не намирам логически смисъл в тези неща .

Общи условия

Активация на акаунт