Booking.com /Тема 5/

• 38 495
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Малко съм озаданена. Не бях резервирала няколко месеца в Букинга, но днес направих тази грешка. При избора на почивка в края на септември в Гърция бе обявена цена от 1295лв/с включени такси/, но след като въведох карта за плащане и потвърдих, при принтиране видях, че сумата за плащане е 1408лв Sad .   т.е. начислили са ми някакво  13% ДДС  и 0,5% местен данък.     Редно ли е това? при обявена цена с включени данъци и такси, да се вдига цената ???

# 166
  • В подножието на Сините камъни
Вижте от картата каква сума е изтеглена, защото букинг дават една сума с намаление, плащаш нея, а след това в резервационната форма пише високата цена, не знам защо.

# 167
Вижте от картата каква сума е изтеглена, защото букинг дават една сума с намаление, плащаш нея, а след това в резервационната форма пише високата цена, не знам защо.

Благодаря! Ще проверя довечера.

# 168
Също е важно на последния екран с потвърждаването на плащането каква е била цената

# 169
Също е важно на последния екран с потвърждаването на плащането каква е била цената
Не съм и предполагала, че ще има изменение в цената. Преди 3м правих резервация за две нощувки в Румъния и всичко беше ОК. Както бе обявена цената в платформата, така излезе и като въведох данните за плащане. Нямаше разминаване, както е сега със 167лв повече. Освен това звъня и на посочения телефон и никой не вдига.

# 170
Вижте си банкирането преди да се палите
Понякога в офертите имате някакъв % намаление и пише “букинг ще заплати … “ накрая на такива реервации пише крайната обща цена - вашата част и % от букинг. А на вас ви вземат обявеното първоначално

# 171
Имам код за 10 % до 6.07.
Тази година имам една резервация през март, а съм получила поне 7-8 кода...
Досега винаги съм  ги давала на първия ,който ми пиши на лс и продължавам по същия начин. Хората, на които съм дала код винаги ми пишат като го използват и разбира се ми благодарят.

Изпратен.

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 06:45 от kativita

# 172
Имам свободен код за 10% обратно като Кредити за пътуване при похарчена сума от BGN 200 или 15% обратно, при сума от поне BGN 390, валиден до утре- 7-ми юли.  Моля, пишете, като го използвате:

GWF48DXDT8

# 173
ехааа, този е с по-готини условия, жалко че не ми трябва Simple Smile

# 174
Използвах го, много благодаря! 🌸

И по повод питането по горе на Glamour.
Ето като вашата ситуация :

Последна редакция: ср, 05 юли 2023, 10:59 от second

# 175
Търся код за букинг,ако е удобно на лично съобщение.Благодаря предварително

# 176
Малко тъп въпрос, ама... ако резервирам нощувки, които плащам наполовина с пари от "портфейла" в профила (следствие натрупан кешбек от кодове) и остатъка плащам с пари... какво се случва, ако канселирам нощувката? В смисъл, ако е направена с право на безплатно канселиране, разбира се. Някой път дръпват парите по-рано, задържат ги, връщат ги, не знам. Питам защото имам полет през октомври,  който е с над 50% вероятност да бъде отменен. Да знам дали да резервирам в букинг "през портфейл" или не.

# 177
Аз също търся код за сайта. Благодаря предварително!

# 178
Ще върнат парите ако отмениш, но ще трябва да ползваш опцията Плати сега за цялата сума и така се лишаваш от една сума и от картата. Ако е далече и несигурно, аз избирам pay later/pay at the property, за да не си блокирам суми от кр.карта.
Ако е за по-близка и сигурна резервация ползвам портфейл и предплащане веднага при резервацията.

# 179
Да, явно без портфейл ще платя. Пътуването е доста под въпрос. Мерси за инфото.

Общи условия

Активация на акаунт