Booking.com /Тема 5/

• 38 492
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Много бързи пръсти явно.
Аз букнах последните два хотела вчера без кодове. Много търсене, малко предлагане, вече ми е неудобно да се моля. Наистина не приемам тази дискриминация най-активните потребители да не получаваме никога кодове.
Адски съжалявам. 2 дни дебнах тук някой да поиска код, но уви. Моя изгоря,жалко.

# 151
Хмм, обикновено много хора искат, малко предлагат. И доста от тях се отказват да искат. Затова най-добрата формула е... ако имате код, пишете: "Имам код, валиден до ... еди коя си дата. Който пише първи на лична, го получава". И със сигурност ще ви пишат. Иначе няма как някой да знае, че предлагате код. И обратното, Вие няма как да знаете, че някой търси. Аз принципно имам да резервирам още хотели, заради букнати пътувания, дали ще търся днес или след седмица-две, ми е все едно. Като получа код, ще се засиля да търся още днес, то е ясно. Повечето пъти резервирам през W!Zz с 5% кешбек точки в уиз профила. Няколко пъти резервирах и с 10% от кодовете, които после връщат в портфейла

# 152
И аз резервирам с мастъркард, но разликата за по-голяма сума е сериозна.

# 153
Здравейте!
Вчера трябваше да ми изтеглят сума за резервация, но днес виждам, че по сметката ми са блокирани двойно повече пари. Досега не ми се е случвало и не знам към кого да се обърна.
Моля за съвет.
Благодаря 🌺

# 154
Аз също не съм се добирала до код, а ще правя резервация тия дни.
Много моля ако някой има излишен  да ми пише на лично, защото публикувани в темата се използват светкавично.
Благодаря!

# 155
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, моля за код, ако някой има излишен. Досега почти всяка седмица получавах и предоставях тук, но сега когато ми трябва за резервация - йок.
Моля на лично съобщение

# 156
Здравейте!
Вчера трябваше да ми изтеглят сума за резервация, но днес виждам, че по сметката ми са блокирани двойно повече пари. Досега не ми се е случвало и не знам към кого да се обърна.
Моля за съвет.
Благодаря 🌺

Ами понякога стават грешки.
Първо, дали само е блокирана или изтеглена? Често се случва само блокирана сума да не се изтегли и да няма смисъл да се разправяте. Ако изчаката 2-3 дена да се осчетоводи и все още седи двойно, пишете на хотела, че е станала грешка, да я оправят. Или на букинг, вижте към кого точно е плащането.

# 157
Y7U2FTHZZ7. Ето свободен код за до 10% валиден е до 05,07
Моля който го използва да напише че е използван

# 158
Използвах кода, сърдечно благодаря! Simple Smile

# 159
Само в последните 10 поста може би четирима казахме че търсим код, вкл. аз
Явно това не е начина.
Че потребителката която го ползва специално си направи профил в бгмама две минути преди да обяви, че го взема.

Последна редакция: пн, 03 юли 2023, 17:29 от second

# 160
  • В подножието на Сините камъни
и аз това забелязах
Аз поствам код тук директно само ако кода изтича в същия ден и почти не остава време за ползване, иначе са мо на лични

и все още чакам и търся код

# 161
  • София
Че потребителката която го ползва специално си направи профил в бгмама две минути преди да обяви, че го взема.
Използвала е кода веднага след публикуването му, а си е направила регистрация, за да напише, че го е ползвала. Дори е похвално, че го е направила и другите няма да се пробват излишно.

# 162
Много бързи пръсти явно.
Аз букнах последните два хотела вчера без кодове. Много търсене, малко предлагане, вече ми е неудобно да се моля. Наистина не приемам тази дискриминация най-активните потребители да не получаваме никога кодове.
Адски съжалявам. 2 дни дебнах тук някой да поиска код, но уви. Моя изгоря,жалко.

Имах предвид дискриминация от Букинг, неот форума, да не бъда разбрана погрешно 🙂

След 55 имейла разправии с Agoda по една неосъществена резервация със спорен виновник, накрая ми дадоха 50 евро ваучер, за да спра да мрънкам, да досаждам и да заплашвам. Та следващото букване на хотел ще е оттам и затова за кратко ще съм в затишие с booking-код-овите нужди 😆

# 163
Здравейте!
Моля за съвет.
Благодаря 🌺

На мен ми се е случвало. Уведомих букинг, те си проведоха разследване и прекратиха договора с домакина ...аз останах без апартамент и с двойно плащане ... Върнаха ми цялата сума от букинг, но след няколко месеца ходене по мъките.

# 164
Използвала е кода веднага след публикуването му, а си е направила регистрация, за да напише, че го е ползвала.
Всъщност това е влизане през ФБ. Когато показва името + някакви цифри след никнейма, е влизане през ФБ, не се изработва профил. Но да, хубаво е, че е казала, че го е ползвала.
Аз ви казах, пращането на код на лични може да остави едни и същи хора без код всеки път. Най-честното е: този, който има код да напише "имам код до датата Х, който ми пише първи ЛС, ще го получи".
Другият вариант е... публикува се тук и ... най-бързият печели.

Общи условия

Активация на акаунт