Booking.com /Тема 5/

• 38 527
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря!

# 196
  • София
Имам въпрос относно плащането. Ако е с обявена дата, кога трябва да бъдат изтеглени  парите и наличността липсва в картата, автоматично ли се отменя резервацията или дават време за смяна на картата?
Преди време на мен ми се случи, но не поради липса на средства, а от букинг ми писаха за проблем с картата. Картата беше кредитна и сумата далеч от лимита и. Бяха ми дали срок, които не бях видяла, точно пътувахме към летище и т.н. и изобщо не съм си поглеждала телефона. В крайна сметка, след срока на букинг и разговор с хоста, въведох нова карта и платих. Човекът беше свестен и не беше анулирал резервацията.

# 197
Пак имам код до 07.07 Grinning....Че ми пращат често е факт....ама през 2 дни... Joy....Пишете ми на лс

Изпратих го...

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 12:59 от kativita

# 198
Спомням си, че когато резервирах за първи път и нямах никакъв опит (не че сега е особено голям, затова и питах), ми бяха дали гратисен период за актуализация на картата от 24 часа. Това беше и въпросът ми - дали е стандартна практика.
Актуализирах с друга карта сега.

# 199
Имам въпрос относно плащането. Ако е с обявена дата, кога трябва да бъдат изтеглени  парите и наличността липсва в картата, автоматично ли се отменя резервацията или дават време за смяна на картата?
Дават време и мисля, че беше 24 ча̀са.

# 200
Дават 24 часа, но ако има обявена дата за плащане не съм сигурен. Освен това се случва човек да е офлайн, да пропусне да види съобщението или нещо подобно...

Според мен е лоша практика да се държи картата празна или заключена, при положение, че знаете, че по някое време ще теглят пари от нея с ваше съгласие.

# 201
Ако има дата, пак дават 24 часа. Така е, не е редно да се държи празна картата, но съм забравяла да я заредя, ако е по-далечна датата.

# 202
  • София
Здравейте, ако някой има код за отстъпка, би ли ми изпратил? Благодаря предварително!

# 203
И аз издирвам код ✌️

# 204
  • на последния етаж
Моля да ми помогнете с полето за въвеждане на код - на мен такова никога не ми излиза или аз не го виждам. Sad

# 205
  • In transit
Моля да ми помогнете с полето за въвеждане на код - на мен такова никога не ми излиза или аз не го виждам. Sad
На последната стъпка, преди да платиш, вляво долу на екрана има поле за въвеждане на код.

# 206
  • на последния етаж
На последната стъпка, преди да платиш, вляво долу на екрана има поле за въвеждане на код.
Да, така четох и аз, но не ми излиза такова поле...

# 207
На следващата стъпка е, не на тази. Вече като преминете към плащане... ще видите друго. Вдясно... данни от кредитната/дебитната карта, вляво ще има поле, в което да си въведете кода. Ако сте влезли през сайта на Уизеър в Букинг, там ще видите поле за вашия уиз номер, ако сте влезли през rome2rio - също. Няма опция за няколко вида отстъпки едновременно.

# 208
Може ли да помоля за код на лично!
Благодаря предварително!

# 209
  • In transit
Лита, не на тази стъпка, на следващата, при плащането е. Там където е тотал, някъде под него беше полето.

Общи условия

Активация на акаунт