Booking.com /Тема 5/

• 38 583
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Един код от мен, важи до 2 август. Моля само този, който го използва да го отбележи.
MT9XMYUFTX
Ъпдейт -  изпозван е

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 13:22 от La vita e bella

# 421
Обикновено резервация с безплатно анулиране и плащане намясто е с едно 150-200лв по-скъпа от обикновената. 
Хмм, няма такива работи. Във вашия случай е било така, но в никакъв случай не може да се генерализира. Понякога разликата е 5 евро на нощувка. И където са 70 евро, там са и 75 евро. Понякога разликата е и 20 евро. Зависи от хотела, от сезона, от държавата, от града... Всеки път резервирам "с право на безплатно анулиране" и такава разлика от 150-200 лв" не съм имал. Всеки си преценява рисковете. Ако резервирам за след 5 дни в Истанбул, тогава мога да си позволя евтиния вариант, с дръпване на парите веднага. Има 6-7 автобуса дневно, има влак, има самолети. Но ако пътувате с някой лоукост и резервацията ви е след седмици и месеци... няма никаква гаранция. Аз така си бях резервирал "без право на канселиране и промяна" хотел в Дъблин, за да спестя 20 евро. И какво стана? Дойде пандемия, Раянеър отмениха полетите до Дъблин, не пътувах и парите за първата нощувка изгоряха. Толкова е глобата. После Раян върнаха полетите, но с изискване за 10 дни карантина след кацане. Тоест пак няма опция да пътуваш. Година по-рано бях резервирал 3 хотела през лятото на 2019, но претърпях ПТП, операции и бях 3 месеца в болничен. Съответно и не отидох до въпросните хотели, бяха с право на безплатно анулиране и ги канселирах безплатно. (Даже не го направих аз, а помолих една приятелка да ми влезе в профила и да свърши тази работа, защото аз бях на системи в Пирогов). Човек никога не знае какво ще му се случи. Планове пропадат, всичко става. Аз не рискувам повече с опцията "Без право на безплатно канселиране"

# 422
Получете 10% обратно под формата на Кредити за пътуване

Резервирайте сега! Важи до 3 август 2023 г..

Получете 10% обратно (до € 100) под формата на Кредити за пътуване за следващата си резервация.

Вашият промокод

FWWWRQKCHT

Моля,който го използва да се отбележи!

Използвах го, много благодаря!🌹

# 423
Имам нужда от промокод. Ще съм благодарна, ако някой има.

# 424
  • Пловдив
Здравейте, ще помоля ако някой има код да ми прати на лс.

# 425
Когато пише, че кодът е валиден до 26 юли, да разбирам, че е валиден днес до края на деня или утре до края на деня? Все си мисля, че тук става объркването.
 Никога не съм ползвала, а само съм подарявала. Декември пътувах, имах код и от бързане да резервирам, забравих да го ползвам  Simple Smile
От предния ден започнах пак моята тактика с търсенето. Вече два дена ме атакуват с имейли за предложения. Дано пуснат отново код и ще го предоставя тук.
Да дам отчет: Първо се извинявам, че няма  сега да мога да предоставя обещания код.
 От 24 юли през вечер извършвах търсения на хотели /но винаги за един и същи град и дни/,  всяка вечер получавах различни оферти за хотели и днес към 16 часа съм получила отново код. Използвах го тази вечер лично, поради мое пътуване, което не бях планирала.
От утре  пак започвам проба за получаване на нов код.

# 426
  • София
⬆️ Това и при мен работеше за някакво време ( няколко месеца ), но вече не.

# 427

Аз преди получавах кодове почти всяка седмица, но след последната резервация, която направих през май за приятели, не съм получила нито един. Явно са решили, че и без тях си пътувам.

# 428
Сигурно за десети път получавам код тази година...писах и преди имам само една резервация направена през януари и осъществена през март...Е, ровя си постоянно за билети и оттам и сайта на букинг ми се отваря веднага...но може и факта, че кодовете се използват винаги да има значение...
Както и да е...имам код до 4.08...който му трябва да ми пише лс... Grinning

# 429
  • София
Понеже чета за тези кодове, а аз никога не съм получавала, та да попитам - къде ви ги изпращат? На пощата ли? Оказа се, че моите настройки за известия по пощата са изключени, но позволих само тези за награди. Grin
И въпросните кодове за колко процента са обикновено? За мен биха имали значение само за апартаментите, които наемам в чужбина за повече време. Иначе за суми от порядъка на 200-300 лв не виждам кой знае какъв смисъл...

# 430
Сигурно за десети път получавам код тази година...писах и преди имам само една резервация направена през януари и осъществена през март...Е, ровя си постоянно за билети и оттам и сайта на букинг ми се отваря веднага...но може и факта, че кодовете се използват винаги да има значение...
Имате ЛС

# 431

Изпратен...
На пощата ги пращат...10 %  са ...минимална стойност на резервацията 50/100 евро...И аз предполагам , че хората , които ги ползват правят резервации за по-големи суми..

# 432
Според мен няма логика за тези кодове.  Толкова много резервации имам, а съм получила един път код само.
Сега ще правя няколко резервации и търся код отново.
Ако някой е получил и няма да го ползва, ще помоля на лично да ми го изпрати.
Благодаря предварително.

# 433
  • София
И аз моля за код. Питах и в темата за кодове, но нямам късмет. Интересно, че ми пратиха 2 или 3пъти и край, спрях да получавам, независимо дали правя резервации, дали разглеждам.

# 434
  • Балчик
Извинете ме, моля, ако сте го обсъждали. Ако някой знае и има желание да ми отговори, ще му бъда благодарна. Вера направих резервация, имам второ ниво и отстъпка в цената. Пише ми колко трябва да заплатя, на място в хотела. И днес получавам съобщение от хотела, че е станала грешка и жената е почти двойна. Имат ли право така да прави хотелиерът?

Общи условия

Активация на акаунт