Booking.com /Тема 5/

• 38 592
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Е можеше да го изпратите на мен на ЛС...Щеше да е по-лесно и без висене.

# 376
  • София
Така пише за ниво 3, но след това ти обясняват, че е само за някои хотели, като отстъпката никога не е 20%. Пътуваме доста и основно резервирам, през Букинг, за 12 месеца с Genius съм спестила 155€ (така ми пише в профила), сега правя резервации за САЩ, получих един код от приятел и  за три нощувки в Бостън спестих 100€, а имам да резервирам още 5 хотела и ако за всички имам кодове ще спестя над 500€, това е за едно пътуване. А за цяла година ниво 3 Genius ми е спестило 155€.  Разликата е голяма, за мене тези нива са само реклама, реално можеш да спестиш само с код.

При мен излизат 460 евро за последната година от Джиниъс 3.

Но не пускат кодове, ами ми плащат част от сумата за резервация - отделно от Джиниъс отстъпката, от което хич не се оплаквам - спестила съм за последната година още 150 евро от резервации за 3300 евро (това е преди плащането от Букинг и Джиниъс отстъпката).

А и гледам винаги да проверявам и през мобилното - често там имам по-голяма отстъпка - понякога е чрез Mobile only, друг път пак е Джиниъс, но повече проценти.

Имам и две резервации през Джиниъс с безплатен ъпгрейд, който беше реален - проверявах и на страниците на хотелите. Та не е само рекламно, въпреки че кодовете са много удобни за резервации с големи суми.

# 377
Код до края на деня - 27KCSZAW79

# 378
  • София

Благодаря, но вече е използван от някого.

# 379
Когато пише, че кодът е валиден до 26 юли, да разбирам, че е валиден днес до края на деня или утре до края на деня? Все си мисля, че тук става объркването.
 Никога не съм ползвала, а само съм подарявала. Декември пътувах, имах код и от бързане да резервирам, забравих да го ползвам  Simple Smile
От предния ден започнах пак моята тактика с търсенето. Вече два дена ме атакуват с имейли за предложения. Дано пуснат отново код и ще го предоставя тук.

# 380
  • София
Код валиден до 27ми юли
SXG6P69Q4R
Сложете 👍,за да се знае,че е използван.

# 381
Когато пише, че кодът е валиден до 26 юли, да разбирам, че е валиден днес до края на деня или утре до края на деня? Все си мисля, че тук става объркването.
 Никога не съм ползвала, а само съм подарявала. Декември пътувах, имах код и от бързане да резервирам, забравих да го ползвам  Simple Smile
От предния ден започнах пак моята тактика с търсенето. Вече два дена ме атакуват с имейли за предложения. Дано пуснат отново код и ще го предоставя тук.

До някое време преди края на 26 е валиден, вероятно часа, в който е получен кода

# 382
  • Софето
Код валиден до 27ми юли
SXG6P69Q4R
Сложете 👍,за да се знае,че е използван.
Благодаря, че споделихте кода, но някой вече го е използвал без да сложи Hands Thumbsup
Най-добре е само на ЛС.

# 383
Здравейте, предлагам код, валиден до днес.
Изпратен

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 09:46 от tanitkata

# 384
На мен често ми пишат до колко часа е валиден кодът.

# 385
Ако някой има свободен код, ще съм много благодарна.

# 386
И аз търся код

# 387
Здравейте! Моля за код, ако някой има свободен и няма да го използва! Благодаря предварително!

# 388
Привет! В случай, че някой има валиден код, ще съм благодарна да го изпрати на лс. Късмет и страхотен ден, приятели!

# 389
  • моята мила родна страна
Дойде време да върна жеста с код. Simple Smile  (за 10% е, за минимум € 50 за една резервация, важи до 29 юли 2023 г.)
За първия, който пише ЛС.

Подарен!

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 10:46 от jovigirl

Общи условия

Активация на акаунт