Booking.com /Тема 5/

• 38 574
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
250 лева за 4 нощувки не е ли нереалистично ниска цена?

# 451
  • София
Таня, дай име на хотел, дати и за колко хора. През твоя линк ми излиза, че питаш за хотел Grand Edes Boutique за двама възрастни и дете, но ми изписва, че не е позволено с деца в хотела.

Като оставих двама възрастни само, за дати 23-28.08 ми дава 702 лв.

# 452
  • София
Таня, дай име на хотел, дати и за колко хора. През твоя линк ми излиза, че питаш за хотел Grand Edes Boutique за двама възрастни и дете, но ми изписва, че не е позволено с деца в хотела.

Като оставих двама възрастни само, за дати 23-28.08 ми дава 702 лв.
Линкът за хотела в  Ереван беше с дете. Уж махнах детето, но пак е излязло. Simple Smile Двама възрастни сме. Значи при мен пак е по-скъпо (800 лв. след отстъпката). Интересно, как може да се избегне?

# 453
  • София
При мен е 802 лв. 702 е бюджетната стая.

# 454
  • София
Извинявам се, моя е грешката, 800 лв е небюджетната стая. Като махнах детето и забравих да гледам за това. 702 е бюджетната.

# 455
  • Пловдив
Линкът си е с дата. При мен излиза най-високата цена. Simple Smile 430 евро след Genius 3 намалението с уж 36%.

Това пък ме накара да попитам каква цена виждате за двойна стандартна (не бюджетна) стая в този хотел (5 нощувки с невъзвращаема стойност) https://www.booking.com/hotel/tr/istanbul-eser.bg.html?aid=35830 … ailability_target

409 евро ли? Simple Smile

Да и при мен излиза толкова

# 456
  • София
Добре! Успокоихте ме, че моето IP не е прецакано. hahaha hahaha hahaha  Уж все сравнявам - лаптопи, телефони и т.н. Но при примера с ереванския хотел реших, че при мен са по-високи цените.

# 457
Привет!
Аз пак да помоля за кодче, ако някой има налично, че се появиха желаещи да ни придружат на почивката Simple Smile
Благодаря предварително!

# 458
Малко разяснение с тези кодове за отстъпка може ли?
Никога не съм получавала/ ползвала, а гледам, че доста се търсят; напр. код за 10% отстъпка означава, че като се въведе към настоящата резервация, цената слиза с 10 % или не точно?

# 459
  • Балчик
250 лева за 4 нощувки не е ли нереалистично ниска цена?
Много, малко, това беше цената в букинг, когато резервирах!

# 460
Малко разяснение с тези кодове за отстъпка може ли?
...
Цената на резервацията не се променя с кода. Отстъпката се връща като сума в профила за бъдещи резервации. Преди години си спомням, че имах натрупана сума, която имах възможност да си я прехвърля по банкова карта като реална сума, не знам сега дали има ситуация, при която това да е възможно.

# 461
Код за -10% изтича днес.
4KHU4YP6HF

Този на когото го дадох, дори едно мерси не писа, поне да знам дали го е използвал, затова пускам тук, ако искате опитайте, че ще е жалко да остане неизползван при толкова търсещи.

# 462
Код за -10% изтича днес.
4KHU4YP6HF

Този на когото го дадох, дори едно мерси не писа, поне да знам дали го е използвал, затова пускам тук, ако искате опитайте, че ще е жалко да остане неизползван при толкова търсещи.
Този, на когото сте го дали не се е възползвал, но аз пък го използвах, за което ви благодаря и желая на всички отзивчиви хора във форума здраве, позитивни емоции и много пътешествия!
Още веднъж, сърдечно благодаря на alllllimei!

# 463
  • Пловдив
Код за -10% изтича днес.
4KHU4YP6HF

Извинявам се чак сега ми дойде съобщението с кода. Не можах да го ползвам въпреки това ви благодаря

# 464
Линкът си е с дата. При мен излиза най-високата цена. Simple Smile 430 евро след Genius 3 намалението с уж 36%.

Това пък ме накара да попитам каква цена виждате за двойна стандартна (не бюджетна) стая в този хотел (5 нощувки с невъзвращаема стойност) https://www.booking.com/hotel/tr/istanbul-eser.bg.html?aid=35830 … ailability_target

409 евро ли? Simple Smile
При мен стандартна двойна стая е 389€ с безплатна закуска. Имам vip награда, която смъква около 20€ от ценаа.

Общи условия

Активация на акаунт