Booking.com /Тема 5/

• 38 513
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Моля, ако някой има код  за Букинг, който няма да ползва, да ми го изпрати на ЛС.

# 556
  • София
Здравейте, ще бъда благодарна ако някой ми изпрати код за booking. Благодаря предварително.

# 557
Имам свободен код за -10% валиден днес до края на деня, но за да не остане неоползотворен, заради някой некоректен, този път ще ползвам "хибриден" вариант за подаряване. Simple Smile
Пращам го на първия, който пише на ЛС и му давам преднина, а привечер ще го пусна за всеки случай и тук във форума.

Update:
Ето и кода, както обещах.
G9559DPN96
Не знам дали е ползван вече или не, така че който иска може да пробва.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 20:03 от alllllimei

# 558
  • Варна
Имам код, валиден до 20.08, 12.00 ч. - X9PX3HA8PX

# 559
Имам код ,важи до 02.09 -212Z6E2GM3 ,моля ,който го ползва да пише !

# 560
Имам код ,важи до 02.09 -212Z6E2GM3 ,моля ,който го ползва да пише !

Използван! 😎
Нашето семейство ви благодари много 😊😊😊

# 561
Здравейте! Търся си код за букинг. Ще бъда много благодарна. Може и да лично.

# 562
Здравейте! Търся код за Букинг. Ще следя темата тук. Моля, ако някой разполага, може да пише и на лично. Благодаря предварително Simple Smile

# 563
  • СОФИЯ
Момичета, имам въпрос относно кодовете. Наясно ли сте на какъв принцип се получават кодове за отстъпка. От толкова години съм клиент на букинг с ниво genius 2 и все от там пътувам, а съм получавала сигурно и то много отдавна най-много 1-2 пъти кодове(разбира се тогава не са ми трябвали)

# 564
  • София
Този въпрос е задаван много пъти тук през последните месеци. Няма отговор.

# 565
Днес получих награда, но не е под формата на код на мейл, а в приложението получих съобщение, че до 24 август имам отстъпка 10% над 100 евро резервация и максимум ще върнат като кредити 200 евро.
Такова чудо не бях виждала до този момент.

# 566
  • СОФИЯ
Този въпрос е задаван много пъти тук през последните месеци. Няма отговор.

Не съм чела темите назад. Мислех, че може би при получаването на кодовете дават някакво обяснение или има някъде "дребен" шрифт, но явно не е така.

# 567
Най-близко до акъла е, че ако редовно резервираш нямат сметка да ти дават намаление като стимул, защото така или иначе ги ползваш и без стимул. Вече имаш награда за лоялност - отстъпката за Genius.
Това също не отговаря съвсем на фактите, просто или получаваш или не.

# 568
  • София
А всъщност някой пробвал ли е да ползва отстъпката от Джиниъс + код - приема ли и кода? Евентуално ще правя резервация за доста голяма сума - в мобилното ми дава 50% отстъпка + 10% Джиниъс, но пак е над 2000 евро и се чудех дали ще стане да сложа и код.

# 569
Да, аз почти винаги имам и други отстъпки, няма проблем за кода.

Общи условия

Активация на акаунт