Booking.com /Тема 5/

• 38 082
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Вчера получих код, днес отново, не ми се беше случвало толкова често, но отново не ми трябва сега.
Подарявам го!
Скрит текст:

# 691
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

# 692
И аз се нареждам на опашката за код. Моля, ако някой има възможност, нека е на л.с.
Използван

БЛАГОДАРЯ!

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 21:40 от Tony Maria 22

# 693
Здравейте,
Имам проблем с booking. Резервацията ми през тях е 410 Е. Потвърдих, въведох данни.
Мястото за настаняване ме помоли любезно да се регистрирам на още един линк и да потвърдя цена от 439Е.
Букинг не ми отговарят на съобщенията.
Мястото за настаняване казва, че тяхната цена е 439. ДС де разбера с Букинг.
Търся телефон за контакт с Букинг. Или мейл адрес поне… не чатбот.

# 694
  • София
Прочети внимателно всичко в резервацията.
Понякога има условие, че туристическия данък към общината се начислява допълнително от мястото за настаняване.

# 695
  • На погрешната планета
10%, при мин. резервация 100 евро, до 10.09.23

ESNQVG3U3W

# 696
10 % код 9XFCQWHD61 до 22ч на 7.09.
Няма да го ползвам, дано послужи на някого.

# 697
Моля за код, ако някой разполага с такъв и няма да го ползва.

# 698
Здравейте,
Имам проблем с booking. Резервацията ми през тях е 410 Е. Потвърдих, въведох данни.
Мястото за настаняване ме помоли любезно да се регистрирам на още един линк и да потвърдя цена от 439Е.
Букинг не ми отговарят на съобщенията.
Мястото за настаняване казва, че тяхната цена е 439. ДС де разбера с Букинг.
Търся телефон за контакт с Букинг. Или мейл адрес поне… не чатбот.

Току що направих резервация. Преди последната стъпка Finish booking имаше пояснение за таксите:
Price information: Includes E50 in taxes and fees: City tax E25; Cleaning fee E25
Завърших резервацията на посочената, непроменена цена ... и в Booking Confirmation под същата сума, която ще бъда таксувана, стоеше съобщение: Some charges will be collected by the property City tax E25.
Та предполагам това се е случило.
Писах им съобщение, интересна практика...

# 699
Ще помоля за код за Booking

# 700
Направих две резервации за Гърция и от двете получих обаждания от собствениците с предложение да анулирам резервациите и да платя на място, заобикаляйки Букинг. Аз отказах, но сега си имам едно на ум.
Мои приятели си изпатиха това лято с такива тарикати.

# 701
.....

Може ли малко подробности какви рискове крие това?

# 702
.....

Може ли малко подробности какви рискове крие това?

Резервираха вила за 1000 евро, обадиха им се с оферта за 850, ако заобиколят Букинг. Пратиха 200-300 евро капаро.Накрая на място тръгнали да ги настаняват в друга вила и след като те не се съгласили, не им върнали капарото.

Отделно приятелка букна апартамент. Пак директно се свързали с нея. Предложили  ѝ с 100 евро по-евтино. Отива на място плаща по-ниската цена, но и искат и 100 евро депозит за щети. В деня на тръгване след многобройни обаждания собственикът не идва и им казва да освободят, пък да му пратят сметка, за да върне депозита. Те тръгват към България и след седмица той им пише, че имат счупени шезлонг и маса и няма да им върне парите.
Пускаха сигнали, но няма ефект до сега.
Колкото и да е с Букинг има някаква защита.

# 703
FireflyS, благодаря за пояснението и за предупреждението.

Явно по- добре да не се хващаме на подобни примамливи предложения, защото по- евтиното излиза по- скъпо накрая 👍.

# 704
Здравейте. Ако някой има свободен код ще съм благодарна да ми го изпрати на лично. Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт