Booking.com /Тема 5/

• 38 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Резервирала съм чрез Букинг за Италия, място за настаняване в градче: кухньо-хол и спалня.
Пише, че на място трябва да оставя 100 евро гаранция. За пръв път ми се случва, а резервирам често, в т. ч. и къщи.

Основният ми  въпрос е, че като наближи датата им писах с молба за банкова сметка, по която да преведа парите. Отговориха ми от мястото за настаняване, че от Букинг им били превели сумата. От сметката ми сума не е изтеглена.
Отново им писах.
Същото ми отговарят.
Как да постъпя ?

Сега мога ли да сложа код или е късно ? Резервирала съм преди 2-3 месеца. Не е дошло времето за настаняване.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2023, 10:54 от Deborana

# 706
  • София
Кодът се въвежда при резервирането.

# 707
Здравейте,резервирах почивка за шарм ел шеъх чрез екватор за Aurora Rizort.Беше компромисен вариянт заради по ниска стойност на хотела
Сега виждам,че друг хотел,който исках в сэщата агенция са му свалили с 300лв цената.Накой запознат ли  e дали мога да променя резе.вацията за хотелите.Т.с искам за по евтин а сме платили 30% капаро.В договора  няма точка за смяна на хотела а  само за отказ.

# 708
Здравейте. Имам нужда от код, харесах си едно място за настаняване, но ми идва малко над бюджета. Ще се радвам, ако някой има код, който не му трябва и иска да го сподели. 🙂

# 709
Здравейте, аз правя пореден опит за резервация с код. Моля ако някой има свободен Simple Smile)

# 710
  • София
Здравейте. Имам нужда от код, харесах си едно място за настаняване, но ми идва малко над бюджета. Ще се радвам, ако някой има код, който не му трябва и иска да го сподели. 🙂
Кодът няма да ти свали настояща резервация, ще ти свали бъдеща едва когато успешно приключиш тази.
Какво можеш да пробваш : ако влизаш през сайта, пробвай и през приложението. За някои опции имаш допълнително отстъпка през него.

# 711
Здравейте. Ако някой има свободен код ще съм благодарна да ми го изпрати на лично. Предварително благодаря

# 712
  • Балчик
Здравейте,резервирах почивка за шарм ел шеъх чрез екватор за Aurora Rizort.Беше компромисен вариянт заради по ниска стойност на хотела
Сега виждам,че друг хотел,който исках в сэщата агенция са му свалили с 300лв цената.Накой запознат ли  e дали мога да променя резе.вацията за хотелите.Т.с искам за по евтин а сме платили 30% капаро.В договора  няма точка за смяна на хотела а  само за отказ.
Това какво общо има с темата? Обърнете се към Екватор.

# 713
Джема,полезна сте с отговора си.

# 714

Не знам дали важи , преди малко го видях в пощата . Пише до 11ти . Според мен би трябвало и днес да е актуален

# 715

Не знам дали важи , преди малко го видях в пощата . Пише до 11ти . Според мен би трябвало и днес да е актуален
Благодаря много!
Току-що използвах кода!💐

# 716
Ето и от мен пак един код, валиден е днес до края на деня.
Дано booking се сети да ми прати и когато ми трябва... Simple SmileSimple SmileSimple Smile
CNHK1VH5ZK
(- 10% за резервация мин 50 евро)
Валиден е днес до края на деня.

# 717
Ето и от мен пак един код, валиден е днес до края на деня.
Дано booking се сети да ми прати и когато ми трябва... Simple SmileSimple SmileSimple Smile
CNHK1VH5ZK
(- 10% за резервация мин 50 евро)
Валиден е днес до края на деня.
Използвах го, благодаря.

# 718
  • София
Здравейте,
Иска да питам, как стават канселациите при вече платена сума? Като дам на Manage booking, имам 2 опции - да канселирам резервацията и waive fees, което е отказ от такси и ме озадачава. По условия, би трябвало след канселация да ни върнат половината от сумата.

# 719
Здравейте. Ако някой има свободен код ще съм благодарна да ми го изпрати на лично,не мога да успея с качените.Предварително благодаря

Общи условия

Активация на акаунт