Booking.com /Тема 5/

• 38 090
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
И аз така си мисля, че като получа по някаква случайност след години в този момент няма да ми трябва и ще пусна в темата да се оползотвори поне.
Аз съм Гений 2 степен , влизам в Букинг по същество и резервирам бързо. Ще пробвам следващия път да се поровя и да видим дали ще пратят нещо, благодаря, MEERA. Simple Smile

# 676
При мен поне ровенето не помага, но пробвайте де.

# 677
Въпрос, малко различен от код. Резервирай апартамент през букинг, пишеше, че трябва да се плати депозит, ок съм с това. После собственикът ми писа, че трябва да ми прати линк на мейла за депозита 48 часа преди резервацията. Ама вече мина и нищо не пращат, питах, няма отговор. А има само положителни оценки и изглежда много добре.
Някой с подобен опит? Чужбински е и ще ходя сама със щерката, да знам докато е време да търся нещо ласт минит ли...

# 678
  • София
Въпрос, малко различен от код. Резервирай апартамент през букинг, пишеше, че трябва да се плати депозит, ок съм с това. После собственикът ми писа, че трябва да ми прати линк на мейла за депозита 48 часа преди резервацията. Ама вече мина и нищо не пращат, питах, няма отговор. А има само положителни оценки и изглежда много добре.
Някой с подобен опит? Чужбински е и ще ходя сама със щерката, да знам докато е време да търся нещо ласт минит ли...

Вероятно е измама. Нищо не трябва да плащате през мейла си. Не въвеждайте данни на картата си!

# 679
Не съм плащала, те не са ми и пратили...

# 680
  • София
Правилно

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 23:42 от Роже

# 681
  • София
Не съм плащала, те не са ми и пратили...

Обикновено букинг сами удържат парите от картата, въведена при резервацията.
Пишете на съпорта им или звъннете, за да проверите, имаше някъде бг телефон.

# 682
Писах на букинг, отговориха ми, че е ок да си чакам линка ...
От имота също потвърдиха, че до час ще ми пратят. Ще го видя какво е и какви данни иска...

# 683
6415GMD879
Валиден до 07.09.

# 684
Платих през wannapay.fr
Booking също потвърдиха, че е практика така за депозит.
Чакам си инструкции за настаняване.

# 685
Здравейте, може ли код за Букинг. По принцип съм Genius ниво 2, не знам съвместимо ли с използването на код, защото все пак има някаква генерирана отстъпка. Изпращат ми кодове винаги, когато нямам интерес и не търся места за настаняване.

# 686
  • София
Съвместимо е.

# 687
Здравейте, някой да разполага с ненужен код за Букинг? Благодаря!

# 688
10% за резервация минимум 50 евро, валиден до 8 септември: BXS6QMNRHA

# 689
Благодаря,  използвах го.
10% за резервация минимум 50 евро, валиден до 8 септември: BXS6QMNRHA

Общи условия

Активация на акаунт