Booking.com /Тема 5/

• 38 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Имам код, до 6-ти. Пращам на първия писал на ЛС.

# 661
Имам код, до 6-ти. Пращам на първия писал на ЛС.
Може ли на мен 🙏🌸

# 662
  • На погрешната планета
Здравейте, имам код за 10%, при мин. резервация 50 евро, изтича утре, но се оказа, че няма да го използвам. Ако на някой му трябва, нека го използва -  K78EV6KEWS

# 663
И аз имам код за Букинг, който е валиден до 06.09. Ако има желаещ, нека да пише на л.с.
ИЗПРАТЕН

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 00:14 от iliyana_iv

# 664
  • София
Чудо! Получих код от booking:

Изтича на 07.09.
Моля, пишете, ако го използвате.

# 665
Как ги получавате тези кодове и отстъпки всякакви не разбирам принципа. Резервирам нормално почивки или уикенд гет ауей 2-3 пъти в годината, сами си огранизираме всичко, защото ал инклузив не ни харесва и ползвам често Букинг. Е, досега нищо. Преди няколко месеца научих от вас в темата и си активирах всички имейли, игри, предложения, един мейл нямам.

# 666
Привет, група! Някой може ли да сподели код на лично, ако няма да го използва! Благодаря предварително 🌞

# 667
Подарявам код за -10%, резервация за мин 50 евро.
Валиден е днес до края на деня.
X6WUXCZAKY

# 668
X6WUXCZAKY

# 669
X6WUXCZAKY
Благодаря Ви, изповах го.

# 670
  • София
Как ги получавате тези кодове и отстъпки всякакви не разбирам принципа. Резервирам нормално почивки или уикенд гет ауей 2-3 пъти в годината, сами си огранизираме всичко, защото ал инклузив не ни харесва и ползвам често Букинг. Е, досега нищо. Преди няколко месеца научих от вас в темата и си активирах всички имейли, игри, предложения, един мейл нямам.

Принципът е пълна мистерия. Това го обсъждаме тук през има-няма седмица.
Аз не съм получавала код от години. От много години. Genius 3 съм. Днес ми изпратиха като по чудо и не можах да повярвам на очите си. Но не ми трябва сега и затова го пуснах в темата.

# 671
  • In transit
И аз не схващам механизмът на изпращане, но ето, докато правих резервации, нямах кьорав код. Т.е когато ми трябваха на мен. Спрях и пак почнаха да ми пращат през седмица. Раздадох ги на желаещи в темата.

# 672
Напоследък резервирам през airbnb, но все пак проверявам в Booking по навик. Забелязах, че два пъти рових там без да си харесам нещо и после ми пратиха кодове (все са валидни около два дни).
Може и да е случайност 🤔, разбира се.

# 673
  • Варна
Подарявам го!
Скрит текст:

# 674
Благодаря Ви 🤗
Подарявам го!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт