Booking.com /Тема 5/

• 38 658
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, ще съм благодарна, ако някой сподели код за намаление от Booking, който няма да ползва. Благодаря!
Пишете ми на лични

# 226
За първи път и аз получих код от booking.com, но за съжаление вече направих резервация и няма да го ползвам.Confused
Ако ви трябва пишете ми на лични, че смятам за по-коректно да го дам така вместо да го пускам публично тук и да има надпревара и разочаровани.Simple Smile

Update: Подарен на prinzesa11

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 06:32 от alllllimei

# 227
За първи път и аз получих код от booking.com, но за съжаление вече направих резервация и няма да го ползвам.Confused
Ако ви трябва пишете ми на лични, че смятам за по-коректно да го дам така вместо да го пускам публично тук и да има надпревара и разочаровани.Simple Smile
Здравейте,ще се радвам да го споделите с мен!

# 228
Редактирам се:

Писааха ми на ЛС, че кода е използван вече!

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 11:40 от =-=-=-=

# 229
  • София
Имам код, който изтича днес,  ако някой го иска да ми пише.
Подарен нa mamaivy

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 13:03 от Bobolina

# 230
Здравейте, търся код за букинг, ако някой има ще помоля да ми го прати на лично съобщение. Благодаря предварително.🌺

# 231
Веднага, след използването на предишния, ми пратиха нов код- моля, който го ползва да пише тук( нямам време да следя форума и ЛС тези дни, затова разчитам да се отбележи в темата, че е използван....или поне с палче, отдолу), за да не се мъчат останалите:
Кода е за резцервация до 12-ти юли( за минимум € 50):

8MQK6991QB

# 232
Веднага, след използването на предишния, ми пратиха нов код- моля, който го ползва да пише тук( нямам време да следя форума и ЛС тези дни, затова разчитам да се отбележи в темата, че е използван....или поне с палче, отдолу), за да не се мъчат останалите:
Кода е за резцервация до 12-ти юли( за минимум € 50):

8MQK6991QB

Възползвах се от кода, искрено благодаря!

# 233
  • гр. София
Здравейте, защо не мога да се впиша с телефонния си номер през компютъра? Не ми изпраща код за потвърждение на СМС.

# 234
Здравейте, търся код за Букинг. Благодаря предварително! Simple Smile

# 235

Изпращам Ви!
41MMC513QA  до 12.07.2023

# 236
  • София
===

Редактирам.
Вече не ми трябва код. Направих резервацията си  през този линк - https://ma.visamiddleeast.com/en_MA/visa-offers-and-perks/bookingcom/151306 - платих с карта Visa и ще получа 10% обратно по някое време. Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 14:10 от Vivi

# 237

Изпращам Ви!
41MMC513QA  до 12.07.2023

Някой ме е изпреварил. Simple Smile

Моля за код за Букинг. Simple Smile)

# 238
Накрая на резервацията ми дава цена с 200 лв по- висока. Начислява ми депозит за щети (Напълно възстановим).

Това как да го разбирам, че от хотела ще ми възстановят парите за депозита в края на престоя? Или?

# 239
Накрая на резервацията ми дава цена с 200 лв по- висока. Начислява ми депозит за щети (Напълно възстановим).

Това как да го разбирам, че от хотела ще ми възстановят парите за депозита в края на престоя? Или?

Да, ще Ви възстановят сумата в края на престоя.

Общи условия

Активация на акаунт