Booking.com /Тема 5/

• 38 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря!

# 241
  • София
Накрая на резервацията ми дава цена с 200 лв по- висока. Начислява ми депозит за щети (Напълно възстановим).

Това как да го разбирам, че от хотела ще ми възстановят парите за депозита в края на престоя? Или?
В САЩ всеки хотел взима депозит.
За други места рядко съм срещала.

# 242
Здравейте,  някой има ли неизползван код, който няма да ползва и иска да ми подари? Благодаря

# 243
Здравейте, някой възползвал ли се е от услугата за резервиране на такси? Полетът ни пристига късно, а цената, която ми предлагат е доста изгодна. До колко мога да разчитам на коректност?

# 244
Здравейте, някой възползвал ли се е от услугата за резервиране на такси? Полетът ни пристига късно, а цената, която ми предлагат е доста изгодна. До колко мога да разчитам на коректност?
Може би зависи от мястото. Аз лично ползвах тази година веднъж в Дубай. Резервирах го когато започнаха да пускат приоритито за да съм сигурен, че тръгваме навреме. Въпреки че зададох час който беше с повече от час след часа на пристигане по бордна карта не успях да спазя часа за който го букнах тъй като имаше страшно много хора на паспортната проверка. Обади ми се диспечерката да ме пита къде съм. Обясних й че има много хора. Тя каза, че ще ме изчака таксито. Та повече от половин час след букнатия час ме взе таксито без доплащания и без забележки. Аз съм доволен!

# 245
Ползвала съм в България и в Прага. Супер коректно и точно обслужване. Много съм доволна и препоръчвам.

# 246
  • София
И аз съм доволна от услугата. Резервирала съм такси в Рим и в Мадрид - ако има значение. Simple Smile

# 247
Моля за свободен код, ако някой разполага с такъв

# 248
  • София
Здравейте! Аз имам код, който няма да използвам.
H5TF73X93R

# 249
Днес спешно трябва да направя резервация.

Ако някой има излишен код, моля на лични!

Благодаря предварително!

# 250
Здравейте,
пускам код, който няма да използвам - 3R9F7BYHPP (валиден до 13 юли)

# 251
Здравейте,
ще съм благодарна ако някой има излишен код за резервация.

# 252
Здравейте, търся код за букинг.Моля, ако някой има такъв свободен, да ми го прати на лично съобщение. Благодаря предварително! 🌺

# 253
Здравейте!
Моля код за Букинг!

# 254
  • София
Вчера са ми изпратили код, който не съм видяла. Пише, че е до 13-ти. Пускам го, но сигурно е изтекъл  8PAWXS53T6

И да ви кажа, че за втори път ми се получава. Отварям Букинг с някой стар профил, който съм използвала еднократно покрай програмата "Покани приятел", която имаха навремето. Търся нещо и зарязвам. След няколко дни изпращат код. Обаче кодът е с много кратък срок- един ден. И както тези регистрации са с някакви измислени имейли, създадени специално за целта, много лесно се пропускат. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 15:02 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт