Booking.com /Тема 5/

• 38 506
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Извинявам се, дано не е обсъждано хиляди пъти, но от скоро съм в темата и не разбирам от къде получавате тези кодове за отстъпка? Със съпруга ми много активно използваме букинг, но не сме попадали на такива кодове. Само на отстъпка Genius.
Предстои ни дълго пътуване, за да транспортираме детето с багажа да учи в чужбина и бих се възползвала, но не знам как да получа код.

# 586

Може различните цени да ги пускат при онези от вас, при които и кодовете.
Аз съм от другата група, за която се знае, черезервира обилно, и затова няма нужда от мобилни цени и кодове 😄
Нищо чудно, аз правя 2-3 резервации годишно и около месец след всяка ми изпращат код. Grinning

# 587
  • Русе
Здравейте! Някой да е купувал ваучер за подарък от букинг? Искам да подаря такъв, но нямам идея как става закупуването....

# 588
Здравейте, все още търся код. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати на лично.

# 589
има отстъпка за мобилна резервация (от мобилния телефон), но не за всички хотели
както и отстъпката за genius не важи за всички хотели

Здравейте! Някой да е купувал ваучер за подарък от букинг? Искам да подаря такъв, но нямам идея как става закупуването....

къде ги виждаш тия ваучери? не съм виждал

# 590
В зап.европа съм виждала по вериги супермаркети, в бг не съм виждала ваучери

# 591
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, все още търся код. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати на лично.
Пишете ми

# 592
  • Русе

къде ги виждаш тия ваучери? не съм виждал
[/quote]

Написах в Гугъл "ваучер букинг" и ми излезна информация, че имат, но не онлайн, а във някакви физически магазини.... Не съм ги виждала...Simple Smile Или пък airbnb...

# 593
Здравейте, някой да има свободен код? Благодаря предварително!

# 594
Един зевзек по собствени думи милионер (последна минута резервация) в Поморие нагло ме писа като неявила се. Но аз си имам и касова бележка от хотела и снимки. Обаче седмица след престоя, никакъв резултат за follow up на моя complaint от букинг, сякаш оплакването ми е несъществуващо.

ПП използвам сайта предимно в чужбина и за пръв път попадам на подобно изпълнение, където уж нямат места като пристигнеш на място, не са чули за резервацията, за която имаш официално потвърждение, освобождават някакъв резервен вариант, под стандарта и броя гости, които си запазил, защото са “готини” и те пишат неявил се.?!

# 595
  • София
Подарявам код с крайна дата 27-ми, което май значи до днес в полунощ. Имейлът е от 21,30 часа и е възможно да важи и утре през деня.

Подарен.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 23:08 от Таня67

# 596
Ще помоля за кода на лични.

# 597
Здравейте, и аз бих помолила за код на лични. Много странно, до март месец получавах кодове доста често, от тогава насам мисля съм получила само един.

# 598
  • София
Спокойно хора, аз за доста години не съм получила нито един код. Разчитам на отстъпките и кредитите.
Добре, че открих тази тема и когато правя резервация за по-голяма сума, ще се редя за код.

# 599
  • Русе
Моля за код на лични. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт