Booking.com /Тема 5/

• 38 474
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
И аз отново моля за код на лично.

# 616
  • София
Моля сърдечно за кодче на лично 😊🥰

# 617
Добро утро, и аз се нареждам на опашката за код на лично. Благодаря!

# 618
Имам код за 10 %...пишете ми на лс.

Дадох го ...🙂

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 17:47 от kativita

# 619
Здравейте, моля за код на лично съобщение.
Благодаря предварително.

# 620
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря предварително.
Пишете ми

# 621
Благодаря предварително.
Пишете ми
Iv.elina, писах ви на лично.

# 622
  • Пловдив
Привет, търся код. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати на лично.

# 623
  • София
И аз бих се зарадвала на код на лично съобщение.

# 624
Един зевзек по собствени думи милионер (последна минута резервация) в Поморие нагло ме писа като неявила се. Но аз си имам и касова бележка от хотела и снимки. Обаче седмица след престоя, никакъв резултат за follow up на моя complaint от букинг, сякаш оплакването ми е несъществуващо.

ПП използвам сайта предимно в чужбина и за пръв път попадам на подобно изпълнение, където уж нямат места като пристигнеш на място, не са чули за резервацията, за която имаш официално потвърждение, освобождават някакъв резервен вариант, под стандарта и броя гости, които си запазил, защото са “готини” и те пишат неявил се.?!

Има ли развитие по казуса? Единственият съвет, който мога да дам е да разговаряте с българския кол център. Писмената комуникация уж е по-сигурна, но много бавно се случват нещата (миналия месец имахме подобни драми за първи път с Букинг, но със сърбин в Нови Сад, апартамент с рейтинг 9.6, супер много ревюта, и уж всичко точно…а накрая излезе един хитрец 😅). Англоговорящият кол център е ок, обаче става един развален телефон като почнат да търсят наемодателя, той почне да се крие, да върти едни номера, използва вратички, които се оказа, че самите Букинг имат в policy-то си…латински сериал, от съпорта се оправдават с клаузите по договор и така едно непрекъснато бутане и неяснота. И вече чак като тръгнахме да разговаряме с българския кол център, честно и ясно, хората обясниха как стоят нещата и защо има подобен проблем, да знаем занапред. Можехме да си спестим нервите и разправията цял месец, ако в началото го знаехме това. Пихме една студена вода (хайде половин, защото Букинг като жест върнаха половината от стойността на резервацията под формата на ваучер, но реално с complain-a стана едно голямо НИЩО).

# 625
10% за резервация на стойност минимум 50 евро, валиден до 31 август:
SEYMSYG18R

# 626
И вече чак като тръгнахме да разговаряме с българския кол център, честно и ясно, хората обясниха как стоят нещата и защо има подобен проблем, да знаем занапред. Можехме да си спестим нервите и разправията цял месец, ако в началото го знаехме това.

А как по-точно стоят нещата и кое е добре да се знае? Че от изложеното не ми стана ясно.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 16:48 от neuromancer

# 627
Моля за код на лични, ако някой има свободен.

# 628
Моля за код за букинг на лични, дано имам късмет, че резервацията ми е за утре вечер🙏

# 629
Здравейте, попаднах в много противоречива ситуация с една резервация. Запазих апартамент в Гърция без да съм плащала предварително, а с плащане при настаняване. В офертата изрично пише, че няма нужда регистрацията на кредитна карта и въпреки това има условие, че при анулиране ще ми се таксува пълната сума. Не съм регистрирала дебитна или
кредитна карта при тази резервация, но при други предишни да. Как така ще ме таксуват за пълната сума на резервацията, след като нямат предоставени от мен данни. На някого случвало ли му се е това?

Общи условия

Активация на акаунт