Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за кандидатстване в Техническия университет във Виена за специалност архитектура?
Какви са изискванията за подпечатване на копия на легализирани документи в посолството след размножаване в МВР?
Какви са изискванията за кандидатстване чрез hochschulsstart и какви документи са необходими?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за кандидатстване в Техническия университет във Виена за специалност архитектура?
-
Какви са изискванията за подпечатване на копия на легализирани документи в посолството след размножаване в МВР?
-
Какви са изискванията за кандидатстване чрез hochschulsstart и какви документи са необходими?
За да кандидатствате чрез hochschulsstart, трябва да се регистрирате в DoSV, където ще предоставите информация като вашето име, адрес, дата на раждане и актуален имейл. След регистрацията ще получите BID и BAO кодове, които ще ви трябват за попълване на Antragsformular на hochschulsstart. След като попълните формуляра онлайн, отпечатайте го, подпишете го и го изпратете по пощата до адреса на hochschulsstart. Ще трябва да направите плащания към Uniassist за първия, втория и всеки следващ университет.
-
Какви са изискванията за банков превод към Hochschulsstart?
-
Какви са изискванията за прием в ТУМ и кои документи са необходими?
Че тъкмо творя онлайн подарък да й пусна в 12 часа за РД, да не се окаже, че не го е заслужила.
" И тук използвам да споделя нещо, което за толкова години не знаех. Може да е полезно на някого. Въпросните нестигнали до дъщеря ми билети бяха върнати в централата на eventim.de в Бремен, при все че съм сигурна, че написах верния адрес. След няколко разменени мейли с немците, въпросните помолиха да видим дали адресът е пълен и точен. Беше, ама дъщеря ми допълни и номер на стая..Попитах я крайно изненадана за какво пък е това, да не би да вярва, че някой пощальон-ентусиаст до стаята ще се качи да я издирва.. Ми не, на пощенските кутии името било изписано с дребни букви, докато номерът на стаята - с 3 пъти по-големи цифри.
Голямата потвърди, че и при нея е било така.
То аз не помогнах особено, де.