Световъртеж

• 872
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте. От няколко дни горе долу по едни и също време ми се вие свят и някак си сякаш не си усещам краката като вървя.. на какво ли може да се дължи…

# 1
  • София
Ниско кръвно, ниска кръвна захар, нарушения във вестибуларния апарат, периферна нервна система, нисък тонус и още шест тома медицинска литература.

# 2
Ниско кръвно, ниска кръвна захар, нарушения във вестибуларния апарат, периферна нервна система, нисък тонус и още шест тома медицинска литература.
и в този случай какво мога да направя..

# 3
  • София
Личен лекар е идея.

# 4
изписва ми Алора за нерви и до там..

# 5
  • София
За “няколко дни” аз и това нямаше да ви дам. Ако имате дългосрочен и сериозен проблем, искайте направление за невролог.

# 6
и в този случай какво мога да направя..

Да си измерите кръвното налягане и кръвната захар като начало. Може би ваш близък или съсед има апаратче за кр. захар? Ако не е така я измерете в лаборатория.

# 7
На невролог.

# 8
И аз съм така . Вчера като станах от стола щях да падна , че бях на работа и сама . Отдадох го на ниско кръвно и на жегата .

# 9
Възможно ли е да е от времето? Мисля да си пусна пълна кръвна картина

# 10
Обезводняване, недостатъчно електролити.

# 11
отоневролог

# 12
Ходих на ямр ,но няма нищо . Не знам къде да се насоча вече

# 13
Точно световъртеж ли е? Или усещане за нестабилност, залитане?
Ако е второто, може да е тревожно разстройство, панически атаки след стресови ситуации.

# 14
Точно...ако е усещане за световъртеж,замайване,замъглено съзнание,все едно ще припаднеш и чувство за нестабилност...е имах го и се оказа от ПР

Общи условия

Активация на акаунт