Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 145
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Имам -20 на преходни якета, ако на някой му трябва .
Ако все още не го е поискал някой, на мен ми трябва!
Скрит текст:
Предварително благодаря!

# 661
  • София
Ми чак да е прецакващото без наложен, нали така и така ще платим. Хем по- удобно, трупаш кеш бек и се връщат суми по- бързо от с наложен.
При връщане на пари по кредитна карта има такса. Ако връщането се случва рядко, някак се преживява. Но аз свикнах да взимам по два номера от дреха и да оставям по-подходящия. В един момент си направих равносметка, че с удържаните пари за такси, бих си купила още нещо. Joy И преминах на наложен платеж. Пак има кеш бек, защото плащам на Еконт с карта. Обаче при връщане по сметка няма такси. Simple Smile

# 662
Има, така е, но е стотинки. При мен основното удобство е, че ми оставят предплатени пратки при портиер на сграда. Иначе я мога да вдигна телефона, я не, или трябва да ходя до офис. Мързел си е моето. Даже вече не ми звънят.
Иначе и аз при колебание поръчвам и двата номера Blush

# 663
  • Варна
Като казахте кеш бек,
това е единствения сайт, с който вечно имам проблеми с кешбека....
То разбирам да е 7% или нещо такова, пък то....

Онзи ден пак се мъчих с тях, от телефона да премина не в приложението, а в сайта и така да поръчам, е няма и няма. И за мен е умишлено. Отказах се. Не винаги мога да седна на компютър, таблет, а преди съм успявала от телефона.

Ако се докопам до кеш бек, не ми се зарежда в профила и айде чакам по 90 дни, за да го одобри абают ю.

Ужасни са!

То, добре, че пазарувам малко от тях, за ниска стойност.

# 664
  • Пловдив
И аз нещо не мога да разбера схемата с кешбека от този сайт. Имам много поръчки, от които връщам част от артикулите, и все още имам непотвърден от февруари. Имам и няколко отказани кешбека, но не мога да  разбера от кои точно поръчки са.

# 665
  • София
Аз пък за първи път чувам, че има кешбек в Абаут ю, а пазарувам доста. Blush Само за плащане с карта ли е?

# 666
  • Варна
Аз пък за първи път чувам, че има кешбек в Абаут ю, а пазарувам доста. Blush Само за плащане с карта ли е?
Кешбека е от Cashway.
Има още много възможности за кешбек и от други сайтове.
Разгледай Cashway. Аз научих за него от бг мама.

# 667
Това , че могат да ми блокират наложения от вас го научавам.Имам доста отказани пратки( е, и доста взети.Абе пазарувам си, редовен клиент съм поне 3-4 пъти месечно) , никога не е имало проблем.
Най-често отказвам нещо, защото докато дойде е на по-изгодна цена или съм го намерила на по-добра оферта.
Имате ли някаква представа колко пратки се отказват, за да стане проблем с наложения? До сега ми се е случвало поне 10 да връщам директно.
Преди малко върнах една, питам за да знам какво да правя със следващите да ги взимам ли задължително Grinning

# 668
  • София
Има, така е, но е стотинки. При мен основното удобство е, че ми оставят предплатени пратки при портиер на сграда. Иначе я мога да вдигна телефона, я не, или трябва да ходя до офис. Мързел си е моето. Даже вече не ми звънят.
Иначе и аз при колебание поръчвам и двата номера Blush
Стотинки са, но се трупат. За 3-4 месеца пазаруване (не само от този сайт) имах около 40 лв. такси от връщане. Joy

Всъщност въпросната такса при мен е по-голяма от кешбека на кредитната ми карта. Не съм използвала сайтове за връщане на пари и когато писах за кешбек, имах предвид този на банковата карта. А въпросът с оставянето на пратките на някой друг съм го разрешила като плащам в профила си в Еконт. Така не занимавам куриера с нищо. Само ми оставя пакета. Wink

Ще погледна какво представлява Cashway. Simple Smile

# 669
Леле, биеш ме по поръчки, при мен са 1лв, до  3 лв за месец максимум, като съм била много непослушна Simple Smile обичайно под 1 лев.
Допълвам, че се замислих, че зависи от банката и продукта, но при мен е 1%, за 40лв трябва рефънда е 4000 по тези условия.
Ако връщам нещо за 60лв, примерно, удържат 60ст.
Кеш бек ползвам от сайт и от КК..не следя сайтовете..като има..бонус..като не, здраве да е. Но си идват периодично.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 14:35 от BrightT

# 670
Здравейте , от голямото намаление поръчах маратонки на сина ми Найк флайт 1989 за 145 кв пълни ментета ми пратиха , същото е и с едни сандали на мажа ми от 97 лв пратиха ми балатум. Утре ще им изпратя всичко обратно и се надявам да ми възстановят парите. Сред хубавото пращат и много турски ментета , колко време отнема възстановяването на парите?

Какви ментета са ви пратили?

# 671
  • Г. О.
Здравейте, момичета. Взех една рокля, която ден след получаване на поръчката беше доста намалена и я поръчах отново. Хареса ми и мислех да я върна, съответно да си взема новата поръчка с намалената рокля. Да, обаче съм объркала коя рокля е по-евтината и коя - по-скъпата. Естествено, съм скъсала етикета на скъпата и не мога да я върна, а другата си е в опаковката. Много се ядосах на себе си. Явно трябва и аз да правя така, както казвате - ако е излязла по-изгодна оферта, просто отказвам неизгодната, когато дойде...поне няма да имам фалове.
Напоследък поръчките идват сякаш по-бързо. Няколко пъти нямах известие, че са пристигнали.

# 672
Като дойде новата рокля, просто върни нея със старата поръчка, нали са идентични? И не са минали дните за връщане?

# 673
Едната отвърнатите ми пратки не се яви в еконт. Много тъпо, понеже съдържа скъп артикул.

# 674
  • София
Като дойде новата рокля, просто върни нея със старата поръчка, нали са идентични? И не са минали дните за връщане?
И аз така правя. Simple Smile Обаче найлонът с баркодовете, името на модела и размера е важен. Свързан е по някакъв начин с конкретната поръчка. По-добре да се върне без найлон (наскоро имаше такъв случай в темата) и да се ориентират по документите за връщане, отколкото да се върне с грешен.

Общи условия

Активация на акаунт