Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 147
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Часовниците и бижутата не ги ли хващат кодовете за аксесоари?
Възможно е, сигурно е така, но нямам такъв.

# 646
Момичета, на някой да му се случва да сложи в кошница нещо на една цена и след като премина към плащане, да начислява ненамалената цена? Едно яке Найк излиза 89лв с промоцията от 60% и като тръгна да поръчвам, хоп, 220лв 🙁

Да, поръчах през браузъра на намалена цена.

# 647
  • София
Жива да си, поръчах и аз! ☀

# 648
Здравейте , от голямото намаление поръчах маратонки на сина ми Найк флайт 1989 за 145 кв пълни ментета ми пратиха , същото е и с едни сандали на мажа ми от 97 лв пратиха ми балатум. Утре ще им изпратя всичко обратно и се надявам да ми възстановят парите. Сред хубавото пращат и много турски ментета , колко време отнема възстановяването на парите?

# 649
Няма как да са ментета, просто качеството вече на всичко е такова.

Преди няколко месеца купих Найк на дъщеря ми, от фирмен магазин на марката в Париж, след не повече от 10 обувания се обели едно парче до дупките за връзки.

# 650
как въртите тая ролетка? Къде влизате в приложението?

# 651
След покупката се появява.

# 652
Имам -20 на преходни якета, ако на някой му трябва .

# 653
  • София
Моля, да ми припомните...Дали мога да откажа една поръчка от снощи, още е в процес на обработка, не е изпратена. Днес нещата са по-евтини от снощи и я дублирах.

# 654
Не можеш сега, просто ги отказваш при доставката.

# 655
  • София
Като ги донесе куриер, просто не ги взимам.....нали така??

# 656
Като ги донесе куриер, просто не ги взимам.....нали така??
Да, отказвате пратката, ако е платена с карта, възстановяват паричките, обичайно по- бързо сравнено с класическо връщане.

# 657
Бутонът за отказ, ако е активен, кликате

# 658
  • Пловдив
Ако не я вземете и Еконт я върнат, е възможно да ви блокират след това опцията наложен платеж за бъдещи пратки.
Ако не е проблем, аз бих я платила и след това да я върна по стандартния начин. Да, ще ми задържат едни пари 2 седмици, но поне няма ми прецакат пазаруването Simple Smile

# 659
Ми чак да е прецакващото без наложен, нали така и така ще платим. Хем по- удобно, трупаш кеш бек и се връщат суми по- бързо от с наложен.
Допълвам се, има опция и за отказ след преглед, но за мен са излишни упражнения.

Общи условия

Активация на акаунт