Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
40 номер високи кецове Космос Комфорт за 43.33 лв. естествена кожа https://www.aboutyou.bg/p/cosmos-comfort/visoki-maratonki-6629917
Скрит текст:

# 346
# 347
# 348
  • София
И аз се нареждам за промоционален код при пазаруване в сайта.. ще е супер, ако има някой и друг активен. Също така дали при регистрация на нов акаунт, има първоначален код с отстъпка? Набелязах си някои неща, колкото по-изгодно ги взема, по-добре.. нали, момичета?

# 349
Ново намаление има  но   преди това вдигнаха цените, та общият резултат е нагоре. Поне в моите любими.
Върнах рокля, сложих я в тяхно пликче. Задрасках баркода. Ами отбелязали са друг пподукт за върнат. Този от пликчето. Цената е подобна.
И сега се чудя дали/как да им се обяснявам, за да не пратят на някого друга рокля... .
Аз преди месец получих рокля, на която изхвърлих найлона с баркода . Документите ще ги разпечатам , сив плик имам , чудя се дали имам право да я връщам в подобен вид . С етикет е.

# 350
Търся си летни маратонки.
Моля, да ми препоръчате леки, удобни, дишащи такива!

# 351
Ново намаление има  но   преди това вдигнаха цените, та общият резултат е нагоре. Поне в моите любими.
Върнах рокля, сложих я в тяхно пликче. Задрасках баркода. Ами отбелязали са друг пподукт за върнат. Този от пликчето. Цената е подобна.
И сега се чудя дали/как да им се обяснявам, за да не пратят на някого друга рокля... .
Аз преди месец получих рокля, на която изхвърлих найлона с баркода . Документите ще ги разпечатам , сив плик имам , чудя се дали имам право да я връщам в подобен вид . С етикет е.
Аз разпечатах и лепнах с тиксо
 По-добре найлонче обикновено или направо без

# 352
  • София
Дишащи са мрежестите. Днес мернах едни адидаски под 60 лв.

# 353
Аз имам за тренировки едни на Reebok и съм най-доволна, точно са леки, мрежести и много удобни. Имам на найк, адидас, обаче Reebok са ми любими.

# 354
Дишащи са мрежестите. Днес мернах едни адидаски под 60 лв.
Да, сигурно към десет чифта вече съм поръчвала, пробвам , не ми харесват, връщам.
Аз имам едни адидаски, като чорап, много са удобни, подметката много мека, но се скъсаха.
Та за това питам, ако някой е поръчвал скоро и е доволен от конкретен модел.

# 355
  • София
Да, сигурно към десет чифта вече съм поръчвала, пробвам , не ми харесват, връщам.
Аз имам едни адидаски, като чорап, много са удобни, подметката много мека, но се скъсаха.
Ако знаеш модела им, търси и в спортните магазини, и там има намаления.
Нямам чак огромен опит, но ми се струва, че най-леки са тези за бягане, с голяма подметка.
А удобството е страшно индивидуално нещо, както и типът крак, свод и т.н.

# 356
Ако знаеш модела им, търси и в спортните магазини, и там има намаления.
Нямам чак огромен опит, но ми се струва, че най-леки са тези за бягане, с голяма подметка.
А удобството е страшно индивидуално нещо, както и типът крак, свод и т.н.
Моите са стар модел, нося ги 3 години и повече, няма го този модел.
За удобството си права, че всеки го преценя различно.

# 357
Получих си кецовете на Converse. Имаше 1 бройка 37,5 и я грабнах , мисля че ми стават.
Скрит текст:
https://m.aboutyou.bg/p/converse/visoki-maratonki-chuck-taylor-all-star-9194873

И този панталон, но ми е доста голям и ще се връща. Иначе ми харесва.

https://m.aboutyou.bg/p/tom-tailor/pantalon-mia-8476280

# 358
Аз ли съм несъразмерна или тия рокли нарочно ги шият с висока талия?
https://www.aboutyou.bg/p/gap/lyatna-roklya-5055929
Това на мен ми стои талията високо, а съм форма пясъчен часовник и да не ви обяснявам как изглежда, когато разкрояването започва  от широк гръден кош....

# 359
Пълнолуние ,Може ли да споделиш реално кой номер си? Защото точно от тези и едни бели от серията ми дава, че моят номер е 36, а аз съм точно 37,5н.

Общи условия

Активация на акаунт