Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Нося по принцип 38. Според сайта на Converse пише, че този тип кецове са малко уголемени. С широк крак съм.

# 361
Нося по принцип 38. Според сайта на Converse пише, че този тип кецове са малко уголемени. С широк крак съм.

Ако нещо решиш , че не ти стават, ми пиши ☺

# 362
И аз съм най-доволна от Reebok за бягане. Имам Зиг Динамика и още едни, които са отпреди няколко години и го няма модела. На Скечърс също са ми удобни. В Обувки.бг имат подробно описание на Скечърсите - описани са екстрите на всеки модел. Можеш да си харесаш модел от Абаут ю и да му видиш характеристиките в Обувки.бг. Скоро си купих на Стив Мейдън, но още не съм ги носила. Моето впечатление е, че във Фешън дейс имат по-голямо разнообразие на маратонки и цените им са доста по-ниски.

# 363
Момичета, Fila Disruptor дали са умалени?

# 364
Размерите на Dorothy Perkins (панталони) отговарят ли си? Между 36 и 38 съм, като харесвам панталона да не е по мен, а леко свободен. На Brax 36 ми е идеален, на Only 38 ми е по-свободен, но ми допада.
И как с като качество?
Кога ви пристигат поръчките? След колко дни от датата на поръчване?
До 17.07 дали ще ми я доставят?
Има ли все още рулетка и на каква сума трябва да е поръчката за да е активна?

# 365
За доставката е божа работа. Рулетка няма.

# 366
  • София
Размерите на Dorothy Perkins (панталони) отговарят ли си? Между 36 и 38 съм, като харесвам панталона да не е по мен, а леко свободен. На Brax 36 ми е идеален, на Only 38 ми е по-свободен, но ми допада.
Поръчах дънки за дъщеря ми. Един и същ номер - Онли и Дороти. Онли бяха точни, другите изобщо не можаха да минат през ханша. И за мен си взех някакво яке. Беше 1 размер по-голямо от обичайния ми размер Онли. Беше ми тясно. Ако съдя по тези 2 единствени допира с марката, нещата са по-малки от Онли с 2 размера.

# 367
  • Пловдив
Здравейте,
някой купувал ли си е обувки от марката Abayt yo?
 Как са като качество и  отговарят
ли размерите ? Харесала съм тези чехли. Изглеждат много удобни.
  https://m.aboutyou.bg/p/about-you/chehli-emmi-7851148

# 368
  • Г. О.
Имам сандали на марката About you и са ми много удобни. Отговарят си точно на размера.

# 369
  • Варна
Момичета, Fila Disruptor дали са умалени?

Умалени са и то доста. Миналата година поръчвах и връщах, накрая отидох до магазина с дъщеря ми да пробва и се оказа, че трябва да вземем 2 номера над нейния.

# 370
  • Пловдив
Здравейте,
някой купувал ли си е обувки от марката Abayt yo?
 Как са като качество и  отговарят
ли размерите ? Харесала съм тези чехли. Изглеждат много удобни.
  https://m.aboutyou.bg/p/about-you/chehli-emmi-7851148
Същите в Метро са по 18 лв

# 371
  • София
Здравейте! Имам поръчка направена на 30.06., която все още не е получена. На статус стои: Очаква предаване на Еконт. До сега не ми се е случвало да чакам толкова. На прогнозна дата пишеше 6,7 юли.

# 372
Бавят се поръчките, поне моите винаги по десетина дни.

# 373
Една от последните поръчки стоеше на статус "очакване за предаване на куриер", дори след като я получих.

# 374
Снощи исках да направя поръчка, но пусто заспах и в 23,30 ч се събудих сещайки се за това, но въпреки, че показваше от 24 минути до края на намалението, реално вече беше изтекло. В кошницата цената беше без лятното намаление.

Общи условия

Активация на акаунт