За четенето - 2

• 47 780
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
И аз така (и за двете менения на Дидка), но си признавам, че съм се загледала в “Трес от Смарагдово море”, като все още не съм решила дали искам да я чета нея или нещо на Абъркромби.

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 11:35 от fenyx

# 196
Аз пък гледам, че Лемур пускат и електронни варианти на книгите след известно време и може би ще изчакам пчелите да се появят в Хеликон, техните книги, за разлика от тези на Озон, ги отварям с четец.

# 197
Аз също имам доста набелязани. "Тихи години " , "Дъщерята на моя баща", "Изхвърлени в Америка ", "Признание", "Стоунър", "Кажи на вълците, че съм си у дома ", "Анна О", за "Шепотът на пчелите " не съм сигурна за тях бих искала още мнения.

# 198
"Шепотът на пчелите" препоръчвам с две ръце! И два крака дори... Като минат първите страници, които вървят по-трудно и бавно, за мен тази книга е шедьовър. Особено последните страници, такива описания - ярки, искрени, толкова емоция, магически реализъм, всякакви прояви на любов, на омраза... Не мога дори да опиша с думи колко ми хареса.. Разплака ме, замисли ме, откакто съм я прочела, стои на нощното ми шкафче и ми напомня за себе си.

# 199
Сосо, благодаря, че ми напомни за “Стоунър”, съвсем бях забравила, че и нея съм набелязала. А да добавя, че от чакащите ме е и “Град под обсада” на Богдан Русев, първата - “Вечен град” ми хареса.

# 200
  • София
Видях, че са преиздали една книга, която много ме беше развълнувала когато я четох - "Светлина между два океана"  на М.Л.Стедман ...за който я е пропуснал Simple Smile

Иначе и аз полагам усилия да намаля купчината с непрочетени книги. Ще карам главно на тях, разменки-заменки Wink и на библиотеката Simple Smile

# 201
Нямаш милост, Хепи, пропуснала съм я и сега като прочетох анотацията се прибавя към набелязаните, а имам да разчиствам и аз купчинки непрочетени. Да не говорим, че все се появява и по нещо ново (непреведено), добре че успявам засега да се удържа. Преди време питах за една непреведена книга на Мишел Бюси - криминална фантастика, в този жанр се е впуснал (действието се развива в бъдещето), но засега се отказах от нея.

# 202
Много ме радва новината за "Светлина между два океана", навремето като беше популярна, не стигнах до нея. Сега ще се поправя! ☺️

Последна редакция: чт, 08 фев 2024, 17:19 от Bили

# 203
Преди 2 дни от издателство Обсидиан ми писаха за "Светлина между два океана"  на М.Л.Стедман,  по повод мое запитване от Преди 2г за книгата, да ме уведомят, че книгата е преиздадена с нова корица. Мило ми стана,че са се сетили за мен но аз отдавна я прочетох благодарение на Деси.
И по повод издателствата , много ме издразниха от Милениум. Търсейки книгата "Кажи на вълците, че съм си у дома " я намирам налична на сайта им чак не повярвах. Писах им съобщение във Фейсбук дали наистина книгата е налична, като между временно пуснах поръчка през сайта им. Те ми отговориха,че книгата е налична! Много се зарадвах! Но радостта ми трая 24ч защото на другия ден получих имейл, че книгата вече не е налична! 😳 Писах им пак съобщение, че съм разочарована от създалата се ситуация но от тях няма отговор!

# 204
Ако държиш на хартиена, следи групите за втора употреба, все някога ще изникне - след търпеливо чакане успях да се сдобия с "Последната любов на баба Дуня" на цена от 6 лв, при положение че в книжен пазар я има за 60.
А ако четеш и електронни - има я в Хеликон и Озон.
"Светлина между два океана" е страхотна и се радвам, че я преиздават. Жалко, че е единствената книга на тази писателка.

# 205
Rayna13, книгите на Озон стават за четец, но само за такъв на Андроид и Покетбук.

# 206
Ако пък не държиш да си я купиш, я имам леко пиратска от сайтовете.
(за "Кажи на вълците, че съм си у дома" говоря).

# 207
"Светлина..." има и филм, също страхотен!

# 208
  • Пловдив
Светлина между два океана я имам ксерокопирана...мога да я пращам за прочит.

# 209
"Светлина..." има и филм, също страхотен!
Уникален е,мисля с Алисия Викандер,ако не се лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт